- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
30z.Samu #1621 üzenetére
Remélem a Genshin Impact picit felkavarta az állóvizet mióta megjelent és egyre többen gondolkodnak komolyabb címek android portján is.
Pl az Apex Legends mobil változata remélem ugyanazt az élményt nyújtja majd, mint PCn, na meg készüljön egyre több Alien Isolationhoz méltó port is. Remélem sok játék portolásához szerez még engedélyt az azt portoló csapat, mert nagyszerű munkát végeztek. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
30z.Samu #1619 üzenetére
Gondolom mert nem tudnák eladni ezeket a játékokat teljesen digitális formában annyi pénzért, amennyibe Switchen kerülnek, pedig még úgy is megérné nekik, ha harmad áron értékesítenék a játékokat, mert legalább az emberek 25%ának van olyan erős okostelefonja(ennek fele legalább játszik is a mobilján), amin simán elfutnának a switchre kiadott játékok is, míg a Switch felhasználók száma az emberek 1%át sem teszi ki szerintem (ami még így is sok milliós felhasználót jelent)
Mondjuk ha ezt meglépnék nagy eséllyel bedőlne teljesen a kézi konzol biznisz, mert egy 11"os tablet mellé kinek kéne egy apró kijelzős Switch, ha arra is megjelenik legalább annyi komoly konzol minőségű játék.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
30z.Samu #1617 üzenetére
Rosszul optimalizálták, a Genshin-nek sokkal nagyobb a gépigénye PCn is, mint a Fortnite-nak, Androidon mégis jobban fut, mint a butított Fortnite mobile.
A Pad 5 grafikus teljesítménye szerintem picivel a Switch felett van. Ha a játékipar többre tartaná az android eszközöket, akkor gaming szempontból a kézikonzolok szintjén lenne minden komolyabb androidos tablet is, kijelző méret tekintetében még jobb is. (Jelenleg csak néhány konzol szintű játék érhető el androidra sajnos: Genshin Impact, Alien Isolation, Trials of mana stb..., még a Pascal's Wagert is ide sorolnám, ami egy nagyon jól sikerült Soulslike játék, legalább a Dark Souls 1 szintjét hozza grafika terén)
Switch játékokat is simán tudnának portolni androidra, ha jól tudom a switch rendszere is linux alapon fut. Pad5ön lazán elfutna egy Witcher 3 is azon a grafikán, amin switchen fut. Vannak is videók neten, hogy még Switch emulátorral is tudnak Witcher 3azni a Pad 5 Pron 25-30 fps-el, akkor emulálás nélkül milyen szépen futna a sima Pad 5ön is.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
30z.Samu #1615 üzenetére
Ja meg az is szempont, hogy az anroidos Fortnite nem ugyanaz, mint a PCs, konzolos, hanem egy némileg lebutított változat, akárcsak a PUBG. Nem az van, mint a Genshin Impact esetében, hogy egy az egyben ugyanaz és crossplayben együtt játszhatnak a mobilosok a PCsekkel, Konzolosokkal is.
A Genshinen csak egy kis optimalizáció kéne még, mert botrány hogy képes 4 óra alatt 100%ról lemeríteni a tabletet (egy telefont 2 és fél óra alatt) úgy, hogy még csak nem is FullHD felbontásban, hanem kb 720Pben fut. Ezért is hanyagolom ezt a játékot tableten.
A League of Legends Wild Rift-el például 14 órán át tudnék egyfolytában játszani alacsonyabb fényerőn, 30 fpsre lockolva a játékot, de közepes fényerőn 60 fpsel is bírna legalább 8-9 órát szerintem. Persze teljesen más a grafikai szint a 2 játék esetében, PC videokártyából is vagy 10x erősebb kell a Genshin Impacthoz, mint a LOLhoz. -
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
30z.Samu #1600 üzenetére
Egyetértek, ha az adott munkát meg tudod csinálni tableten is, amit laptopon végeznél, akkor szintén érdemesebb ezt választani.
Engem a Pad 5-nek legjobban a hangszórói leptek meg, kb 30 cm távolságból szemből nézve magasabb hangerőn olyan szintű térhangzása van, mint egy jobb soundbarnak és a hangminősége is kiemelkedő egy ilyen vékony eszközhöz képest. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
30z.Samu #1598 üzenetére
A hasonló árú laptopoknál mindenben jobb (erősebb processzor vagy ha nem is erősebb, de legalább olyan szinten van, mint egy 2 generációval ezelőtti i3, ryzen3 laptop cpu, gyorsabb tárhely, szebb és magasabb felbontású kijelző, dolby atmos minősítést méltó módon kiérdemelt hangszórók szép tiszta és teres hangképpel, a játékok is futnak legalább olyan jól, mint egy ryzen3 integrál Radeon Vega GPUn, a Genshin Impact-al szépen lehet is tesztelni, hogy a tableten fut-e jobban vagy egy ryzen3 laptopon 720P felbontásban.)
-
válasz
30z.Samu #1595 üzenetére
Igen, én pont erre használom.
Számlázz.hu + Innonest munkalap rendszer + PolPos M80 mobil nyomtató + SumUp bankkártya terminál + Xiaomi Pen + BT magyar billentyűzet. Az egész elfér egy 13" notebook táskában. Internetet a Xiaomi 11T Pro adja hotspottal, cloud storage-nak meg az otthoni Synology NAS van üzembe állítva
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
30z.Samu #1575 üzenetére
Úgy valóban kényelmesebb a PC mód használata, főleg ha Egér+billentyűzettel kezeled.
Támogatja az USB-OTG-n keresztül csatlakoztatott billentyűzet+egér kombót is, így egyszerre tudsz rajta billentyűzetet+egeret is használni.
Én ezt ajánlom:
[link]
Kompakt méret és közel olyan gépelési élmény, mint egy nagyobb PC billentyűzetnél. Kell mellé egy USB-C OTG kábel (kb 500-1000 ft között már kapni) -
varmi2
nagyúr
válasz
30z.Samu #1568 üzenetére
Azt is mondja, hogy a tollon kívül, ami gondja van vele, az nem a tablet hibája, hanem az adott app-é, mondjuk a youtubé, és minden androidon így viselkedik.
Én már hónapok óta használom. És elégedett vagyok vele. Ráadásul nagyon jó áron jutottam hozzá, és ajándékokat is kaptam mellé, ingyen. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
30z.Samu #1550 üzenetére
A fiam MI Pad 5 Fortnitezik, de nem panaszkodott.
2020 előtt androidon nem is engedték 30fps fölé, majd a Onepluson vezették be hogy 90fps fusson a játék.
Most már azt hiszem 120 is elfut bivaly droidos rendszeren.
Megnéztem nem engedi a játék 30fps fölé mobilon. De azt hiszem léteznek olyan modok ahol ez kijátszható. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
30z.Samu #1550 üzenetére
A Genshin szebb játék, mint a Fortnite(jelenleg a legszebb játék mobilon, nem sokkal marad el a PC-s Fenyx Risingtől), szerintem Fortnite futna 60 fpsel, az hogy videóban nem volt annyi azért lehet, mert a képfelvevő is futott.
A Genshin Impact 720Pben erősebb hardvert igényel, mint a Fortnite FullHDben. Androidon sajnos csak 720Pben fut kb, így is szép játék, de azért láthatóak a pixelek, legalább az élsimításon fejleszthetnének picit, ha már a felbontást nem akarják növelni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest