- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Custom ROM?
-
válasz
baal-amiga #1691 üzenetére
De... Most 5 nap, előtte 12 nap volt
-
Nekem is áldás a toll, terepre ezzel megyek ki felmérni (IP hálózat, kamera, rack, stb.).
Egyből megy a felhőbe, mert a telefonomon folyamatosan meg a hotspot. Leülök gép elé, és tudom folytani (Google Keep). -
válasz
Trk.Adam87 #1626 üzenetére
Igen. Megy a pen, a BT egér, a BT billentyűzet, és a BT hangszóró nálam.
-
-
válasz
30z.Samu #1595 üzenetére
Igen, én pont erre használom.
Számlázz.hu + Innonest munkalap rendszer + PolPos M80 mobil nyomtató + SumUp bankkártya terminál + Xiaomi Pen + BT magyar billentyűzet. Az egész elfér egy 13" notebook táskában. Internetet a Xiaomi 11T Pro adja hotspottal, cloud storage-nak meg az otthoni Synology NAS van üzembe állítva
-
-
válasz
Rigormortiis #1291 üzenetére
Én csináltam friss reget magamnak, és külön a feleségembek. 2 friss fiók rendelés, 2 x 25EUR kedvezmény.
-
válasz
defygaben77 #1277 üzenetére
Hülye kérdés, de nem előfizetési csomag függő, milyen a felbontás? Az alap az SD, a standard HD, míg a prémium 4K.
-
válasz
KubanitoS #1168 üzenetére
Nekünk tegnap jött meg 1 hét alatt a GoBoo-ról a 2 toll. 2 fiókot regeltem, mert így 2 x 20€ kedvezmény jött ki. Elsőre összeálltak a Pad-okkal. Nagyon kényelmes és nagyon jó, most fedezem fel, kerem azt az appot, amiben rendezetten lehet több mappa hiearchiában jegyzetelni. Az MS féle OneNote lesz a nyerő. ;)
-
válasz
bollokcs80 #1153 üzenetére
-
Sziasztok!
Ma megrendeltem 2 db Pad 5-öst az eMagról. Mázlim van, hogyneddig húztam a dolgot: 15% visszajár kuponban -
Sziasztok!
Használ valaki nem gyári tollat a Pad 5-höz, ami aktív? Hs igen: milyet, hol vette (link), és mi a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest