- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Smiro
senior tag
válasz
HUTCHDB #11929 üzenetére
Enemi:
Hát ja, elszaladtak az évek. Az én 60 évem nem az apámé, rockon nőttem fel és a számítógépet akkor kezdtem tanulni, amikor itt sokan meg sem születtek
Nyilván egyre nehezebb követni a fejlődést, de azért ebben élünk, na meg a 3 lányom miatt is toppon kellett valamennyire lenni telefonok terén. Majd meglátod, milyen hamar elszalad ez a pár év és adja Isten, hogy Te is légy annyira toppon, hogy legyen módod követni a fejlődést, az anyagiakhoz mérten pedig tudj jóba nyúlni. Biztos vagyok abban, hogy majd az akkori technika tőled sem fog távol állni (mint most mondjuk a nagyapádtól) és abban is, hogy az akkori fiatalok majd hasonló módon reagálnak az akkori (korodra) állapotra
Neked válaszolva: nyilván a romolgatás viszi előre a stabilt is, a userek visszajelzése
Dehogy ítélem el azt, ha valakinek nem felel meg valami működő dolog és még működőbbet akar, csak akkor ne panaszkodjon, ha esetleg valami nem jön be, vagy épp valaminek a hatásfoka romlik és ne úgy összegezzen, hogy full xar az egész. Sajnos sem mobiltelefonban, sem autóban, sem bármilyen műszaki eszközben nem találták fel még a tökéletest - kivéve az ősember: a faéket. Bocsánatot mindenkitől, nem egyetértő hsz-ra vágytam, benne van a "lehülyézés" lehetősége is, csak hát nincs mód ezt sör, és mondjuk Uriah Heep mellett megbeszélni, ezért bátorkodtam így. Részemről a polemizálás lezárva, köszönöm a jó progikra a figyelemfelhívást, a jó éjszakai fotókhoz a szoftvert. Továbbra is itt kávézom reggelente, majd oltom a pilácsot este. Béke
-
HUNited
őstag
válasz
HUTCHDB #11910 üzenetére
Próbáld ki ezt a tárcsázót, hogy ezzel működik e:
True Phone Dialer & Contacts -
slice14
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
-
micro
addikt
válasz
HUTCHDB #7962 üzenetére
Én használok Wear OS-t.
A telefon csak egy hete van meg, de az óra régebbi.Mi8-cal sokszor megszakad a BT kapcsolat. Próbáltam a telefonon Wear OS enegriagazdálkodását korlátozás nélkülire kapcsolni és még más fórumok tanácsára BT tetheringet is bekapcsoltam, de nem látok változást.
Sokszor látom az "áthúzott felhő" ikont az órán, és az értesítések is sokszor késnek.Az előző telefonommal nem volt ilyen probléma ugyanezzel az órával.
-
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
HUTCHDB #1649 üzenetére
"De ez mikori camera szoftver? Itt szinte heti rendszeresseggel javitjak.."
Dehogy javítják hetente. A miui10 global stable a megjelenése óta nem kapott frissítést. A fenti videó tesztet meg 2018. jún. 9-én töltötték fel a youtube-ra, az pláne nem friss kamera szoftverrel készült.
-
válasz
HUTCHDB #1620 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nálad is az áll fent mint a legtöbb Mi8-Mi2S-Mi Mix3 tulajnál, hogy nevezetesen amit jónak látsz, ha jobban megnézed nem is annyira jó.
Nézd meg a vonalélességet, vagy nézd meg a napernyő környékét.
Jó képet készít a mi8, de van még hova fejlődni, mert sajnos a gyári szoftver elmossa a kép részleteit, és ez nálad is lehet látni.
Eddig egy gyógyír van, nappali módban a gyári szoftver+Al, éjszakainál pedig Gcam -
darts0
csendes tag
-
-
-
válasz
HUTCHDB #1410 üzenetére
Én az eMAG-on keresztül rendeltem 1 kéket meg 1 feketét pont most, nagyon kíváncsi vagyok! Ha zacskóban hozzák nem veszem át, ennyi👍 Viszont ha rendes dobozos bontatlan, egyébként az eMAG-on így van feltüntetve, akkor meg Bestbuy 😀 És az eMAG-on is úgy van feltüntetve, hogy minden termékük bontatlan dobozban érkezik! Amit közvetlenül a boltból rendelsz és 82000 az viszont lehet, hogy ilyen zacskós megoldás!
-
JasonD
aktív tag
válasz
HUTCHDB #1396 üzenetére
...amit a gsmhome forgalmaz, és a honlapjuk szerint egy év EU garival 82.989 Ft.
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #1200 üzenetére
HTC-nél így volt (imei alapján egyből tolta fel a rendszerükbe és úgy kaptad az unlockos generálást). Onnantól kezdve az ott kapott kóddal tudtad nyitni, ha esetleg később visszazártad akkor is. Újabb kérési lehetőségre nem volt ezáltal mód, mert már kaptál unlockot arra az imei-re.
De Xiaominál, ha belépsz egy másik accounttal újra tudod kérni a nyitási kérelmet ugyebár. Szerintem, ha esetleg fel is jegyzik valahova, ahhoz nincs hozzáférésük a szerviznek se. De Xiaominál inkább arra megy ki az egész, hogy ne mindenki nyissa egyből, mint az őrült, ezért kötik acc-hoz.Nekem pl nem kellett várni az ősrégi accountommal, egyből tudtam nyitni az új telót, csak lestem. Szóval inkább úgy vélem a progi csak annyit tesz lehetővé, hogy lecsekkolja az acc-ot és ha szabad nyitnia akkor kinyitja és csókolom.
Amúgy nagyon egyszerű, fel kell hívni a szervizt: "szeretnék egy telefont vásárolni, elméletileg garanciális önökhöz, le tudnák ellenőrizni imei alapján, hogy nyitva volt-e vagy hogy tudnál ennek utána járni?" Ha azt mondják nem, akkor nincs rá mód, ha igen akkor meg kérik az imei-t
Más: GCam: valaki próbálat a legújabb Arnova8G2 10-26-os debug-ot? Még a Redmi 5 Plus-on is egész jó ez a Google Night Sight, valaki próbálkozhatna vele lőni pár képet. Minimális fény kell hozzá, de a hosszabb záridő miatt meglepően jó eredményeket lőtt még ez az f2.2-es telóm is.
-
kvojnovics
tag
válasz
HUTCHDB #1196 üzenetére
Ennek a témának a végére kíváncsi leszek! Én lennék a Media Markt-ban vásároló kolléga! Pár napja én vetettem fel ugyanezen okokból a kérdést! Addig jutottunk, hogy vissza tudom zárni és akkor a kutya se látja, hogy nyitva volt-e vagy sem... De a te megközelítésed akkor még felvet azért kérdéseket!
-
Istuu15
senior tag
válasz
HUTCHDB #1191 üzenetére
Attól függ honnan vetted. Egyik boltnál nem jár garanciavesztéssel, más üzletnél pedig garanciavesztést von maga után a bootloader nyitás.
Pár napja írta itt egy fórum társ, hogy a media marktban azt mondták, hogy a bootloader nyitás garanciavesztéssel jár.
Én beszéltem az eu stockkal, xiaomishop.hu val, smartshop.hu val, turbadoval és a xiaomishop.hu nál azt mondták, hogy nyithatom a bootloadert nem fogom elveszíteni a garanciát, az eu stocknál azt mondták, hogy a jótállás ervényesítéséhez a szervíz a gyári állpotot tudja elfogadni. (azt is mondták, hogy ha szervíz nem tudja bekapcsolni a készüléket akkor ez kevésbé lényeges) A többi üzletben pedig azt mondták, hogy a bootloader nyitás garanciavesztést von maga után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest