- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
bollokcs80 #2777 üzenetére
Ettől függetlenül teljesen jól működik. Nemrég kapott frissítést is szeptemberi biztonsági patch-el.
-
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #2772 üzenetére
Már 3 éves?
Jól elment az idő. Nagyon jól hasít még ahhoz képest!
-
blueye
veterán
válasz
bollokcs80 #2763 üzenetére
Nálam még marad, főleg hogy ma megkapta a biztonsági frissítést
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #2757 üzenetére
Ez így van.
-
ace05
senior tag
válasz
bollokcs80 #2751 üzenetére
Az se tesz jót, hogy ilyen áfakerülő boltoktól egész jó áron lehet kapni tabokat, pl pad6 100k.
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
bollokcs80 #2748 üzenetére
Igaz 3 éve nem annyit ért a pénzünk, mint most, de én akkor 100eFt-ért vettem, ahhoz képest a 80e annyira nem vészes, persze azt is meg kell nézni, hogy most mit kapni helyette ennyiért.
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #2748 üzenetére
Kevesen szeretik a tableteket ez az oka. Aki meg vesz az a gagyikból. Én már meg se tudnék lenni nélküle
-
blueye
veterán
válasz
bollokcs80 #2746 üzenetére
Hirdettem valaha (esetleg 6osra váltás miatt) de vicces árakat írtak vissza, most is van fent 80ért, félek hogy ő is gyenge ajánlatokat kap
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #2741 üzenetére
Igen,és a security patch se biztos. Nem baj jön majd a pad 6pro vagy a Oneplus.
-
guftabi96
addikt
válasz
bollokcs80 #2704 üzenetére
Az lesz akkor nekem is. Nagyon régen meg is vettem még, de már jó pár éve nem használtam.
Nem fér a fejembe, hogy egy ilyen dolgot miért vesznek ki. Agyrém számomra.Almára is pont ezért nem váltottam még, mert a hajam hullik attól az UI-tól (ott is 4 app lehet egymás mellett, a vezérlőpanel és az értesítési panel külön van ott is stb stb)
Szidják sokan a OneUI-t, de számomra még mindig sokkal élhetőbb kezelőfelület, mint az előbb említettek
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bollokcs80 #2699 üzenetére
Köszi. Akkor maradok az utolsón, amin megy még. Semmilyen hátrányát nem érzem.
-
Criminal017
őstag
válasz
bollokcs80 #2693 üzenetére
Rövid ideig volt kint, mire rányomtam a frissítésre addigra se híre, se hamva...
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #2693 üzenetére
És jó vagy tönkrevágta a cuccot?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2680 üzenetére
Szupi, jó látni, hogy még nem felejtkeztek meg teljesen erről a kis táblagépről.
Most, hogy már semmiféle Android - MIUI frissítést nem is tervez rá a Xiaomi (talán még azt a HyperOS-t megkapjuk azért, és lehetőleg nem cseszik szét vele a tabletet), legalább a Google Biztonsági Frissítések még érkezgetnek az eszközre.
Mondjuk még egy Android főverzió frissítést szerintem simán kiadhattak volna rá, csak akkor kevésbé vennék a Pad 6-ot, meg persze más gyártóknak is ilyen a hozzáállása a középkategóriás eszközökhöz sajnos, bár talán egy kicsit kezd kitolódni a támogatás egyes gyártóknál.Mindenesetre ez a 2024 januári biztonsági csomag azoknak biztosan jól jön, akik mondjuk netbankolnak rajt, mint ahogy mások is említették előttem, mivel az olyan applikációk szigorúan nézik az Android verziót és a Google Biztonsági csomag verzióját a legtöbb esetben, és régebbi sérülékeny verziókkal sokszor már el sem indulnak.
-
hroberto
veterán
válasz
bollokcs80 #2683 üzenetére
Úgy tudom a HyperOS - t is megkapja.
-
blueye
veterán
válasz
Jó hogy emiatt nem vettem 6ost, itt is jön még 👍
-
hroberto
veterán
válasz
És tényleg.
-
sutiand
tag
válasz
bollokcs80 #2673 üzenetére
Android 14 nem biztos hogy lesz, csak MIUI frissítés.
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #2645 üzenetére
Inkább úgy mondanám hogy nem olcsóbbak mint a konkurencia tartozékai, de kirívóan azért nem hiszem hogy drágák.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
bollokcs80 #2600 üzenetére
Cégen belül
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
bollokcs80 #2596 üzenetére
Xiaomi Tab mi a csúcs, ha a ez középkategoria ?
-
blueye
veterán
válasz
bollokcs80 #2596 üzenetére
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #2592 üzenetére
Hát a méretéből nem néztem ki belőle
-
Edge
veterán
válasz
bollokcs80 #2579 üzenetére
Iponból vettem ott a képen látszott de elég vacak random kép volt egy fehér adapterről, leirásban semi info, sőt vettem egy Lenovo laptop adaptert ott külön fel volt tüntetve, hogy kábel nélküli erre volt ott is kábel, végül jól alakult minden, csak meglepő volt így.
-
kat
tag
válasz
bollokcs80 #2545 üzenetére
-
kat
tag
válasz
bollokcs80 #2543 üzenetére
Csak azért raktam ide, hogy olyanhoz kerüljön, aki tudja értékelni..
Bocsánat érte, ha gondot jelent ott is fenn lesz csak még nem fotóztam le.. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2539 üzenetére
Na ráadásul ez a tiéd a Huawei Supercharge-ot is tudja, ott van pont utána írva 5V 4,5A (SCP) ~ 22,5W
, pont amit említettem.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2536 üzenetére
Persze más gyártók töltőivel is simán működik a szupergyors 30-33W-os töltés, Baseus, Ugreen, Blitzwolf, stb ... ezek a gyártók rengeteg nagyon jó töltőt és egyéb kis hasznos kütyüt gyártanak, nekem is van jónéhány.
Csak gondoltam belinkelem a kérdezőnek, hogy azzal a Xiaomi töltővel biztosan működik, de például Huawei telefonom van, ahhoz is van gyorstöltő, de ez más szabvány (Huawei Supercharge), ezzel más eszközöket már nem tudok gyorsan tölteni.
Gondolom Xiaomi-hoz Quickcharge 3.0 vagy 4.0, esetleg PowerDelivery 3 szabványú kell. -
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #2536 üzenetére
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2526 üzenetére
Tényleg olyan mintha csak valami security patch jött volna ki, és mintha csak átírták a számokat egyel nagyobbra MIUI 13-at 14-re, Android 12-tőt meg 13-ra.
Ráadásul a kínai verzió frissítési fájlmérete 4,6 - 4,7GB , ezzel szemben a miénknek csak 3,2GB, vagy ennyi minden funkció ki van szedve az EU / Global verziókból?
-
Ronam
addikt
válasz
bollokcs80 #2479 üzenetére
Kicsit utánanéztem, elvileg van rá megoldás.
-
Ronam
addikt
válasz
bollokcs80 #2476 üzenetére
Okés, köszi szépen, ez elég szomorú.. Nem értem, hogy egy ilyen hasznos funkciót, miért kell kiszedni. Downgrade-re van lehetőség? Ha esetleg 12-nél frissebb rendszerrel jönne a tablet.
-
pergabb
senior tag
válasz
bollokcs80 #2432 üzenetére
telefonokon picit gyorsabbnak érzik a dolgok megnyitását, cserébe a jobb energia menedzsment úgy jött ki, hogy mindenkinek hamarabb merül a készüléke
itt is ez lesz, akkor én elköszönök a tablettől végleg, úgy is csak filmezem rajta, arra jó a laptop is, csak a kutya szőrtől féltem szegényt az ágyban (igen a kiscsaj ott alszik velem).
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2432 üzenetére
Na ez szupi, végre valami jó hír.
Néztem róla youtube-on kínai videókat, azért nagy kár, hogy a téma választó applikáció az EU verzióban le van tiltva, sokkal jobban személyre lehetne szabni a tabletet.
Remélem a kutyás, cicás widgeteket mi is megkapjuk, bár sok értelmük nincs, de jól néznek ki, meg ha mondjuk kevesebb lenne az MIUI UI-jának újratöltögetése annak igencsak örülnék. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2426 üzenetére
-
gazfickó
tag
válasz
bollokcs80 #2423 üzenetére
Ezen a tokon nincs ilyen fül, legalábbis az enyémen biztosan nincs
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2423 üzenetére
A kis lezáró fülre gondolsz, ami a másik oldalról rázár az előlapi védőre?
Azt is ugyan úgy hátrahajtom rajt, és a tablet hátulján ugyan úgy a mágnes megfogja és hátul tartja. Illetve ha álló helyzetben használom, akkor először a nagy képernyő védő részt hajtom hátra, majd utána ezt a kis fül részt is hátra hajtom és szépen ráfog.
Ha hazaérek készítek majd róla fotókat, sajnos így írásban nehezebb szemléltetni. -
robag93
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2340 üzenetére
Lenovo P11 Pro Gen 2 odavissza veri hardveresen. Az most 200-ért megy itthon, ahogy néztem. Nálam egyébként az USB 3.0 adta meg a lökést a váltáshoz a Mi padomról. Amoled, jobb toll már csak hab a tortán. Engem nem zavar a nem fém ház. [link]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2275 üzenetére
Na végre valami, sajnos eléggé úgy érzem, hogy elhanyagolják ezt a Pad 5-öt frissítés szempontjából, ráadásul ez a MIUI 13 frissítés még ki is vett egy csomó beállítási lehetőséget és az ikon elrendezést is szétcseszte, remélem a MIUI 14 nem további visszalépés lesz, hanem inkább új hasznos beállítási lehetőségeket és funkciókat hoz majd.
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #2275 üzenetére
Király
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2184 üzenetére
Smart Launcher a legjobb jelenleg szerintem, érdemes kipróbálnia annak, aki nem ismeri vagy már rég használta, mivel a legújabb változata már tényleg a létező legjobb launcherré tette.
App kategória kezelő, átméretezhető ikonok(jobban mint más launcherben), szabadon testreszabható ikon témák, átméretezhető widgetek, szabadon beállítható kezdőképernyő gesztusok. (2 ujjas gesztus) stb...Egyedül azt sajnálom, hogy külső launcher esetében nem opció az Android rendszer gesztus vezérlése, Miui 12.5 óta megfosztotta a felhasználókat ettől a Xiaomi.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
bollokcs80 #2184 üzenetére
Miért ne lenne? Kezdőképernyő- Miui kezdőképernyő- Klasszikus vagy Az alkalmazásfiókokkal. Nálam alapból az van.
Vagyis megjelenítés alkalmazásfiókokkal és kész. Ilyenkor, ha alulról felhuzza az ember megjelenik az összes alkalmazás amit még kategorizálhat is akár. -
kaszibat
tag
válasz
bollokcs80 #2119 üzenetére
Azért köszönöm szépen! Ha te veszel esetleg, akkor én is szeretnék kérni értékelést róla.
-
kaszibat
tag
válasz
bollokcs80 #2117 üzenetére
Köszi! Úgy látom rá akarsz beszélni, hogy vegyek egyet!
-
kaszibat
tag
válasz
bollokcs80 #2113 üzenetére
Még nem tudom, hogy vegyek-e egyáltalán, akkora szükségem nincs rá, hogy mindenáron legyen, ezért is sajnálom a pénzt az eredetire. Ráadásul elbizonytalanít, hogy annyira kompromisszumos, ahogy robag93 írta.Ha veszek mindenképpen írok tapasztalatokat. Mindent köszönök!
-
kaszibat
tag
válasz
bollokcs80 #2108 üzenetére
Ó ez nagyon szuper! Köszönöm szépen!
-
robag93
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2083 üzenetére
Így tettem
-
hroberto
veterán
válasz
bollokcs80 #2067 üzenetére
Ráadásul 4 oszlopban vannak az ikonok a korábbi 5 helyett, és nem lehet visszaállítani.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Jaja,én is szivok a meretezessel és újra kell pakolni majdnem mindent.
-
erzol
őstag
válasz
Így ahogy írod, de a novánál meg ugrik a gesztus vezérlés.
-
robag93
aktív tag
válasz
bollokcs80 #1956 üzenetére
Nem az ára sok, a forint gyenge
-
*Mukeey*
addikt
válasz
bollokcs80 #1952 üzenetére
Szerintem a gyári az elmegy, annak az ára a gond nálam. ~100$ nekem nem ér meg egy angol billes tok.
Én egy noname mini bt-s billt használok, asszem alirol, 3-4ezer ft volt jòpár éve. Aktuális tabjaimat kiszolgálja, semmi extra. Méretre pont mint a tab.
-
robag93
aktív tag
válasz
bollokcs80 #1952 üzenetére
Nagyon jó a gyári. Legtöbb laptop billentyűzetet veri szerintem. Csak ez a 0 kálváriám ne lenne vele
-
*Mukeey*
addikt
válasz
bollokcs80 #1946 üzenetére
Ez a tipikus alis bt billentyűzet. Volt ilyenem más tabhoz, nem egy ajánlott darab🤨
Maga a bill külön van ráragasztva a tok borítására, külön tölteni kell, mivel nem a tabról kapja a naftát. Gagyi megoldás és kivitelezés. -
robag93
aktív tag
válasz
bollokcs80 #1946 üzenetére
Gagyinak tűnik a 10 ugyan olyan képen
-
szaszapi
őstag
válasz
bollokcs80 #1942 üzenetére
Akkor azért nekünk előrendelésben jól emlékszem 105e Ft-ban állt meg a tablet, ennyit az elmászott euró-ról! Ja és nekem is késett, kaptuk a Mi band 6-ot ajcsiba meg tokot, üvegfóliát! Úgy azért elég korrekt volt!
-
blueye
veterán
válasz
bollokcs80 #1923 üzenetére
Van gari, pont ezert irtam ide.
-
HoaryFox
őstag
válasz
bollokcs80 #1877 üzenetére
Van gyárilag is ilyen program, a ShareMe és ott "Csatlakozás számítógéphez " opció és máris lehet dobálni a fájlokat Wifi-n
-
szpali
addikt
válasz
bollokcs80 #1681 üzenetére
Én elengedtem ezt a tabletet. Nem használom ki, így eladó sorba került billentyűzettel, tollal, tokkal...
-
beci
őstag
válasz
bollokcs80 #1371 üzenetére
Nem úgy értem. Hanem a kijelzo egyik felén mondjuk a böngésző van, a másik felén meg mondjuk a YouTube lejátszó.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
bollokcs80 #1267 üzenetére
Nem baj, ha nem Magyar. Csak qwertz legyen inkább, eu piacos.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
bollokcs80 #1264 üzenetére
Kár, hogy qwerty. Engem zavar az angol kiosztás, így értelmeten.
Viszont egy frankó stand covert továbbra is keresek. Nem a Duxot.
-
james008bond
őstag
válasz
bollokcs80 #1264 üzenetére
Innen vettem, azzal a különbséggel, hogy az én billentyűzetem nem tartalmaz touchpad-ot és nem tapad mágnesesen a tokhoz, de amúgy képek alapján a tok ilyen és nekem bevált.
-
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #1153 üzenetére
Alin kupon nélkül is olcsóbb.
-
válasz
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Én annyira várom, hogy a Samu tollainak árszintjére leessen...
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
bollokcs80 #988 üzenetére
Köszönöm.
Szerintem inkàbb adapter lesz, mert van pàr vezetèked fülesem, melyeknek szeretem a hangzását, de egyelőre ráér.Van olyan videólejátszó android-ra, ami támogatja a több csatornàs hangot úgy, hogy felismeri a tableten is, ha 2nél több csatornàra képes a hangrendszere? Az eszköz hangszórói egyértelműen nem sima stereo, hanem 4 csatornàs, ezt a bekapcsolàsakor hallható hangeffekt is bizonyítja, aminél hallani, ahogy átúszik a hang a fentebb lévő hangszórókból a lentebb elhelyezkedőkbe. Így 5.1-es anyag esetében megoldható lenne például szerintem, hogy a beszéd a fenti hangszórókból jöjjön, minden más pedig a lenti hangszórókból vagy épp a rear csatornàk hangjàt szeparàlná el. Mivel Dolby Atmos minősítést kapott az eszköz, így gondolom kèpes erre.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
bollokcs80 #984 üzenetére
Egyetértek, még 150ezerért is jó vétel a 20ezer Ft értékű fülessel együtt, még ha játékokra alkalmatlanok is a bluetooth fülhallgatók, de játszani lehet hang nélkül is, ahol pedig tudom a hangszóróit használom úgyis, amik tablethez mérten elképesztő sztereo térhangzást biztosítanak.
Ilyen Jack átalakító szerintetek elég lenne ahhoz, hogy jó minőségben adja vissza a tablet bármilyen vezetékes fülhallgató hangját?:
[link]
(Majd lehet rendelek egyet, ha mégis igényt tartanék a vezetékes fülesre a játékok alatt történő használat miatt.)Aki pedig mindenképp jack adapterrel használná vagy már rendelkezik bluetooth fülessel, annak célszerűbb a mulan.hu jelenlegi 130ezer Ft-os akciójában megvásárolnia a Pad 5-öt.
-
Somatom
veterán
válasz
bollokcs80 #952 üzenetére
Sztem az a két rugó már nem oszt, nem szoroz.
-
Somatom
veterán
válasz
bollokcs80 #947 üzenetére
Az nem nagy kunszt. Külső NTFS meghajtóval barátkozásra bármelyik Androidos eszköz rávehető.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
bollokcs80 #896 üzenetére
Fps sebességet milyen alkalmazással mérsz? Én egyelőre nem találtam megfelelően működőt.
Egyébként célszerű 30 fps-re limitálni a képkockasebességet azoknál a játékoknál, amik 60 fps alatt futnak, mert így egyenletes sebességgel fut és még az akkumulátort is kíméljük, már amennyiben van fps limiter az adott játékban. (Mondjuk jelenleg nem sok olyan játék van, amiből ne lehetne kihozni a fix 60 fps-t snapdragon 860-al, még a Genshin Impact-ból is ki lehet, ha picivel medium grafika alá megyünk, de ekkora kijelzőn érdemes legalább a felbontást maximumon hagyni, amit jelenleg sajnos nem használ ki teljesen ez a játék, ugyanis kb 720P a max felbontás az Androidos verzióban, ez főként akkor látszik, ha kikapcsolja az ember az antialiasing-et.) -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
bollokcs80 #893 üzenetére
120 HZ-en használod? Szerintem maximum böngészésnél van értelme arra állítani, youtube, film, játéknál elég a 60 HZ, mert 60 fps-nél többel úgysem nagyon fut semmi. Talán több éves játékokból ki lehet hozni a 120 fps-t, ha az adott játék nincsen 60-ra korlátozva. (például az androidra megjelent GTA részeket simán vinnie kéne 120 fps-el, abból kiindulva, hogy egy Snapdragon 636-on is legalább 30 fps-el futottak, aminél a 860 vagy 6-7x erősebb grafikus teljesítmény szempontjából.)
-
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #858 üzenetére
[link]
Én ezt vettem, egyből fel is raktam. Szerintem rendben van. -
baal-amiga
senior tag
válasz
bollokcs80 #858 üzenetére
Ha nem ceruzázol, a flip tokban sztem nem kell. 4 év alatt egyik tabomat sem tudtam ujjbeggyel megkarcolni
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
bollokcs80 #842 üzenetére
Hasonló tokokat árulnak a tok-shop-nál is, a célnak megfelel szerintem, viszont gyakori állva törtènő hasznàlathoz célszerű beszerezni egy ütésàlló tokot is hozzá. Egyik magyar webshopban láttam ilyet is, igaz a hagyományosabb tokoknál borsosabb áron.
-
Dr.NX
addikt
válasz
bollokcs80 #842 üzenetére
Általában így néz ki a kitámasztás, "háromszöget" hajtogatsz belőle, persze csak asztalon áll így meg, az öledben nem fog.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
bollokcs80 #838 üzenetére
Milyen fajta tokot és fóliát adtak hozzá?
Majd a tokról mutatsz képet úgy, hogy már benne van a tablet?Én csak a töltési LED-et hiányolom egyébként a gépről, mert így ránézésre nem látom mikor töltött fel, persze ez nem nagy hiányosság, mivel tudjuk, hogy a dobozban lévő adapterrel kb 2 óra alatt feltölt.
Az értesítési LED hiánya viszont nem zavar, mivel az üzeneteket úgyis telefonon nézi meg általában az ember. -
Arween
senior tag
válasz
bollokcs80 #838 üzenetére
Nagyon remélem hogy nem fekete tokot kapok😱
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #832 üzenetére
Durva
a mi band orad makd kuldom
-
válasz
bollokcs80 #825 üzenetére
Majdnem rendeltem egyet én is, már a gombon volt az ujjam, de nem szeretek így előre fizetni ezért végül egy tab s7 lett
meg a miuit nem is igazán szeretem -
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #793 üzenetére
Az órád és a tokod nálam lesz
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bollokcs80 #793 üzenetére
Nekem is jött délelőtt, de az vicces lenne, spanyol elosztóközpontba viszik a tracking alapján.
Bár az sem elképzelhetetlen, hogy csak a magyaroknak hoznak egy kamionnyit egyből -
chipesz
őstag
válasz
bollokcs80 #769 üzenetére
Ne itt nézd, mert nekem is ezt írja a website-on, de ha a GLS csomagkövetőjében nézem ott már előrébb jár.
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #775 üzenetére
👍
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bollokcs80 #769 üzenetére
Szombat óta ez van.
Viszont az oldalon már rengeteg review van, ahogy sorban kapják a userek a mibandes csomagokat. -
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #761 üzenetére
Lesz vagy 256 darab tokom és mi band 6-om eladó
-
GRaul
őstag
válasz
bollokcs80 #738 üzenetére
Kb mennyi szallitasi idovel kell kalkulalni? 2-3 munkanap?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bollokcs80 #738 üzenetére
Ó jee, itt is
-
chipesz
őstag
válasz
bollokcs80 #732 üzenetére
Dehogy. Amúgy eleve írhatták volna hogy október 8-11. között fogják küldeni, hiszen tudták hogy nemzeti ünnep lesz, de persze az úgy jobban hangzott.
-
Russel009
csendes tag
válasz
bollokcs80 #727 üzenetére
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #714 üzenetére
Köszi, király bár kivi leszek milyet kapunk ajándékba.
-
válasz
bollokcs80 #699 üzenetére
Vagy egy újabb ünnepet kitalálnak
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #699 üzenetére
Sőt pro verzat kuldik
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bollokcs80 #697 üzenetére
Vaaagy kapunk egy levelet, hogy még kell várni előbb az ajándék mibandek beérkezését
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bollokcs80 #676 üzenetére
Trustpiloton már elég sok negatív komment jött össze. Semmit nem reagálnak a megkeresésekre, ami azért nem túl szép.
Csak amiatt nem aggódom, mert paypalon vissza lehet kérni a pénzt még jódarabig, bár némi bukóval a konverzió miatt.kbyte1024 Ez az érv azért nem igazán nyugtat meg senkit, mert a rendeléstől van egy szerződésed a céggel, aki nem teljesítette a kötelezettségét hataridőre, s nem reagál. Azóta az ígéretre fizettük ki a 100+k-t, ami kicsit engem is nyugtalanít valahol.
-
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #664 üzenetére
Kíváncsi leszek mit fognak beígérni, ha tovább késnek. Gyári billentyűzetet vagy tollat?
-
TpS
őstag
válasz
bollokcs80 #667 üzenetére
A TS-ről vám és áfamentes volt az ultra. Akik július 1. után vásároltak, azoknak is mentes volt mindentől. A hozzászólások között volt pl. német pad 5 pro vásárló, ő is írta, hogy nem volt vám és áfa.
-
TpS
őstag
válasz
bollokcs80 #664 üzenetére
Nem érinti, csak sajnos náluk nincs pad 5 globál változat. A hozzászólásokban azt olvastam, hogy nem is tudják, hogy lesz-e globál.
A eu fórumon meg ingbrzy és Igor Eisberg hozzászólásai alapján nem sok remény van, hogy lesz eu rom a pad 5-höz sajnos.
Majdnem vettem egy pad 5 pro-t, de szerencsére éppen ünnepelnek, így Legendd-től veszem meg.
-
TpS
őstag
válasz
bollokcs80 #650 üzenetére
A TS-en azt írták, hogy valami kínai ünnep van, és majd csak 10.08-tól lesz küldés újra.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
bollokcs80 #621 üzenetére
Én is néztem nem kinai árakat 34e Ft a bill. a pen meg 29e Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest