- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
aham, már rég
-
Edge
veterán
válasz
bollokcs80 #2579 üzenetére
Iponból vettem ott a képen látszott de elég vacak random kép volt egy fehér adapterről, leirásban semi info, sőt vettem egy Lenovo laptop adaptert ott külön fel volt tüntetve, hogy kábel nélküli erre volt ott is kábel, végül jól alakult minden, csak meglepő volt így.
-
Edge
veterán
megjött az adapter és volt a dobozban hozzá kábel
sry a felesleges körökért
-
Edge
veterán
válasz
Exelsior24 #2572 üzenetére
igen van pro kontrollerem
Criminal017:
thx, de a mostani adapter menne egy teló mellé kábelestül és a 33wattos lenne a fix a tabhoz, szóval kell kábel, de akkor megfelelő lesz a ns pro controller kábele erre. -
Edge
veterán
Köszi a tippeket, ó szuper, Nintendo switch nekem is van akkor az a kábel jó lesz, thx
-
Edge
veterán
válasz
Exelsior24 #2566 üzenetére
Tyű... és mire kell figyelni? Milyen kábelt kell hozzá venni amivel megy a 33w töltés?
-
Edge
veterán
válasz
Exelsior24 #2535 üzenetére
kábelt adnak az ilyen adapterekhez?
-
Edge
veterán
Nekem global van, tegnap OTAn le is jött a droid13/miui14
-
Edge
veterán
válasz
Rigormortiis #2307 üzenetére
....de ez pl Nálam nincs így az meg hogy?
Fent van a legfrissebb ROM + xiaomi fiókba be vagyok jelentkezve a settingsben + alternatív launchert használok(Action launcher) semmi egyéb és rendszeresen netflixezek(naponta 2x biztosan) és néha csekkolom, sose láttam L3-at és minőség romlást sem láttam a streamben.Tehát sztem nem lehet ezt így kijelenteni hogy ez biza minden esetben rossz.
-
Edge
veterán
válasz
Rigormortiis #2278 üzenetére
helyedben megvárnám a 6-ost.
-
Edge
veterán
válasz
danielgalaxy #2210 üzenetére
Hofi+ nem gyűjti az újjlenyomatokat jobban mint a gyári felület sőt inkább kevésbé.
Más: thx game ajánlókat majd beszerzek párat, viszont titan quest az megvan másik hordozható platformon(na switch).
-
Edge
veterán
válasz
Trk.Adam87 #2212 üzenetére
ahh vágom thx. genshint tettem fel pont amúgy
direkt közel csúcs grafos gamékat pakoltam fel pl.:
genshin impact
black desert online
asphalt 9
undecember
diablo immortal
NFS no limits
real racing 3ha tudtok még vmi gamét aminek kiemelkedő a grafja ne tartsátok magatokban
-
Edge
veterán
Van ez a játék gyorsítás funkció amibe automata felveszi a játékokat telepítés után, ez amúgy ront a grafikán? pl. élsimítást kikapcsolja csak hogy nagyobb fps legyen? Tudni lehet pontosan mit is csinál?
-
Edge
veterán
válasz
baal-amiga #2203 üzenetére
thx a linket, meg is rendeltem egyet
-
Edge
veterán
Jónak néz ki ez is itt egy vid egy ipadre applikállják, totál így kellett rátenni a hofi-t is, legalábbis én így csináltam. Teljesen jó lesz az
pláne ha ott van megvéve én rátenném, legfeljebb ha nem tetszik vmiért akkor leszeded azt rendelsz egy hofit, de kipróbálatlanul ne hagyd.
-
Edge
veterán
oks thx a válaszokat, akkor majd megy rá az üveg
-
Edge
veterán
Azt nem írtam hogy tegnap óta vagyok a tulaja egy fehér hátlapos példánynak, egyelőre minden szuper, lejött a 12-es droid is, mivel alternatív launchert használok, így teljesen okés a cucc, miui launchert sose bírtam megszokni, nem is akarom.
Azt tudja esetleg vki hogy milyen üveg van ezen gyárilag, nem igen leltem meg a pontos infót...
Berendeltem már hofi + üveget rá, de nem biztos hogy ráteszem mert nagyon jó az érintése ennek a felületnek. Egy TPU áttetsző szilikon tok már került rá, azért az kényelmi szempontból is kellett. -
Edge
veterán
válasz
Trk.Adam87 #2187 üzenetére
Én action launchert használok hasonlóan jó cucc. Amúgy elég egy akármilyen alternatív launchert használni máris élhetőbb ez a tab, a gesztus vezérlés beáldozásával is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest