- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
válasz
gigabytman #12684 üzenetére
Gcam- ból most ezt találtam a legjobbnak [link]
A "habitterad" újabb, de az szerintem túl lőtte a színeket.... -
bojtix
tag
válasz
Tarokk79 #12345 üzenetére
Kipróbáltam a júniusi verziókat, de vissza is ment a májusi, mert nekem úgy tűnik, hogy a képek minőség hasonló, de az újak a valósághoz képest világosabbak, és valószínűleg ezért a színeik is fakóbbak.
Direkt autómatán lőttem több képet is javított hdr nélkül, ugyan arra a pontra fókuszálva. -
bojtix
tag
válasz
Tarokk79 #12317 üzenetére
Elvileg jót töltöttél le. Én is csak a full manual módot hiányolom... Egyébként a gyárihoz képest sokkal jobb képeket lehet vele lőni. A videót meg nem próbáltam, így arról majd más nyilatkozik.
Most nézem, hogy vannak fent újabb verziók is. Kipróbálom hátha valamelyikben bűvültek a beállítások. -
bojtix
tag
válasz
Karavik #11717 üzenetére
Tegnap este nyomtam fel ota-n a globál 5.9.17 -t. Nekem ma 100 % ról 49%-re ment le. kb 2 óra beszélget és 2 óra kijelző időm van, némi möngészéssel és 30 perc youtube-l + 20 perc waze-l. Most végre nem az Android a legnagyobb fogyasztó.
Reggelre sem szokott bezuhanni 20% alá. Akkor felrakom és a gyors töltés miatt "hip-hop" (korán kelek a gyerekek miatt) fel megy 80-90% közé, amivel estig megint elvagyok....
Attól függ ki mennyire nyúzza... Nem világbajnok, de a mindennapokra nekem megfelel.... -
bojtix
tag
válasz
enginev3.0 #11004 üzenetére
Szerintem is jól sikerült. Még autómatán is eléggé rendben van a kontraszt és a színek (a zöldet picit túltolja, de gyárinál sokkal kissebb mértékben).
Van már manuális záridő és fókusz állítás, viszont nem találok iso és a fehéregyensúly (a meglévő 5-n kívűl) állítási lehetőséget, pedig ezekkel lenne teljes a manuál mód. Van benne? Ha igen hol kell bekapcsolni?
Kösz! -
bojtix
tag
Ok kössz a tippet, akkor szedném is le a 6.2-t. Melyikre gondoltál pontosan?
[link]
de ezek között MI8-ból a 6.1.021 a legfrissebb. Esetleg másik feljelsztő oldalán van?A global DEV-hez tudom, hogy nem kell nyitni, de akkor is neki kell állnom újra belakni, mert max az alkalmazásokat szoktam mentésből visszaállítani, a jelszavak, beállítások már kézzel mennek. Így szoktam meg és így nem is voltak összeakadások... Azért kérdeztem, hogy a DEV-ben a kamera már mennyit javult, érdemes e vele cumizni, mert a stabilon wifi, waze stb nekem most szépen megy csak a kamera miatt csinálnám...
-
bojtix
tag
Csak pár napja nyúzom, az "utolsó" stabil (10.2.3.) rom-n vagyok. Zömében autómatában vagy minimális hozzányúlásokkal (pl. fényforrás kiválaszátsa).(Tudom, "Fotózzak kézivel vagy RAW-ban!"), de én úgy vettem észre, hogy a gyári kamerája túl tolja a színeket (pl. a fű+fák olyan zöldek mint a kertészetek reklámfotóin
).Az AI-l, ha felismeri a témát még rosszabb a helyzet és az emberekre vakolókanállal keni fel az alapozót. Egy sminkesnek kellett volna fél óra mire ilyet hoz ki a fejemből. Sajnos a HDR képeknél sem stimmel valami.
A "MGC_6.1.021_MI8_V2e.apk" pedig a valóságnál fakóbb képeket készít, de a kontrasztok, részletek már sokkal jobbak. Lehet ennek a beállításaiban kellene jobban piszkálnom.Ha jól olvastam az újabb globál DEV rom-ban már sokat javult a kamera? Mik a tapasztalatok? Érdemes újra nekiállni a belakásnak, vagy várjam meg a 720 órát és menjen fel az DEV EU-s?
u.i.:
Nem mondom, hogy a két kirándulás alatt a családi albumhoz nem született nyomtatható kép, mert hazudnék, de valami akkor sem stimmel, mert több van a készülkben, mint ami ki is jött... -
bojtix
tag
válasz
DanielK #10602 üzenetére
Az szuper
Pedig a kollégákkal elég sokkszor azon kommunikálunk. Ha igaz a hír akkor valami másra át kell állnunk, de baromi kényelmes volt, hogy gépről, telóról egyből tudtuk küldeni az aktuális infókat. Tipp valami hasonló app-ra ami ennyire egyszerű és gmail alá beintehrálható, hogy ne kelljen ablakból ablakra ugrálni a böngészőben? Remélem a keep és a driver nem jut a G+ sorsára.... -
bojtix
tag
Sokáig rágódtam, de végül megrendeltem és kezemben a teló
Egyenlőre globall stab frissítve 10.2.3-ig. Kezdem belakni és nagyjából minden megy is, de azt, hogy névjegyet meg tudjak osztani hangouts-n nem sikerült beállítani, pedig mindent engedélyeztem.
Másnak sem megy vagy még valamit be kell állítanom?Kösz!
-
bojtix
tag
Pont ezért kérdeztem konkrét tapaszatlatokat a vásárlással és gariztatással kapcsolatban (alza, smartshop, mobilcorner), mert amiket olvastam lehettek simán rosszindulatú ill. direkt hirnévrontó bejegyzések (akár a konkurenciától is), itt viszont "nem arc nélküli lovagok"-tól kaptam infót.
Alzában az akkkura is él a 2 év? -
bojtix
tag
Nagyon a MI8 felé húzok, de az eustock-ból elfogyott.
Honnan lehet most jó áron megvenni normális boltból, ahol nem újracsomagolt, javított készülket kapok? A fórumokat, árukeresős veleményeket stb. böngészem pár napja és olvasok hideget-meleget.
xiaomishop-t jobbára ekézik, de ezekről (pl.:mobilcorner, smartshop, alza) hol ezt hol azt olvasni...
Turbado nem játszik, mert cégesre veszem, és ott ilyenkor kb 20% a felár, vagy nem egyértelmű hogy van gyártói garim...Van olyan aki mostanában rendelt és nem hetekre szállítottak, valamint az esetleges gariztatásokkal sem lesz gond?
Előre is kössz a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest