Új hozzászólás Aktív témák

• zedok

őstag

Érdekes hiba történt a telefonnal, sajnos nem jöttem rá a megoldásra, illetve ahogy megoldottam a gondot, az kényszer volt sajnos.

Az történt, hogy tegnap este használtam a telefont, talán épp Fb-n beszélgettem, vagy neteztem már nem tudom, lényeg, lezártam a képernyőt, zsebre vágtam a telót és elindultam hazafele. Útközben már a metrón akartam használni és képernyő feléledés ÉS feloldása után előugrott egy üzenet, hogy "Launcher betöltése" és pörgött a kis töltőkör. Ennyi. Folyamatosan ezt csinálta, néha-néha villant egyet a "háttér" és feltűntek az ikonok egy-egy pillanatra. Na mondom kikapcsolom, megnézzük hátha. Nem segített. Újraindítás sem. Akksi ki-be. Nem. Na hát szuper, akkor nézzük mit lehet még így hazafele menet közben alkotni. TWRP-be simán belépett semmi gond, onnan restartoltam, ugyanez a helyzet-látvány fogadott. Megjegyzem biztos vagyok benne, hogy a szoftverrel volt a bibi csak a fene se tudja, hogy mi. A megoldás végső elkeseredésemben az volt, hogy TWRP-ből hard reset - tehát gyári visszaállítás. Szuper. Utána már ment minden mint a karikacsapás és működött is. Azóta nem jelentkezett. A szoftver az MIUI V5 hivatalos rom volt-van.

Gondoltam megosztom veletek ezt a "csodás" történetet. Amúgy teljesen elégedett vagyok a telóval, minden tekintetben. Gyors, jó képeket készít, GPS kifogástalan, akksi megfelelő. MIUI, csak így tovább. :R

Új hozzászólás Aktív témák