- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace05
senior tag
válasz
bollokcs80 #2751 üzenetére
Az se tesz jót, hogy ilyen áfakerülő boltoktól egész jó áron lehet kapni tabokat, pl pad6 100k.
-
ace05
senior tag
Hyper OS-en is továbbra fennáll ez a hdr videólejátszási (sötét jelenetek) probléma? Már nincs meg a tab, de azért kíváncsi vagyok megcsinálták-e?
-
ace05
senior tag
Most passzoltam el 110k-ért a tabletet és ez csak azért sikerült, mert eredeti tollal együtt adtam. Szerintem egyrészt szar üzletet csináltam, mert simán érne 130k-t tollal együtt, de jobban belegondolva, nem igazán mennek itt aprón se ezek a tabok, így elengedtem.
-
ace05
senior tag
Azt rebesgetik a hivatalos Mi pad 5 telegram fórumban, hogy ennyi volt az update. Augusztusban vége lesz a heti kínai bétáknak. Azt mondják, hogy főverzió frissítést valószínűleg már nem kapunk. 1-2 stabil frissítést valószínűleg.
-
ace05
senior tag
#2506 erzol Trooper82 #2505
Már a tablet bejelentésekor meglett mondva a fórumukon, hogy nem csinálnak hozzá eus-romot, mert az ő elmondásuk szerint mindent előröl kellet volna kezdeniük, amire nincs idejük és energiájuk se. Pontosan ezért nem foglalkoztak a hajlítható telefonjukkal se. Teljesen más az egész rendszer. -
ace05
senior tag
Nézd, azt írják az okosok xda-n, ha elveszti a tab a kapcsolatot a xiaomi clouddal akkor változik meg a widevine level 3-ra. Nekem az októberi frissítés óta nem volt ezzel problémám, de azelőtt is csak kb 5-10 alkalom környékén fordult elő. De mikor ez volt, a prime videóval is volt probléma. Amit meg a Rigormortiis #2310 hozzászólásában írt, az a pro tabra vonatkozik, ami kínai romos, nincs global rom rá és tavaly év eleje óta nem működik rendesen. Szóval ez a widevine dolog mondhatni benne van az árban. Amennyiszer előfordult én nem téptem a hajam miatta, de viszont a hdr/dolby vision tartalmak sötét jelenetes bug miatt igen. Az még mindig nincs kijavítva.
-
ace05
senior tag
válasz
Rigormortiis #2278 üzenetére
Attól függ, hogy mire akarod. Én nem tenném. Nincsen Xiaomi.eu-s rom rá vagy más főzött rom. Vagy ha jön, akkor az valami összetákolt boltos rom. Tele lesz kínai szarokkal. A widewine meg sokkal szarabbul működik mint a global romban.
-
ace05
senior tag
Valaki már bevállalta az Arrow OS-t?
-
ace05
senior tag
Nem tudom miféle hamisítvány lehet ez, de ennyi pénzért kecsegtető ajánlat.
[link] -
ace05
senior tag
Elvileg mindjárt kapunk updatet ami javítja a HDR problémákat is. De nekünk nem aktiválták egyenlőre. V13.1.3.0 lesz majd a verziószám. Októberi biztonsági frissítés is lesz. XDA-n olvastam.
-
ace05
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1995 üzenetére
Itt képekkel jobban mutatják.
https://c.mi.com/thread-4072183-1-1.html -
ace05
senior tag
Engem is elkezdett zavarni ez a Netflix hdr sötét jelenetet rosszul jeleníti meg probléma.
Megoldás:
Speciális funkciók/Videó eszköztár/Videó alkalmazások kezelése/
Itt kiválasztod azt az alkalmazást ahol szeretnéd alkalmazni. Én netflixet kiválasztottam.
Netflixet megnyitva, megjelenik a videóeszköztár, a stílust kiválasztva pedig a kültérit kell.Nekem így jó lett, bár nem vagyok vájt szemű így lehet másoknak nem fog tetszeni.
-
ace05
senior tag
válasz
tomiiikaaa #1824 üzenetére
Kína only, vagy mi is felrakhatjuk?
-
ace05
senior tag
Megjött nekem is a Tomtopos cerkám. Egyenlőre az nem tetszik, hogy nem lehet oldalra fektetve satírozni vele. Ezt tudom csinálni a Note 9-es ceruzámmal. Amúgy jó kis cucc.
-
ace05
senior tag
válasz
Criminal017 #1763 üzenetére
Enyém is ugyan itt tart.
-
ace05
senior tag
válasz
Criminal017 #1677 üzenetére
Behúztam egyet én is, de azért húztam a számat az árán.
-
ace05
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1470 üzenetére
Nekem erre azt mondja, hogy nem hivatalos, ezért nem engedi.
-
ace05
senior tag
Valaki felrakta a Global Miui13-at? Érdemes vele szórakozni, vagy várjuk meg még engedélyezik?
-
ace05
senior tag
Már egy hete van egy ilyenem. Samsung telefonról jöttem, és hát meglátszik, hogy miui nem egy one ui.
Nem tudok külön értesítéseket beállítani emailcímemre, és nem írja ki, hogy mennyi idő múlva tölt fel. GPS hiánya nem zavar, nincs autóm, ha kell ott a telefonom, ugyan ezt gondolom SIM-kártya hiányáról, hotspotozok a telefonomon.
Samsungot tab 7 fe-t vettem volna, de annyit biztos nem adtam volna tabletért és ráadásul hiányba is volt.
De ettől eltekintve tetszik. Nagyon jó a kijelző, pedig azt hittem samoled után gáz lesz, de kellemeset csalódtam és a hangja is nagyon jó.
Van valami hasznos alkalmazások tippek/trükkök esetleg? Ez az első tabletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk dokkolókat
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest