Hirdetés
- Megtollasodik középkategória
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
Trk.Adam87 #1671 üzenetére
Így használom, tehát a gyorsítótárat törli mikor a kijelző lekapcsol. Most is mikor elindult, semmi nem volt leszinkronizálva ( email, Viber, stb ) kellett néhány pillanat, hogy ezeket leszedte, szóval elvileg befagyasztja a dolgokat és mint írtam, a frissítés óta merül ennyire, ahogy más is írta korábban.
-
james008bond
őstag
válasz
Rigormortiis #1663 üzenetére
Igen, nem is kicsit. Korábban írtam is. Most 2-3 óra kikapcsolt wifi és kjelzö mellett merül 3 %-ot. Érzetre is gyakrabban kell töltenem. Azt se tudom egyébként, hogy tudom megnézni az összesített kijelzöidömet, mert csak 24 órára visszamenőleg látom...
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Utolsó update óta mintha jobban merülne és eleve kevesebb készenléti időt írna ki feltöltés után, nem kevéssel kevesebbet. Háttérképek is csak úgy tudok változtatni, ha a lezáró képernyő is ugyanaz.
-
james008bond
őstag
-
james008bond
őstag
Hogyan lehet megnézni, hogy bekapcsolás óta mennyi volt a kijelző időm? Az akkunál csak az elmúlt 24 órát mutatja.
-
james008bond
őstag
válasz
bollokcs80 #1264 üzenetére
Innen vettem, azzal a különbséggel, hogy az én billentyűzetem nem tartalmaz touchpad-ot és nem tapad mágnesesen a tokhoz, de amúgy képek alapján a tok ilyen és nekem bevált.
-
james008bond
őstag
Hogyan tudom megoldani a tablettel, hogy videót küldjön Samsung Q szériás tv-re illetve a tv a pad-ra? Eddig idáig jutottam, hogy látja egymást a két készülék, de csak fotót tudok tabról tv-re küldeni wifin. Samsung S 10+ teló videó megy tv-n és fordítva, tv képe megy telón is smart view alkalmazással, de a Xiaomi pad-nál ezt eddig nem sikerült.megoldanom.
-
james008bond
őstag
Direkt vettem 33 Wattos MI töltőt, a gyári kábellel mérve 22.5 Wattal ment a töltés, kiírta, hogy turbó meg szupergyors töltés, de kb 20%-ról 100%-ra így is 2.5 óra volt a töltés. A csomagban egyébként 22.5 Wattos töltőfej volt csomagolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest