- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Dévidzon #2024 üzenetére
Ennél azért jobban vágom😜
Leszedtem az érintett appokat (directone, netflix), újraraktam, nem segitett. Csináltam egy fr-t is, sőt felraktam a legfrissebb verziòt, mert még az egyel régebbin voltam.
Olyan ezekkel az appokkal, mintha az internet lenne lassú, ezért csak sd-ben streamel💁♂️ -
Horijózsi
csendes újonc
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dévidzon #1593 üzenetére
Biztos jó annak, akinek valamiért kell, én valahogy nem érzem szükségét. Pláne ennyiért. Esetleg abban látnék fantáziát, hogy egy e-szerződést aláírni vele vagy valahol szignózni kell, akkor arra biztos tök jó. De ez annyira sűrűn nem történik meg, hogy kelljen egy ceruza.
-
zacci
aktív tag
válasz
Dévidzon #1485 üzenetére
Ha belegondolsz, valahol logikus is lehet. Ha eppen nincs net a tabon (ertsd. nem csatlakozik wifihez a tab) akkor lehet ertelme az offline tartalomnak. E miatt szerintem nem vagja L3-ba a certet. Ergo mikor kikapcsolod a wifi-t meg sem probalja elerni a cloudot. Ha viszont van net, de valamiert nem elerheto a cloud, na akkor siman levaghatja L3-ba. En egyedul azt nem ertem, miert kellett ennyire megbonyolitani a dolgot. Toltse le a gep a certet oszt josag van. Ha rootolas erzekel, akkor vagja vissza L3-ba, de egyebkent ne baxogassa a cloudot, mert minek ?
Bar, ha visszavonasra kerulhet egy ilyen tanusitvany, akkor erheto, hogy miert figyelgeti.
Nem ertem az egesz widevine mukodesi mechanizmusat, szal csak talalgatok mint sokan masok a forumokon.
Ha ugy gondolod, hogy Netflix bug (siman lehet), akkor tolts le egy joval regebbi verziot es teszteld. -
Dévidzon
tag
válasz
Dévidzon #1165 üzenetére
Korábban sírtam itt, hogy a BT billentyűzetem megvadult, teljesen más lett a karakterkiosztás, mint a magyar.
Na annyit sikerült kideríteni, az én Mi(?) fiókommal van a gond, ugyanis ugyanolyan rossz a tableten és a telefonon is, viszont másik xiaomi telefonon rendesen működik a billentyűzet magyar kiosztás szerint.
Ha esetleg van valakinek ötlete, ne tartsa magában ... -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Dévidzon #1181 üzenetére
Én a játékmódra tippelnék, ha az bekapcsolt állapotban van, akkor bármelyik játék alatt kilövi a háttérfolyamatokat, ezzel is gyorsítva az adott játék működését, akár igényli ezt az adott játék, akár nem. Érdemes kikapcsolni ezt a játékmódot és letesztelni, hogy akkor is bezárja-e a háttérbe rakott az alkalmazásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest