- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
válasz
HUNNIA1920 #2795 üzenetére
Igazából nem egészen jól fogalmaztam!
Azt szerettem volna írni hogy mikor globálisan megjelenik a tab a kínai variánsok után 4-5 hónap után, mint pl a tab 7 esetében, ott már mindjárt kiveszed a dobozból és már egy főandroid verziót ugrik is a tablet, és igazából már csak 1 android frissítésed marad, meg a security babusgatás és kifújt!
-
szaszapi
őstag
válasz
HUNNIA1920 #2790 üzenetére
Egyik Xiaomi tablet sem hosszú életű sajnos! Emlékszem mikor megvettem a Pad 4-et a megjelenés után, már el is kaszálták a frissítéseket rá, nagy háborgások voltak belőle. Most sem jobb a helyzet, mert Pad 7 is 2 főverziófrissítést és 1 év biztonsági frissítést kap, ami gond hogy a kínai megjelenés után már mindjárt ugrik 1 főverzió frissítés, és amikor kínai frissítéseknek vége, globál szinten még kapsz 1-2 security patch frissítést és ennyi....
-
szaszapi
őstag
Nálam globál stabil rom V14.0.3.0.TKXMIXM frissített V14.0.4.0.TKXMIXM-re. A februári hibajavító csomag áprilisi dátumú lett, mást nem venni észre!
-
szaszapi
őstag
válasz
Cseri0058 #2582 üzenetére
Az egész frissítési ütemterv elcseszett volt ha visszanézitek! Android 11-en volt a tablet majdnem 1 teljes évig, majd kínai-globál verzión az android 12 verzió 3-6 hónap volt, és ez a 13-as-ra való frissítés mintha csak az android számjegy átírása lett volna, semmi újat nem hozott, még a widgetekből sem kaptunk, nem mintha olyan fontos lenne.... de tényleg mintha csak újraindítottam volna a tabletet! Ha így végzik ki ez is hatalmas csalódás lesz, 1 fokkal jobb csak, anno a Mipad 4-et azt kinyírták rendesen, ott teljesen megállt a frissítés 1 év után... én meg előtte vettem pár hónappal! A frissítések is egyre ritkábbak egyébként , android 11 alatt jött ki a legtöbb foltozgatás! Illene még megkapni az Android 14-et is, bár így semmi értelme ahogy a 13-asra is csak újraindítottuk a tabletet....
-
szaszapi
őstag
Nálam nyitott a BL, nem tudom zárt rendszernél is engedi de ha rányomsz a "tabletről" részre a miui 13-as logót jó párszor nyomkodva fent a jobb sarokban megjelenik 3 pötty. Ott a "frissítőcsomag kiválasztása" kiválasztod a letöltött zip file-t, és lefrissíti a tabletet!
Arra figyeljetek hogy ez "Global" romra jó csak, EEA rom-ra nem!!!
-
szaszapi
őstag
Aki rendes Global romon volt annak elérhető már a 14-es miui android 13 rendszerrel!
-
szaszapi
őstag
válasz
Exelsior24 #2166 üzenetére
Köszi, PC mód is ugrott akkor?
-
szaszapi
őstag
Valaki meg tudja erősíteni hogy akinek szintén globál rom-ja van, és frissített van-e értelme, vagy rosszabb lett a helyzet? EEA rom-ja van itt szerintem a többségnek, én anno nyitottam a BL-t és feltettem a Globál-t, pár napja jelzett nekem előszőr hogy frissítene, de az olvasottak alapján nem éri meg úgy gondolom! A 2 rom erősen hajaz egymásra!
-
szaszapi
őstag
válasz
bollokcs80 #1942 üzenetére
Akkor azért nekünk előrendelésben jól emlékszem 105e Ft-ban állt meg a tablet, ennyit az elmászott euró-ról! Ja és nekem is késett, kaptuk a Mi band 6-ot ajcsiba meg tokot, üvegfóliát! Úgy azért elég korrekt volt!
-
szaszapi
őstag
válasz
*Mukeey* #1653 üzenetére
Sikeres volt az, itthon is azért vették szép számmal, kinti webshopokból! Én azért ruháztam akkor be rá, mert kínai alapon mindig tovább van támogatva minden, és elsőkézből tapasztalható a friss rom kiadás is. Megszűnt szépen a developer és stabil kiadás is! Jó készülék volt ettől függetlenül!
-
szaszapi
őstag
válasz
Pityu78 #1650 üzenetére
Kíváncsi leszek, Mi Pad 4-gyel beszivatták a népet eléggé, arra sem jött semmi, 1-ik napról a másikra elvágtak mindent, aztán ilye-olyan costum rom-mal meg nem is ment minden rendesen, eléggé vétek nem MIUI rendszerrel használni a tabletet!
Remélhetőleg sokáig frissítik majd a tabletünket!
-
szaszapi
őstag
Due to the major code refactoring on Android 12, the upgrade plan will be postponed. In order to give you a relatively better upgrade experience, Xiaomi Mi Pad 5 Pro 5G, Mi Pad 5 Pro, and Mi Pad 5 are now restored to the Android 11 version, thank you for your understanding.
Remélhetőleg ez tényleg átmeneti, és nem játszák el amit a Mi Pad 4-nél, ahol kivégezték a tabletet a megjelenés után 1 évvel.....
-
szaszapi
őstag
válasz
Trk.Adam87 #1504 üzenetére
Ez érdekes kérdés, mert minden üzlet máshogy áll hozzá. Itt igazából hivatalos rom van felflesselve, de régen lehetett váltogatni a stabil és fejlesztői romok között, simán lehetett egy kínai alapú romra is globál romot felflesselni a mi flash alkalmazással! Igazából most nincs ilyen, mert ha másik hivatalos romot akarsz tenni akármilyen xiaomi telefonra vagy tabletre, nyitni kell a bootloadert és csak azután lehet flesselni! Amennyiben még működőképes a tab vissza tudod zárni a bl-t, de ezt hivatalos szervízben, meg tudják nézni hogy nyitottad e már v agy sem! Igazából hivatalos store nem szokott evvel kínlódni, inkább az ilyen noname boltok, hogy kibújjanak a garancia alól! Enyém Goboo-ról van, de én nyitottam azonnal saját felelősségre!
-
szaszapi
őstag
Nektek EEA romotok van, én amikor megvettem, nyitottam a bootloadert és feflesseltem a globál romot, arra van miui 13 ugyanúgy android 11 alapokon, tegnap OTA-n frissítettem én is. EEA romra még nincs 13-as miui! Nagyon nagy különbség nincs a két rom között, de valamivel hamarabb jönnek ki rá a romok a globálra mint ebben az esetben!
-
szaszapi
őstag
Itt annyi a baj, hogy aki egy zárt rendszerről érkezik, az megszokta azt a bezártságot, nagy semmit tevést, ami ott egy gombbal elérhető azt használják, ami inkább egy "nyugger" stílust képvisel. Aki meg átjön onnan droidra, ugyanúgy nem csinál semmit, várja a sült galambot! Ahogy a többiek is írták annyi lehetőség van mint égen a csillag! Peace!
-
szaszapi
őstag
válasz
Trk.Adam87 #966 üzenetére
apkmirror
-
szaszapi
őstag
-
szaszapi
őstag
Igaz még nincs a tabhoz sem twrp, sem costum rom, de próbálta valaki a BL nyitást? Nekem vagy 2 napig nem engedte, majd egyszer csak hozzáadta a fiókomat!
-
szaszapi
őstag
Csak ilyen promóciós szart küldtek ki most.... ami lényegtelen a mi esetünkben!
-
szaszapi
őstag
Egyelőre a rajt lévő global rom alól BL nyitás sem kivitelezhető, twrp sincs, és romok sincsenek a készülékhez! Ezt csak mondom, ha valakinek esetleg ez fontos infó!
-
szaszapi
őstag
Semmi...
Még várjunk, hátha még megspékelik egy kis ajándékkal a csomagunkat!
-
szaszapi
őstag
Mindenkinek ez a csodálatos levél ment ki, ahogy nekem is, pedig az elsők között fizettem ki az összeget.....ha az időbeli sorrendet nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest