- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
Ez miui13 alatt eddig tokeletesen muxik. De ehhez tudtommal jelenleg pro tablet Kell. Elvben hamarosan jon a global valtozatra is a miui13 es szerintem benne less ez a ficsor. Masik alternativa a pc mode. Teleported, orulsz. Nekem az uccso verzio mar beepult a fentrol lehuzhato menube. Na itt annyi ablaxot teszel egymas melle amennyit nem szegyelsz.
-
lesi20
csendes tag
Szia. Elviekben egyszerű bluetooth-os párositás van, ha 2 egyszere talán nem, szerintem lehet hozzá párositani még eggyet.
Á félreolvastam a posztot. Elviekben szerintem lehet csak mindig újra kell párositani a tablethez szerintem.Én mult héten rendeltem meg, remélem a GLS bácsi gyors lesz, addig is akarok venni egy tokot. Ti milyet ajánlotok. Hallotam aminek a mágnese elégé rossz, olyan kellene nekem aminek jó!
-
baal-amiga
senior tag
Amire te gondolsz, az a gyári billentyűzetes tok, a gyári mágneses ~30 €. Amit az első körösöknek adtak ajándékba, szép és jó (ilyen a gyári is, csak tollvédő nélkül), de oldalt semmit nem véd, hátizsákban hurcolva a tok szélei deformálódhatnak.
Én DuxDucis tokra cseréltem, nagyon bejön, itthon is kapható. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest