- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathpeter
aktív tag
válasz
Rigormortiis #1909 üzenetére
Nálam is ez volt a Pad 5-el. A Netflix állandóan szórakozott. Olvastam olyat, hogy elvileg ez így marad vagy már nem is tudom mi volt pontosan. Vettem helyette egy Tab S8÷-ot.
-
horvathpeter
aktív tag
válasz
Potyka03 #1642 üzenetére
,,Egyelore mindenki csak a fejet vakargatja ez ugyben. Az egyik forumon kivesezte egy tag, hogy mi okozhatja ezt a wildvine problemat. Sok mindent kiprobalt es a kovetkezore jutott. A rendszer idokozonkent ellenorzi a wildvine ervenyesseget. Valamifele handshake lehet a hatterben, ami nem mindig mukodik, ezert vagja vissza a certet L3-ba. Ennek valoazinuleg az az oka, hogy neha nem tud kommunikalni a rendszer a mi fiokkal. Szal eleve kell egy aktiv mi fiok a wildvine megfelelo mukodesehez. A masik dolog, amit meg lehet tenni, h aktivalni az ujlenyomat olvasot. Ezek utan az ujlenyomat olvaso beallitasaiban lesz egy menu, ahonnan le lehet tolteni a wildvine tanusitvanyt. Ezt kiprobaltam es tenyleg. 1 szo mint 100 hulyen van megoldva a wildvine kezelese es ettol van az h random eldobja az L1-et. Nem ertek hozza, nem foglalkoztam meg a wildvine lelkivilagaval. Nalam egyelore kopp-kopp mukodik, amiota beizzitottam a netflixet. Hulyen jon ki a dolog, mert allitolag pont a pro-n nem kene h mukodjon az L1, viszont pont hogy a pron mukodik stabilan (egyelore). Talaltam masik bejegyzest, ahol azt allitjak irtak a xiaominak es a valasz nem volt tul kedvezo. Allitolag a jovoben mar nem fog menni az L1 a padon. Valamelyik forumon bevagtak az ide vonatkozo levelet. Nem tudom mennyi igaz belole.''
-
horvathpeter
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1472 üzenetére
És azt hogy tudom felrakni? Letöltöm amit linkeltél és tovább? Bocs a hülye kérdéseket, nem csináltam még így.
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Erre a netflix és problémára lesz valami javítás? Állandóan befagy a kép, a hang megy tovább és 500-116-os problémával kidob. Az előbb visszaállt l3-ra. Kijelentkeztem, töröltem minden adatot a netflixnél az alkalmazásoknál, utána pár perc múlva megint kép befagy, hang megy és 500-116 hiba. Rohadt idegesítő, mert legfőképp ezért vettem a tabletet tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest