- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazfickó
tag
MIndenképp írok ha van tapasztalat! Most amiről be tudok számolni az ez a tok. Kinyitós kategóriában ez volt a legolcsóbb, még szállításal együtt is. Nem a legjobb, de elmegy, igazából az okosfunkció működik, tehát lezárja, feloldja a képernyőt, de a mágnes nem túl erős benne, így tartása nem igen van simán kinyílik magától fejjel lefelé, de még az oldalára állítva is. Egyébként hajtogatni is lehet, és állványnak jó, úgy már elég jól tart is, nem csúszik szét, vagy dől el a tab, így nekem igazából megfelel, az anyaghasználata sem rossz, jó benne kézbe venni a gépet, így én összességében nem bántam meg, de hangsúlyozom, hogy akinek fontos hogy csukott álapotban legyen ellenállása kinyitáskor, az keressen inkább mást.
-
eFeMeR74
senior tag
Manapság már minden vezeték nélküli.
A töltés,a net,adatátvitel, fizetés stb.
Akkor az adatátvitel sem gond .
Nálam is a routerben van vagy három külső ssd usb csatlakoztatva a helyi hálózaton amit bárhonnan elérek ( NASként)
Rengeteg vezeték nélküli adathordozó van. Jönnek a wifi6 is.( Lassan gyorsabb lesz mint kábelen)
Ez olyan mint a 3,5mm jack ami szépen lassan eltünik és teret hódit a v.m füles.
A ma gyártott telefonok is vezetékmentessen tölthetőek és pár év múlva szerintem semilyen csatlakozó nem lesz a telefonokon.
Szerintem szerezz be és akkor tudod tölteni közben a Tabot.
Pl egy olcsó ilyet [link] -
-
Exelsior24
aktív tag
Azt nálunk nem is sok helyen árulták szerintem, nekem 256GB-os van, de én is például Goboo-ról rendeltem még megjelenéskor, akkor még tényleg nagyon jó áron meg lehetett venni mind a két verziót.
Amikor az árukeresőn az itthoni árakat nézegettem, a legtöbb hazai webshop-ban csak a 128GB-osat árulták.
Mivel sajnos nincs rajt microSD kártya bővítőhely én mindenféleképpen a 256GB-os verziót szerettem volna. Ha lehetne bele microSD kártyát tenni, akkor a kisebb tárhelyű verzióval is simán beértem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Metal topik
- Napelem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest