Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
HUTCHDB #11929 üzenetére
Enemi:
Hát ja, elszaladtak az évek. Az én 60 évem nem az apámé, rockon nőttem fel és a számítógépet akkor kezdtem tanulni, amikor itt sokan meg sem születtek
Nyilván egyre nehezebb követni a fejlődést, de azért ebben élünk, na meg a 3 lányom miatt is toppon kellett valamennyire lenni telefonok terén. Majd meglátod, milyen hamar elszalad ez a pár év és adja Isten, hogy Te is légy annyira toppon, hogy legyen módod követni a fejlődést, az anyagiakhoz mérten pedig tudj jóba nyúlni. Biztos vagyok abban, hogy majd az akkori technika tőled sem fog távol állni (mint most mondjuk a nagyapádtól) és abban is, hogy az akkori fiatalok majd hasonló módon reagálnak az akkori (korodra) állapotra
Neked válaszolva: nyilván a romolgatás viszi előre a stabilt is, a userek visszajelzése
Dehogy ítélem el azt, ha valakinek nem felel meg valami működő dolog és még működőbbet akar, csak akkor ne panaszkodjon, ha esetleg valami nem jön be, vagy épp valaminek a hatásfoka romlik és ne úgy összegezzen, hogy full xar az egész. Sajnos sem mobiltelefonban, sem autóban, sem bármilyen műszaki eszközben nem találták fel még a tökéletest - kivéve az ősember: a faéket. Bocsánatot mindenkitől, nem egyetértő hsz-ra vágytam, benne van a "lehülyézés" lehetősége is, csak hát nincs mód ezt sör, és mondjuk Uriah Heep mellett megbeszélni, ezért bátorkodtam így. Részemről a polemizálás lezárva, köszönöm a jó progikra a figyelemfelhívást, a jó éjszakai fotókhoz a szoftvert. Továbbra is itt kávézom reggelente, majd oltom a pilácsot este. Béke
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest