- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
droidusz
csendes tag
válasz
mrnobody #3478 üzenetére
Szia!
DirectoryBind-el kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
Nálam az a gáz, hogy áthelyezi, (illetve átmásolja és az eredetit is megtartja) az adatot az external_sd-re de a játék indulásakor az eredeti helyről ovassa be az adatokat!
Megtennéd, hogy leírod, hogy milyen elérési utat kell megadni, egy játék external_sd-re való áthelyezésekor?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Victoryus94
őstag
válasz
mrnobody #3651 üzenetére
Nem, nincs. Az androidos USB-s hangfalaknak van jack dugója, az USB-ről kapják az áramot. Ha ennek nincs jack csatija, akkor nem fog szólni a hang.
Androidos eszközre vagy ilyesmit veszel, vagy olyan jack dugósat, ami 230-as aljzatból veszi az áramot (esetleg bluetooth-os, akkumulátorosat, de az most nem segít rajtad, mert nincs bluetooth a tabletben) -
kameraman77
tag
válasz
mrnobody #3577 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak szerencsém volt, amikor vettem a billentyűs tokot?
Hamikike: Nekem a doboz mágneses volt, nem volt külön csomagolva, a kiegészítők visszazárható zacskóban vannak, az OTG-n az USB mellett a töltőt tudod rákötni, hogy ha nagyobb energiafelvételű eszközt kötsz rá - pl nagyobb winyó, kijelzővédő fólia volt rajta, hátoldalon is volt átlátszó fólia.
Én nem tapasztaltam ilyet, mármint sérülést, bár nem rendelésre jött, hanem normál bolti vétel volt.
-
kameraman77
tag
válasz
mrnobody #3572 üzenetére
Én csak saját tapasztalatot írtam, nekem a vett keyboardos tok-hoz volt egy papír, bent a dobozában, amelyen le volt írva a metódus és az Anysoft-ot kellett letöltenem, megy is vele a keyboardom magyar ékezet stb... A-tab (hasonló, bár meg merem kockáztatni, hogy ugyanez, csak más néven http://www.concorde.hu/index.php?fk=tablet&csz=02-05-5604#null )
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrnobody #3525 üzenetére
Csere helyett, esetleg érdemes lenne gondolkozni egy MiFi-n, tehát egy SIM kártyát fogadó, hordozható routeren, így a kompatibilitási problémák is megszűnnek, tehát nem kell készülékcsere esetén attól félni, hogy esetleg nem fog működni vele, és akár 5 eszköz képes rá egyidejűleg kapcsolódni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrnobody #3425 üzenetére
Illetve még más sem volt említve, az amikor nem gyártói firmware fut a routeren, hanem valami egyedi fejlesztés OpenWrt és társai, és így megy a nyafogás.
Akinek pedig problémái vannak a wifi jelerőséggel/sebességgel, tényleg a csatornákat váltogassa inkább, de ne vakon, használja mondjuk ezt az alkalmazást rá.
(#3427) entoni89
Azt a romot közösen hoztuk össze hjanos1 kollegával.
A romban vannak hibák, egyelőre semmi időnk nincs ezek javítására.
Ajánlom a 4.2.2-es gyári szoftvert.
-
eight
senior tag
válasz
mrnobody #3417 üzenetére
Köszönöm szépen. Bár a telefonoknál nem volt gond a fólia után, de azért akkor várok egy két napot.
@kelekyle: Köszönöm, de igazából már minden verziót kipróbáltam, a legutóbbit is beleértve, valamit én is belepiszkáltam már a rendszerbe, de sajnos nem találtam meg mi lehet a gubanc.
-
starr
őstag
válasz
mrnobody #3402 üzenetére
A 4.1.1-ben én az antutu cpu masterrel állítottam annak idején frekvenciát. Az működött.
Biztos, hogy nem marad valóban stopped a cpu1 sleep mód után? Én nem látok rá semmi bizonyítékot, hogy visszajön.
Nálam 400Mhz-nél is stopped marad, conservative- ban és a performace-okban is. -
kelzsoca
félisten
válasz
mrnobody #3332 üzenetére
Alapból pre-rooted, tehát tartalmazza a rendszer a su binárist, de az általában a bináris frissítése nélkül nem működik.
BomiBoogie esetében a recovery sem megoldás, mivel a gyári recovery, csak a külső SD kártyát látja, a belső tárhelyről nem tud dolgozni, van viszont itt még egy lehetőség, amire rá fogok nézni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrnobody #3187 üzenetére
Üdv!
Vagy van külön zoom-os patch is, Jani ha jól emlékszem korábban kitette ide az oldalra, mindjárt rákeresek...
Mod: meg is találtam.
ui: a Frissítés alkalmazással fel tudod telepíteni kényelmesen, csak juttasd fel vagy az SD kártyára, vagy a belső tárhelyre a csomagot.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrnobody #2637 üzenetére
Üdv!
Nem, ha betartja a leírást.
Bízom benne, hogy valamelyik konfigurációs állományban csak módosítani kell egy bejegyzést.
Pontosan így történt, a hiba valós volt, sikerült előidézni, és már javítva is lett, amit hamarosan egy kis patch formájában megosztok mindenkivel, természetesen a WayteQ weboldalra kikerülő szoftverben ez a hiba már nem lesz benne.
ui: Sonja felhasználónak pedig köszönjük a hibajelzést.
-
Vekko
aktív tag
válasz
mrnobody #2465 üzenetére
Szia!
Jelentem, sikerült, fut is. Pár perce szórakozok vele, de látok benne fantáziát. Egyelőre az ubuntut próbáltam, abból a kis verziót. Sebessége se rossz, talán még egy LAMP is összejöhet.
Egyetlen problémája, hogy alapból 1 GB szabad tárhellyel rendelkezik, de felvettem velük a kapcsolatot, csak lehet növelni.
A te verziódba meg még én nem mertem belefogni.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
mrnobody #2212 üzenetére
A napokban nekem is volt egy érdekes eset.
Letettem alvóba a tabot, és legközelebb mikor használni akartam volna, nem reagált semmire. Se bekapcs se töltőre dugva, semmi. Hirtelen pánikba estem, hogy mehet szervízbe.
Ekkor jött egy ötlet, hogy megpróbálok belépni recoverybe. Be is lépett, nyomtam egy reboot system-et és minden ment tovább. Ezt a legújabb 4.2.2.-vel csinálta, de egyébként ilyet még sohasem csinált.Csak azért írtam le, hogy ha valakinek hasonló problémája akadna ne essen mindjárt pánikba.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrnobody #2178 üzenetére
A csomagokban található aml_autoscript fájlt csak akkor kell használni, ha Ice Cream Sandwich-ről (ICS) Jelly Bean-re (JB) váltás történik, vagy Jelly Bean-ről Ice Cream Sandwich-re váltás.
4.1.1-4.2.2 között, lényegtelen, hogy gyári vagy custom rom, az aml_autoscript fájlt nem kell használni a frissítés során.
-
Baaalaaazs
csendes tag
válasz
mrnobody #2095 üzenetére
Internetes letöltés lassult be, eddig minden tökéletes volt 2 hónapon keresztül, akármelyik romot is használtam, most amióta feltettem ezt az újat, csinálja ezt, és hiába teszek fel másik romot szintén jelentkezik ez, 700-800kbitnél gyorsabban nem megy a letöltés, plusz a jelerősség is csökkent...
gondolom szervíz lesz belőle
-
-
starr
őstag
válasz
mrnobody #2043 üzenetére
Ez ugyan sima linuxos, de talán működik androidon is a flash hw-es dekódolásának letiltására:
"Create (or edit, if it already exists) the file /etc/adobe/mms.cfg and add the following configuration parameter to it: EnableLinuxHWVideoDecode=0"
Nem próbáltam. Az biztos, hogy a /etc/adobe/mms.cfg fájl nem létezik.
-
johngoldenla
csendes tag
válasz
mrnobody #1898 üzenetére
Szia,
igen azt olvastam én is, de felrakás után szeretné updatelni a binarykat, de ha normalt nyomok akkor sikertelen, a másik opció pedig, hogy ha van recovery telepítve, de ha jól sejtem az alapból nincsen. Tehát rakjak fel egy recoveryt vagy megy anélkül is, csak vmit elbénázok?
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrnobody #1846 üzenetére
Üdv!
Lehetnek olyan alkalmazások, amik nem szeretnek a system-en, ilyenek mondjuk a különböző videólejátszók, azokat nem érdemes átrakni, továbbá arra is figyelni kell, hogy bizonyos alkalmazások külön lib fájlokat is tartalmaznak (.so kiterjesztés) amennyiben ezeket nem másolod be a system/lib alá, az adott app nem fog indulni, vagy esetleg hibásan, illetve FC-vel elszállhat.
Fontosak még a jogok is, mind a .apk appokra, mind pedig a .so fájlokra rw-r--r-- jogakat kell kiosztani.
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
mrnobody #1802 üzenetére
"Szerintem házilag meg lehet barkácsolni a wifi hibát, valami konzolos utasítással.
Ha érzel affinitást, akkor olvass utána."
Na ez az, amivel nem szeretnék foglalkozni. Arra van egy Raspberry Pi. Ez meg arra kell, hogy most vasárnap megint utazom külföldre :-(, akkor ne kelljen saját laptopot vinnem, hanem repülőtéren, hotelban tudjak netezni, filmet nézni, stb (ezért vettem).@Kelzsoca: Írtad, hogy nálad nincs probléma. Próbáltátok olyan készülékkel, amin nincs kétnaponta cserélgetve a firmware? Egy másik márkatárs is azt írta, hogy kb 7 nap után jelentkezett ez a dolog. Nálam is csak ma. A firmware-t pedig a kiadás napján tettem fel, azaz nem egyből jelentkező tünet, és egy factory reset (ideiglenesen) elmulasztja.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrnobody #1802 üzenetére
A gyártó valószínűleg annyira nem tud vele foglalkozni, mivel a mai világban az az elsődleges, hogy ki legyen adva egy szoftver és utána ráér a hibajavítás.
Amennyiben így lenne, még a mai napig is a 4.0.3-as szoftver lenne reszelgetve, ehhez képest már van 4.1.1, és 4.2.2 is, ami még az A brandeknél is ritkaságszámba megy.
A wifivel kapcsolatos esetleges problémákat, megkérek mindenkit hogy az info@wayteq.eu email címre jelezze.
-
Szeko2
tag
válasz
mrnobody #1696 üzenetére
Szió!
Nézd meg mégegyszer, kérlek, mert a videót nem törölték. Az ATV honlapján változatlanul elérhető...
Persze nem csak az ATV érdekelne, ugyanígy vagyok a hirado.hu, vagy a hirtv.hu oldalakkal, a flash videokat (szinte mindenütt azok vannak) sehol sem játsza le a készülék.Előre is köszönöm a segítséget!
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrnobody #1669 üzenetére
Üdv!
Most néztem a teszt videómmal, és megy hardveres kódolásban, MX player-el.
Hálózati lejátszás esetén pedig pipáld be a Hardver+ dekóder (hálózat) részt is.
Illetve felrakhatod a codec packot is a lejátszó mellé: MX Player Codec (ARMv7)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest