- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
Semmi nem tart örökké. Szerinted az emberek hány % akik foglalkoznak 1 op funkciók 100% val.
Milyen egetrengető dolog van 1 A11 és A14 között ami miatt remegni kell. Inkább visszalépés volt mert még amikor kijött ez a Tab volt müködő PC funkció ami azóta etünt. Pedig anak volt is értelmeMaradjuk annyiban, hogy a mai napig nagyon jól használható ez. Elkerülni nem lehet a váltást, de kihúzni lehet.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
bollokcs80 #2600 üzenetére
Cégen belül
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
bollokcs80 #2596 üzenetére
Xiaomi Tab mi a csúcs, ha a ez középkategoria ?
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Rigormortiis #2440 üzenetére
Teljesen igazat adok neked
Nem tudom ki volt ez a droid aki kitalálta. -
eFeMeR74
senior tag
Elméletileg igen, mert már beleesett a 2 főverzió frissítésbe. Úgy emlékszem valahol mintha olvastam, hogy kihagyják az A13 és A14 fog kapni. Ezért nem kapsz rá semmit egyenlőre max 3 havonta bizt frissítést.
De ezt ne vedd készpénznek, mert most nem néztem utána és lehet rosszul emlékszem. Mindenképpen utána nézek majd.
A miui 14 megkapja 2023 áprilisában.
A cég 3 évig garantálja a frissítést vagyis A14 bizti megkapja
April 2023
Xiaomi Pad 5 Pro 12.4Xiaomi Pad 5 ProXiaomi Pad 5Redmi Pad -
eFeMeR74
senior tag
Szintén zenész. Pont azért nem frissítettem addig A11 ről hátha portoljákma A12 re is aPCmódot ami eddig nem történt meg.
Ezért maradtam A11 en. Szerintem ahogy olvastam nem is lett volna értelme, mert csak rosszabb lett. Remélem azért A13 kicsit összeszedik magukat a fejlesztők. -
eFeMeR74
senior tag
Manapság már minden vezeték nélküli.
A töltés,a net,adatátvitel, fizetés stb.
Akkor az adatátvitel sem gond .
Nálam is a routerben van vagy három külső ssd usb csatlakoztatva a helyi hálózaton amit bárhonnan elérek ( NASként)
Rengeteg vezeték nélküli adathordozó van. Jönnek a wifi6 is.( Lassan gyorsabb lesz mint kábelen)
Ez olyan mint a 3,5mm jack ami szépen lassan eltünik és teret hódit a v.m füles.
A ma gyártott telefonok is vezetékmentessen tölthetőek és pár év múlva szerintem semilyen csatlakozó nem lesz a telefonokon.
Szerintem szerezz be és akkor tudod tölteni közben a Tabot.
Pl egy olcsó ilyet [link] -
eFeMeR74
senior tag
Én nem értem ezt DMR mizériát.
A tabnak ez a lényege és egy globál piacra szánt ( nem olcsó) eszköznél ez alap.
Természetes, ha nem lehet az eszközt azonosítani akkor nem is kapod meg.
Az olcsó kínai taboknál (pl Teclast,Allcube stb) van hogy csak L3 ( ezért is tud olcsó lenni) Mint ahogy a kolléga is irta ennek a Tabnak a Pro verziója kinai (india) piacos termék ott találkozhatsz DMR gondal.
De nagyon szivesen eladom neked a majd 8 éves Lenovo YT2 Android 4.4 el most cseréltem benne akkut 9.800Awh. [kép] [kép] Üzemidőben köröket ver a MIPadra és L1 esA lényeg a MI Pad amit itthon is kapsz L1 besorolású az egész eszköz nem csak a Netflix
[kép] [kép]
-
eFeMeR74
senior tag
A speciális funkcióknál a beállításokban a videó eszköztárt bekapcsolva tudsz appoknak ( videóalkalmazások kezelése) funkciót adni és videó lejátszás közben (video eszköztár parancsikon) van plusz funkciód amivel tudsz rajta javítani.
Kültérire állítva sokkal világosabb a képernyő a sötét jeleneteknél( akár fekete-fehérben is nézheted) Ezt nem nézted véletlenül, hogy segít e a problémádon? -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Rigormortiis #2307 üzenetére
A gyorsítótárat szinte minden appnál érdemes törölni. Főleg frissítés után szinte kötelező. A rendszer karbantartás alap ilyen eszközöknél. Az már más kérdés, hogy a gyártó és a szolgáltató miként egyezik meg a licenszekkel. Itt legtöbbszőr a Netflix a ludas főleg majd most, hogy korlátozni akarja a felhasználókat 2023 ban.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
bandigyerek #2301 üzenetére
A Discovert úgy tudod A10 utáni rendszeren bárhol kikapcsolni, (.Ha jól tudom) hogy a Fejlesztői menűben a DSU Loader ben nem használod a + GMS funkciót.
Csak a GSI ARM64 használod.
Újrainditás után már nincs discover.
Ha megint akarod akkor a GSI+GMS ARM64 kell bekapcsolni és restart után megint van.
Ha jól emlékszem. Nem sűrűn szórakozom vele
Most néztem a telomon A13 már nem elérhető. A MI padon most nem tudom megnézni, mert nincs a közelemben. -
eFeMeR74
senior tag
Na aki akar áttérhet a W11 az Android helyett.
Telepithető a windows 11 a MI Pad 5 szeriára
Utmútató [link] -
eFeMeR74
senior tag
válasz
bollokcs80 #2184 üzenetére
Miért ne lenne? Kezdőképernyő- Miui kezdőképernyő- Klasszikus vagy Az alkalmazásfiókokkal. Nálam alapból az van.
Vagyis megjelenítés alkalmazásfiókokkal és kész. Ilyenkor, ha alulról felhuzza az ember megjelenik az összes alkalmazás amit még kategorizálhat is akár. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #2029 üzenetére
Szerintem megkapja. Nagy sikere van és most jött ki a Pro 12,4 is.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Zamasun #2000 üzenetére
Miért? Én az összes lejátszón használom, mert idegesített, hogy sötét jeleneteknél nem látok semmit. A MX Player, Kodi, Yettel, minden igy van beállítva, hogy külső megjelenítés és máris jobb a kép.( Képarányt, hangot is állíthatod)
Arról nem beszélve akkár fekete fehérben is lehet nosztalgiázni. -
eFeMeR74
senior tag
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Dare2Live #1855 üzenetére
A többfelhasználos mód( A10 óta)úgytudom már nincs miuin. Régen még a fejlesztői beállitások és a miui optimalizáció kikapcsolásával elő lehetett hozni.
Csak második asztal van ami hasonló megoldás lehet.
A főverzió ennél a tabnál esetleg A13 fog terjedni. A miui 13.5 megkapja. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
78zolika #1797 üzenetére
Kb mint átlagos használatra néznél autót és bemennél az opel autószalonba, hogy egy opel vagy inkább az A merci.
Az Ipon belépőszintű gondolom 64 gb tárhelyel ami nem bővithető.
Gondolom a xiaomi mi pad 5nél drágábban.
Itt szerintem mindenki a Xiaomi Mipad 5 fogja magassan javasolni. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Criminal017 #1769 üzenetére
Biztonsági frissítéstől mit vársz😁
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1673 üzenetére
Ez ilyen formában nem teljesen igaz, de a funkciót tekintve igen
[link] -
eFeMeR74
senior tag
válasz
*Mukeey* #1543 üzenetére
Az SD csak addig fog hiányozni amíg nem használsz felhőt vagy NAS hálozatot.
Nálam van otthon egy 1TB NAS valamint rákötve 2 db 2 TB ssd netről bárhonnan elérem a saját hálozatot. Akkor minek az sd?
Szerintem nem a tabon kell tartani a nagy tartalmakat. Bár ez mindenkinek saját igény -
eFeMeR74
senior tag
válasz
james008bond #1558 üzenetére
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
james008bond #1555 üzenetére
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
30z.Samu #1550 üzenetére
A fiam MI Pad 5 Fortnitezik, de nem panaszkodott.
2020 előtt androidon nem is engedték 30fps fölé, majd a Onepluson vezették be hogy 90fps fusson a játék.
Most már azt hiszem 120 is elfut bivaly droidos rendszeren.
Megnéztem nem engedi a játék 30fps fölé mobilon. De azt hiszem léteznek olyan modok ahol ez kijátszható. -
eFeMeR74
senior tag
Ha valaki használ PC módot a tabon ne felejtse el frissíteni, ha már MIUI13 használ, mert MIUI13 alatt nem fog működni.
[link] .
Sajnos a Kodit még mindig nem müxik 120hz képfrissítés mellett.
Kíváncsi vagyok mikortól hajlandóak végre frissíteni, mert már lassan a 144hz és felette lévő eszközök is gyorsan terjednek. -
eFeMeR74
senior tag
-
eFeMeR74
senior tag
[link]
Van ami fent sincs. pl Fortnite.
Főleg a nagy helyigényű multiplayer gamek amiket sűrűn és nagy méretben kell letölteni és sok kis telon vagy más eszközön nem fut rendesen.( Sok user, luser meg panaszkodik)
Ezek leterhelik A GPlayt amiért legtöbbször le is veszik róla.
Az ilyen játékokat inkább a gyártó oldaláról érdemes leszedni -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Krobi79 #1122 üzenetére
Gondolom ez most nem komoly kérdés volt😁.
Igaz nem Ipad, de azért az appokat amiket rá lehet telepíteni azért futtatja. Minden más ált. az app hibája, ha valamiért nem fut.
A zoom az 1000% hogy fut a lányom használja homeoffice😁 csak ad neki engedélyt a kamerához,mikrofonhoz stb. ha használni akarod😁 -
eFeMeR74
senior tag
Ma ingyenes szállítással, ajándékkal.
Foxpost is kérhető. Fekete raktáron a többi szín rendelésre [link] védőtok. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
turkburk #768 üzenetére
Akkor vagy kevés volt vagy ennyien veszik.
Én 10.08án rendeltem és ma 10.11 megjött.
Vegyes érzelmekkel. Mivel teljesen lecsupaszitott a cucc (gps,jack,ujjlenyomat,asztalimod mind nuku)
A kijelzőtől én nem estem hanyat. Volt nálam Pad 4 Plus.(Nekem jobban tetszett az egész cuucc 84.000Ftért kintről)
Mondom tartalom fogyasztásra jó lesz, de hogy semelyik KODI t nem tudom ráerőletetni na az már mindennek a teteje.
Nagy-nagy minusz.
Fekete képernyő mindegyiknél.
Valaki aki esetleg tudja melyikkel megy ne tartsa vissza.
Előre is köszönöm. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #722 üzenetére
Köszi a tippet. Meg is rendeltem.
Azért a majd 20.000 Ftos füles sem rossz hozzá. Hamár sokan a jack hiánya miatt puffognak.
Még1x köszi -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Donki Hóte #250 üzenetére
Telefon hostpot?, Mobil wifi ? stb.
Csak plusz 1 sim tartalomfogyasztásra?
Kinek mi és hogyan.
Inkább a ram,kijelző,támogatottság hosszú távon.
A Xiaomi most 4 évre adja a támogatást.
Egy Lenovo Tabot azért nem tudok használni mert leragadt Droid 5 ön nincs hivatalos frissités. Erről ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest