- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy33
senior tag
válasz
baal-amiga #2786 üzenetére
Az lesz akkor, sajnos kelleni fog, az 5-oshoz is drága volt anno.
-
Wolfy33
senior tag
válasz
baal-amiga #2784 üzenetére
Köszi a választ. 6-osra nem találok(eBay december vége, januári szállítás bizonytalan helyről)
-
törölt tag
válasz
baal-amiga #2643 üzenetére
Elég meredek ára van
-
törölt tag
válasz
baal-amiga #2625 üzenetére
Tudsz linket dobni?
-
Wolfy33
senior tag
válasz
baal-amiga #2296 üzenetére
Szintén.
-
hm15
senior tag
válasz
baal-amiga #2244 üzenetére
Köszönöm, rendelek akkor. A védelem nem is annyira fontos, tatyóban hordozom, de a kitamasztója hasznos. Amúgy nagyon elégedett vagyok vele 2 hét után.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #2215 üzenetére
Egyetértek, egyben a leghosszabb játék is az androidra megjelentek között
Ha valaki hónapokra akarja lekötni magát androidon egyetlen fizetős játékkal, akkor a Titan Quest - Legendary Edition első helyen áll ebből a szempontból. -
Edge
veterán
válasz
baal-amiga #2203 üzenetére
thx a linket, meg is rendeltem egyet
-
HoaryFox
őstag
válasz
baal-amiga #2203 üzenetére
TomTop +1, nekem onnan van.
-
blueye
veterán
válasz
baal-amiga #2181 üzenetére
Ahogy eggyel előtted írták: szó sem esik arról hogy ez Xiaomi lenne.
-
kaszibat
tag
válasz
baal-amiga #2148 üzenetére
Én úgy látom hogy van a standard mellett duty free shipping és ugyanúgy ingyenes. Szerintem az lesz az.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #2064 üzenetére
A Netflix az FullHD és a HDR is működik ugyanúgy.
Nem tudod a HDR-t hol kell kikapcsolni? Mert a videó eszköztár hatása netflix alatt sajnos nem működik, így a sötét HDR bugra annak kikapcsolása az egyetlen megoldás. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #2062 üzenetére
Nem találtam sehol, viszont Android 12 alatt tovább fejlődött a multitasking, immáron osztott képernyő alatt is meg lehet nyitni 2 darab lebegő ablakot is, melyeket a képernyő szélére húzva lebegő ikonná alakít. (Ez a funkció még kényelmesebbé tette a lebegő ablakok használatát, hiszen nem zavar be a teljes képernyős tevékenységbe, tekintve, hogy csak egy halvány ikont látsz oldalt, amíg nem nyomsz rá és nagyítod vissza azt lebegő ablakká.)
-
hroberto
veterán
válasz
baal-amiga #2054 üzenetére
Nem kis "csomag". 3 GByte.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
baal-amiga #2054 üzenetére
Sry, szerk. lejárt.
Úgy tűnik, eu exkluzív a 12. -
*Mukeey*
addikt
válasz
baal-amiga #2026 üzenetére
Be vagyok természetesen✅
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #1902 üzenetére
Az XCOM 2 is teljes mértékben támogatott, de nekem is csak az Enemy within van meg még, mert annyira nem vagyok rajongója ennek a stílusnak.
A Pacal's Wager olyan szinten jól van optimalizálva, hogy már egy Snapdragon 660-on fut full grafikán 30 fps-el(Diablo Immortálnál sok szempontból szebbnek is mondható, a pálya dizájn, hangulat legalábbis számomra nagyobbat ütött, igaz hozzám közelebb is áll a soulslike műfaj, mint az agyatlan tömeg hentelés pay-to-win elemekkel társítva), a Pad5ön szerintem meglenne a 120 fps is (nem tudom a Pascal's Wager támogatja-e), viszont a magasabb fps szám minden esetben gyorsabb akkumulátor merülést eredményez, ezért én mindig korlátozom azt.
-
sutiand
tag
válasz
baal-amiga #1779 üzenetére
Már meg is rendeltem. Köszi a segítséget baal-amiga és Criminal017 .
-
válasz
baal-amiga #1691 üzenetére
De... Most 5 nap, előtte 12 nap volt
-
szpali
addikt
válasz
baal-amiga #1586 üzenetére
Köszi, ezt nem ismeretem
Mostmár megy -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #1534 üzenetére
Ez már a Miui 13 for Pad felület? A Xiaomi ígérte, hogy a multitasking tableteken még fejlettebb lesz, az alap felületen is hasonlóan lehet majd appokat váltani, mint a PC módban. (Ha már az, akkor ezt hogyan lehet testreszabni?)
-
Wolfy33
senior tag
válasz
baal-amiga #1528 üzenetére
Eddig az volt. De most töltöttem le, nekem 13.0.3 verziót ír már ki.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
baal-amiga #1528 üzenetére
Igen, engem
Remélem a wl1 már nem hisztizik gyakran.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
baal-amiga #1469 üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
válasz
baal-amiga #1290 üzenetére
És hol lehet olyan 20 eurós kupont bugázni? 😅 Nekem csak 5 eurót adott...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
baal-amiga #1288 üzenetére
Szokott ez olcsóbb lenni?
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #1260 üzenetére
Nem felesleges, ha létezik olyan program androidra, ami képes felskálázni az fps számot virtuálisan hozzáadott képkockákkal a képfrissítés szintjére, ahogyan sok TV is teszi (Motion interpolation)
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #1212 üzenetére
A Pascal's Wager csak kb FullHD, de tény, hogy már az is élesebb, mint pl a Genshin Impact androidos változata.
Én az Animus Revanant-ot mondtam még feljebb, ami szintén egy Soulslike, csak Diablo nézetből, de talán a korábbi Animus részek is kihasználják az adott eszköz natív felbontását.
Emellett még az Oddworld New n tasty-t tudom, ahol 100%osan kihasználható az eszköz felbontása. -
baal-amiga
senior tag
válasz
baal-amiga #1214 üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
válasz
baal-amiga #1212 üzenetére
Most tényleg ki kell lőnöm rendszerszinten a sötét módot, hogy a Netflix feliratoknak ne legyen árnyékuk?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
baal-amiga #1196 üzenetére
Most nézem, a hosszan nyomásra nincs mappa hozzáadás
-
*Mukeey*
addikt
válasz
baal-amiga #1175 üzenetére
Én bekapcsoltam. De a miui miatt kb full mindegy, mennyi a memòria. Kilő egy idő után mindent. Ez egy nagyon idegesítő dolog, igazán kezdhetnének valamit.
Csak egy példa: chromaban 2 oldal nyitva, elinditok egy 200mb-s játékot, nyomom 10 percig, vissza chrome, már tölt is újra mindent😡 -
Dévidzon
tag
válasz
baal-amiga #1166 üzenetére
Akár az is elképzelhető, de nem tudom visszaállítani sem. Csak a betűk és a számok vannak a helyükön, azon kívül semmi.
-
szpali
addikt
válasz
baal-amiga #1112 üzenetére
tempered glass
-
szpali
addikt
válasz
baal-amiga #1110 üzenetére
Köszi, közben én is megtaláltam ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=IdXvjO3Xq-sEredetileg az frisebb 12.1.145.7 verziót próbáltam apkmirrorról, de az meg se nyikkant lánam
Ma érkezik a tollam és talán a gyári billentyűzet is (ha működött a dropship...
)
Kíváncsi leszek, hogy TG-vel működik-e rendesen a cerka
-
beci
őstag
válasz
baal-amiga #1090 üzenetére
Köszi,berendeltem.
-
beci
őstag
válasz
baal-amiga #1088 üzenetére
-
pergabb
senior tag
válasz
baal-amiga #1082 üzenetére
nem próbáltam, rácsatlakoztam több hálózatra és végül azt mondtam, hogy köszi, akkor nem kell. Közölte pár dolgot nem állított most be amire majd később szükség lesz és ennyi. Maga a frissítés felment, azzal nem volt gond, nem tudom mi egyebet akart volna még beállítani.
Nagyon ritkán amúgy vannak még anomáliák, amikor vmi beszaggat, pl tök egyszerű játék alatt is pár mp-re elkezdett szaggatni, aztán elmúlt, nem tudom ezek mitől vannak.
Facebook is olyan, amiből én ki szoktam jelentkezni, vmiért a jelszó megjegyzését nem ajánlotta fel, de ha kilépek és utána egyből be akarnék lépni, akkor kidobja, hogy lejárt a munkamenet és próbáljam meg ismét. -
Leinadd
újonc
válasz
baal-amiga #1048 üzenetére
Tok közben megoldódott, de rendeltem tollat Geekbuying-ról és Goboo-ról is, hát majd meglátjuk, eléggé nem halad a dolog.
Egyszer csak megjönnek. -
beci
őstag
válasz
baal-amiga #1052 üzenetére
Köszönöm. Fehérben most honnan a legolcsóbb? Ahol normális garancia is van.
-
szpali
addikt
válasz
baal-amiga #1022 üzenetére
11.11 akció
68€ toll
www.aliexpress.com/item/1005003264032490.html -
szpali
addikt
válasz
baal-amiga #1022 üzenetére
Nekem Lightroom-hoz kellene a toll, kényelmesebb lenne, mint ujjal...
A bill.tok még nem érkezett meg, 3rd party tokot rendeltem
https://www.aliexpress.com/item/1005003242795626.html
Kíváncsi vagyok milyen lesz majdLehet eladom a francba és rendelek majd 1 gyárit :(
Ami viszont érdekes lehet, hogy kiadott egy új tollat a xiaomi:
https://www.igeekphone.com/xiaomi-launches-inspiration-stylus-nib-price-at-7-49/ -
szpali
addikt
válasz
baal-amiga #1018 üzenetére
Megérkezett!
Külsőre tetszik, rendeltem hozzá 1 billentyűzetet is.
Egyelőre még ismerkedünk, valaki használ hozzá tollat? -
törölt tag
válasz
baal-amiga #1007 üzenetére
Nem a fényerővel van a baj szerintem hanem a fázismodulációs sötétítéssel. Legalábbis úgy érzem, a tabletem extrán fáraszt.
AMOLED még filmezéshez is jó lenne, csak mocsok drágák. Annyit nem akarok adni érte. Igazából ennek az árát is sokallom.
-
bene33
csendes tag
válasz
baal-amiga #1001 üzenetére
na ja, de bangood-on 405 usd a 256gb verzio vamesafamentes szallitassal ( kuponnal )
gooboo-n meg 450 eur -
bene33
csendes tag
válasz
baal-amiga #999 üzenetére
meg, de momentan global/eu nem rendelheto
-
Cseri0058
őstag
válasz
baal-amiga #968 üzenetére
Törölni kellett az alkalmazás adatait.
Hozzáteszem, hogy először letöröltem az appot, de az nem hozta helyre.
Csodálatos ez az android -
Cseri0058
őstag
válasz
baal-amiga #961 üzenetére
De jó. Mit lehet ezzel kezdeni?
Tudtam, hogy nem kellett volna androidos vackot vennem. -
Cseri0058
őstag
válasz
baal-amiga #959 üzenetére
-
baal-amiga
senior tag
válasz
baal-amiga #958 üzenetére
Lejárt a szerk, bocs.
[kép] -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #939 üzenetére
Azt még nem teszteltem, majd kipróbálom. Remélem igen.
-
TomPack
őstag
válasz
baal-amiga #936 üzenetére
Bocs, nem neked akartam címezni!
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #936 üzenetére
Ha telepíted tabletre a Mi launcher legújabb verzióját, akkor ugyanolyannà válik mint telefonon, így már állítható az ikon méret és egyéb launcherre váltáskor ki is írja, hogy a gesztusvezérlést csak s Miui launcher támogatja.
Én az apkmirror-ról szedtem le a telefonos Mi launchert. -
TomPack
őstag
válasz
baal-amiga #934 üzenetére
Még nincs meg a tabletem, de én megpróbálnám a Poco Launcher-t feltenni.
Az a tippem, hogy azzal működne a gesztusvezérlés, és elég jól témázható. -
TomPack
őstag
válasz
baal-amiga #927 üzenetére
Köszi, akkor megrendelem az emagon!
-
TpS
őstag
válasz
baal-amiga #910 üzenetére
Amikor rendeltem, akkor a tok még nem volt eu raktárban, Kínából jött a csomag.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #888 üzenetére
A PC Launcher-ben/PC mód-ban sem lehet megoldani, hogy működjön minden appnál az átméretezès?
A gesztusos vezérlés nàlatok sem működik, ha nem a gyári launchert hasznàljàtok, hanem bàrmi màst? Ezt is szeretném megoldani valahogy, hogy működjön bàrmilyen launcheren.
Az akksit ti mennyire teszteltétek eddig? Én ahogy néztem 1 óra böngészéssel maximum fényerőn 10-11%-ot merül, közepes fényerőn ugyanez kb 7%.(így kijöhet akàr 14 óra képernyő idő is, ha kizàrólag böngészik az ember és beèri a közepes fényerővel)
A játékok merítik jobban, a gyártó által megadott 10 óra jàtékidő inkább egyszerűbb 2D jàtékokra vonatkozik, de egy PUBG vagy COD már intenzíven meríti, ha magasabb grafikai beàllîtàsokon jàtszik az ember, a Genshin Impact pedig akár 25%ot is megeszik 1 óra alatt. (Jelenleg talán ez a legteljesítményigényesebb játèk androidon) -
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #886 üzenetére
Ja, vagy úgy!
A különböző desktop módoknak is ez az alapja, szóval, ha a Pad5 -re elég csak egy appot telepíteni, akkor sanszos, hogy alapból engedélyezett a funkció. -
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #884 üzenetére
Basszus, most látom, hogy milyen hülyeséget írtam.
Persze, hogy a fejlesztőiben! De, ha ettől lett átméretezés, akkor ez azt jelenti, hogy alapból engedélyezett a funkció, nem kell ADB -vel vacakolni. Dobd fel hozá a Tálca appot és állítsd be! Nálam a roló gyorsgombjai között is megjelenik, onnan is tudom aktiválni. De, mindíg aktív. Bal oldalon lesz egy floating nyíl, azzal lehet behívni a tálcát. -
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #881 üzenetére
Először a felhasználói menüben kell engedélyezni az átméretezést. Szerencsés esetben gyárilag aktív a mód (nálam, Samun az volt). De, ha nem, akkor Android 8 -tól ADB -n kell engedélyezni. Vszínűleg ezt nem tetted meg, ezért nem ment az átméretezés. EZT találtam a metódusról. Dióhéjban ennyi, de androidverziótól függően is vannak változások. 10 -ig csak egy app lehetett előtérben. Ami háttérben nem tudott futni (pl. YT, TVGO), az leállt. 10 -től van multi resume, vagyis több app lehet fókuszban, de ezt az adott alkalmazásnak is támogatnia kell. 12 -ben újabb fejlődés jön, az azonos alkalmazás, több ablakban.
-
Arween
senior tag
válasz
baal-amiga #857 üzenetére
Világít esetleg ez a típusú billentyűzet?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
baal-amiga #859 üzenetére
Vannak itt akiknek van körmük. Nem, nem én.
-
kbyte1024
veterán
válasz
baal-amiga #854 üzenetére
Muti
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #848 üzenetére
[link]
Ilyen fajtát rakok rá.Én nem vállaltam be az előrendelői akciót, így az én készülékem hazai forgalmazótól lett megvásárolva végül, ami drágább ugyan, de legalább a garanciális ügyintézés egyszerűbb, ha esetleg szükség lenne rá. (akksit tuti cseréltetni kell majd benne 2 éven belül, azt nem tudom arra is áll-e a 2 év gari.)
-
GRaul
őstag
válasz
baal-amiga #828 üzenetére
Nézd meg újra. Hnap hozzák :) már Alsónémedi van :)
-
TpS
őstag
válasz
baal-amiga #782 üzenetére
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
baal-amiga #770 üzenetére
Reméltem, hogy csipkedik magukat és a héten ideér, pont szabin leszek.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
baal-amiga #731 üzenetére
Jött már valakinek értesítés?
-
TpS
őstag
válasz
baal-amiga #729 üzenetére
A nillkinnek is van már tolltartós: [link]
Az alin már sokan árulják. A linken viszont jobbak a képek. -
kbyte1024
veterán
válasz
baal-amiga #702 üzenetére
Mondanám hogy király, de 1honapja itthon rohadok kulcscsont toressel. Eldobtam a robogót
nem kell több 2 kerekű
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Nekem nem kell roller, így is agybajt kapok, mikor az utcán kerülgetem az elszórtakat, meg mikor engem kerülgetnek vele a jógyerekek.....
-
pusszycat
nagyúr
válasz
És, hogy mennek vissza?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
baal-amiga #698 üzenetére
Bakker ezen akkorát nevettem, majdnem kiköptem a kávémat
, azért az némileg megnyugtat, hogy látom páran már megkapták, valami csoda folytán. Úgyhogy remélhetőleg karácsonyig még nekünk is megérkezik majd.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
baal-amiga #698 üzenetére
Vagy tovább késik, de MiWatchot adnak ha türelmes vagy.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
baal-amiga #680 üzenetére
+1, ugyanezen filóztam én is. Egyelőre várunk.
-
g@bo
nagyúr
válasz
[link] engem az zavar, hogy a goboo-nál én nem látok olyan elérhetőséget, mint a hazai xiaomi forgalmazónál. Se üzlet, se telefonszám, se telephely, se semmi. Egy email.
ok, egyelőre küldik, ha küldik... aztán.
-
kbyte1024
veterán
válasz
baal-amiga #682 üzenetére
👍 Én amondó vagyok ha neadj isten késik is, akkor az ajándékokkal együtt ami a kedvezménnel együtt olyan(70 ropi) ám legyen
-
kbyte1024
veterán
válasz
Sokszor rendeltem már tőlük és mindig meg jött. A határidő meg bőven nem járt még le. Na ezért nem aggódom.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
baal-amiga #617 üzenetére
Közben megtaláltam Ali-n is, ott egy leheletnyit olcsóbb. Úgy látom, elég erőteljes Magic Keyboard koppintás, ez sem az én világom. Valószínűleg cserélem majd a PC-m billentyű-egér párosát, majd olyat veszek, ami megy BT-n is, és jó lesz hozzá itthonra.
A ceruza nem vonz, rajzolni nem tudok.
Tab S7-nél se tudtam sok mindent kezdeni vele.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
baal-amiga #606 üzenetére
Ezzel nincs baj, teló is körülbelül hasonló vas, a nagyobb kijelző jönne jól.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
baal-amiga #601 üzenetére
Ajánlom is nekik...
kbyte1024: Nem aggódunk, türelmetlenek vagyunk - azért csak benne áll 100 rongy....
-
kbyte1024
veterán
válasz
baal-amiga #517 üzenetére
Valoban
köszönöm
-
Dévidzon
tag
válasz
baal-amiga #517 üzenetére
Megvárom amíg vki leteszteli
de jónak tűnik.
-
darugep
csendes tag
válasz
baal-amiga #442 üzenetére
Szerintem sem tudják a rohamot kezelni. Ma reggel jött GLS től mail, hogy csomagösszekészítés folyamatban (feladó: K-Parcel Company ltd.). A weboldalon a stásztus nem változott, továbbra sincs viszont hozzá tracking. Ide adtam fel ticketet, hogy adjanak korrekt státuszt. Mivel más rendelésem nincs folyamatban (hacsak nem az asszony), akkor remélem jövő héten én is kézbe vehetem a cuccot.
-
chipesz
őstag
válasz
baal-amiga #396 üzenetére
Nagyon durván szarul. Én is csak néztem. Jobban jártam volna Revoluttal például.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest