- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
Semmi nem tart örökké. Szerinted az emberek hány % akik foglalkoznak 1 op funkciók 100% val.
Milyen egetrengető dolog van 1 A11 és A14 között ami miatt remegni kell. Inkább visszalépés volt mert még amikor kijött ez a Tab volt müködő PC funkció ami azóta etünt. Pedig anak volt is értelmeMaradjuk annyiban, hogy a mai napig nagyon jól használható ez. Elkerülni nem lehet a váltást, de kihúzni lehet.
-
pergabb
senior tag
nem adom el, akkor bekerül a szekrénybe és ennyi, szépen lassan elrohad magától
Nagyon nem akartam volna venni semmit sem, de a géppel melózom, 600-700 wattokat nyal be meló közben, így jön egy macbook pro max, ami totál kifacsarva nyal be 60w-ot.
Tv nincs, nem is lesz, az esti film élmény a tableten történt, most majd a laptopon, még is csak nagyobb és jobb a kijelzője, teljesen felesleges mellé, mivel bármi mást gépen intézek, vagy az asztali energia zabálón, vagy a laptopon, nekem ezek kényelmetlenek egy tableten.
Nem véletlen az idei black friday eszméletlen költekezés, mindenki 100 évre megveszi előre ami kell, mert tudják, hogy lófing nem lesz, főleg nem a mi pénztárcánkhoz szabva. Nekem sem esik jól, mert a 2 éves asztali csúcs gépem szintjén van a laptop, még is egy vagyon és természetesen megint akkor sikerült vennem anno, amikor 10 év után nem évi 5%-ot fejlődtek a procik, ha nem hirtelen eszméletlen sokat, így pl több magos számításban van ahol egy 13. genes intel konfig laza 400%-al gyorsabb.
Maradtam a mostani sebességnél, ami a csodálatosan optimalizált alkalmazások mellett tök 8, árban még többet is költöttem, mint ha teljesen új gépet veszek egy rtx 4080-al és i9-es csúcs procival, választottam a minimális fogyasztást helyette.
Nem tudom mit hoz a jövő, csak egy dologban vagyok biztos, hogy aminek egyszer az árát feltolták, az többet nem megy le, ergo minden rendeződne, a kaja/energia/stb árak már maradnak, közép osztály szépen megszűnik, lesznek a csórók és a gazdagok, szerintem nem utóbbi kategóriába fogok esni -
VOLTCRAFT(1)
tag
Frissíteni csak akkor szoktam ha mások véleményeit elolvastam. Általános tapasztalatom,hogy a legjobban azzal a verzióval a legstabilabb amivel megvettem az eszközt.A frissítések legnagyobb része ,vagy az akkuidőt csökkenti (szerintem készakarva),vagy a sebességgel lesznek gondok.Előfordul hogy hasznos funkciók kikerülnek a kínálatból,de olyan is hogy a beállítások kerülnek eldugott helyekre.Emiatt nemegyszer hanyagoltam a frissítést.Ergo nem mindig van értelme a frissítésnek.
-
Trooper82
senior tag
Sajna az nem támogatott a tabra. Jó a gép de szoftveresen elég fapados, remélem ha egyszer jön valami nagyobb frissítés jobb lesz. A dupplakoppos alvás is csak akkor megy ha a záróképernyőn vagyok? Sehogy sem lehet betutipust allítani ,külső appokkal talán mondjuk talán, bár eddig amit lróbáltam nem ment.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest