- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
Szintén zenész. Pont azért nem frissítettem addig A11 ről hátha portoljákma A12 re is aPCmódot ami eddig nem történt meg.
Ezért maradtam A11 en. Szerintem ahogy olvastam nem is lett volna értelme, mert csak rosszabb lett. Remélem azért A13 kicsit összeszedik magukat a fejlesztők. -
VOLTCRAFT(1)
tag
A DEX-mód egy kalap szar még mindig. A kivetített kép nem a televizió képarányában jelenik meg ami valljuk meg egy igazi nyomorúság egy ilyen nagy nevű cégtől. Ha ezt tudom inkább vettem volna drágábban egy samut hiszen nálam ez majd' hogy nem elsődleges szempont. Megreklamáltam ,de semmit nem tudnak kezdeni vele.Azt mondták hogy ez a tablet képaránya miatt van amit nem tud kezelni.Na erre kaptam fel a vizet igazán hiszen ezt a leggagyibb gyártó is megtudta már oldani. Szánalom kategória! Az meg mégszánalmasabb hogy a második frissítésre sem oldották még meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest