Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #2772 üzenetére
Már 3 éves?
Jól elment az idő. Nagyon jól hasít még ahhoz képest!
-
Dévidzon
tag
válasz
barcaforca #2773 üzenetére
Na ez engem is zavar. Nem is értem miért csinálja.
-
Dévidzon
tag
Köszi!
-
Dévidzon
tag
Nekem is sokáig gondom volt a Netflixszel, de most már hónapok óta nincs vele gond. Nekem ez azt mutatja inkább, hogy nem a Xiaomi oldalán volt gázgéza. Nem frissítettem ROM-ot. 13.0.6-on vagyok.
-
Dévidzon
tag
Nekem telefonnál is az a tapasztalatom, hogy lehet frissítgetni, de sose lesz jobb, mint amilyennel eredetileg kijött.
-
Dévidzon
tag
Total Commander oszt' cső. Jobb úgysincs, háttérben is tökéletesen fut.
-
Dévidzon
tag
Akinek esetleg szintén megzavarodott a Bluetooth billentyűzet kiosztása!!!
Most addig szántottam a netet, amíg véletlenül nem találtam egy olyan elejtett infót, hogy a kisegítő lehetőségek menü kikapcsolása megoldja a gondot.
És tényleg!
Nem tudom mi az összefüggés, de a kikapcsolással egyből előkerült a magyar karakterkészlet. -
Dévidzon
tag
Nem nagyon volt eddig szó róla, de többeket érdekelhet: type-c HUB tökéletesen működik a tablettel. Jack, USB, gyorstöltés...
-
Dévidzon
tag
válasz
james008bond #1558 üzenetére
Csak a simára kell telepíteni, a pro-n alapból van.
Restart volt? -
Dévidzon
tag
Gyanús nekem ez az egész. Eddig amikor 500.-116 hiba volt akkor újra be kellett jelentkeznem, adatok törlése után volt csak L1. Ez kukázta a letöltött tartalmakat is természetesen. Ezt azzal küszöböltem ki, hogy wifi kikapcs és nem dobott ki. Szóval, hogy a Xiaomi Cloud kellene neki, hát... minimum szkeptikus vagyok.
Érdekes módon mostanában is van 500.-116 hiba, de már nem dob ki, csak újra el kell indítani a filmet, de onnan folytatja, ahol megállt. Szóval nekem inkább netflix hibának tűnik... -
Dévidzon
tag
Azt tudtátok, hogy 3 ujjal vízszintesen lapozva vált az alkalmazások között? Nekem ez új.
-
-
Dévidzon
tag
A tollam bemondta az unalmast. A gombok működnek, de a tablet nem érzékeli a hegyet. Ki is cseréltem egy újra, de semmi
Szerk: youtubeon meg is lett a megoldás. A mágneses tok zavarja. Ki eszem belőle és egyből működik. Ez csak azért érdekes, mert hónapokon keresztül nem zavarta.
[ Szerkesztve ]
-
Dévidzon
tag
válasz
defygaben77 #1277 üzenetére
Reboot
-
Dévidzon
tag
válasz
Rigormortiis #1271 üzenetére
Netflix beállításokban nézd meg, hogy widevine L1 tanúsítvány van-e. Valószínűleg L3 lesz. Töröld a netflix összes adatát, utána elvileg jó kellene legyen. A tablet tudja a fullHD-t. Én is szívtam vele.
-
Dévidzon
tag
válasz
Dévidzon #1165 üzenetére
Korábban sírtam itt, hogy a BT billentyűzetem megvadult, teljesen más lett a karakterkiosztás, mint a magyar.
Na annyit sikerült kideríteni, az én Mi(?) fiókommal van a gond, ugyanis ugyanolyan rossz a tableten és a telefonon is, viszont másik xiaomi telefonon rendesen működik a billentyűzet magyar kiosztás szerint.
Ha esetleg van valakinek ötlete, ne tartsa magában ... -
Dévidzon
tag
-
Dévidzon
tag
válasz
baal-amiga #1166 üzenetére
Akár az is elképzelhető, de nem tudom visszaállítani sem. Csak a betűk és a számok vannak a helyükön, azon kívül semmi.
-
Dévidzon
tag
Segítsetek!
Van egy Rapoo BT billentyűzetem (magyar kiosztású). Első alkalommal amikor csatlakoztattam, csodálatos volt minden. Ékezetek, funkcióbillentyűk, minden a helyén. Utána az Esc helyett ki tudja miért "ö" lett, most meg hiába van magyar nyelv kiválasztva, az ékezetes karakterek eltűntek és még a speciális karakterek is össze-vissza vannak!
Ötlet? Restart megvolt... -
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #1153 üzenetére
Alin kupon nélkül is olcsóbb.
-
Dévidzon
tag
Nekem is megjött a toll. Szerintem nagyon jó. Próbáltam rajzolgatni, kurzor láthatóan késik, de valahogy mégsem zavaró. Talán a legjobb kiegészítő, szerintem így teljes a csomag, nagy barátok leszünk.
Állítólag van vmi gyári telepített alkalmazás rajzolgatni, de én nem találok ilyet[ Szerkesztve ]
-
Dévidzon
tag
Megjött ma a Dux Ducis tok. Meglepően jó kidolgozású, minőségi anyagból van, és nagyon méretpontos. Egyedül a mágnesekkel nem vagyok elégedett, azok gyengék.
-
Dévidzon
tag
Win11 Xiaomi-n
-
Dévidzon
tag
12.5.8.0 RKXEUXM verziót telepítette már vki? Érdemes? Stabil?
-
Dévidzon
tag
Csak a tablettel együtt megjelent új toll jó hozzá?
-
Dévidzon
tag
válasz
Trk.Adam87 #1015 üzenetére
Meglepően jó áron van. Aliexpressen is alig olcsóbb.
-
Dévidzon
tag
Felraktam a PC módot. Nagyon baba
-
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #858 üzenetére
[link]
Én ezt vettem, egyből fel is raktam. Szerintem rendben van. -
Dévidzon
tag
Úgy nézem városnézésre vitték Madridban a csomagokat...
Vagy szar a tracking... -
Dévidzon
tag
Na, nekem is shipped, de ez nyílván csak annyit jelent, hogy holnap fogják a futi kezébe nyomni.
-
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #664 üzenetére
Kíváncsi leszek mit fognak beígérni, ha tovább késnek. Gyári billentyűzetet vagy tollat?
-
Dévidzon
tag
Billentyűzetet vett már vki?
-
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #603 üzenetére
120
-
Dévidzon
tag
válasz
Exelsior24 #596 üzenetére
Kamunak durva lenne, egy hivatalos forgalmazótól.
-
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #581 üzenetére
Este felrakod, reggel leveszed.
Nekem a telefonhoz van 33W-os töltő, de azt is csak akkor használom, ha sietni kell. Egyébként szívfájdalom nélkül töltöm "lassan". -
Dévidzon
tag
válasz
baal-amiga #517 üzenetére
Megvárom amíg vki leteszteli
de jónak tűnik.
-
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #483 üzenetére
Igen, én is ezt kaptam
-
Dévidzon
tag
válasz
Exelsior24 #405 üzenetére
116.800 Ft
6/256
9:00:47-kor fizettem. -
Dévidzon
tag
válasz
Donki Hóte #250 üzenetére
Wifi hotspot? Kész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest