- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
dr.laci1 #4261 üzenetére
Nem valószínű.
A tablet most kb. 1 éve éve jelent meg (1 év után már a nagyobb gyártók sem szoktak újabb androidot frissíteni még a felső közép kategóriás tabletekre/telefonokra sem, de sokszor a legfelső kategóriában sem). És 4.2 után nem sok minden változott. Vagyis nem éri meg a gyártóknak/forgalmazóknak frissíteni.
+ Az újabb (4 magos) WayteQ tabletek sem kaptak 4.3-as vagy 4.4-es frissítést. -
eight
senior tag
válasz
dr.laci1 #3494 üzenetére
Én csak annyit tudok ajánlani, hogy bármelyik 4.2.2-üt raknád is fel, telepítés után egyből engedj rá egy "Gyári adatok visszaállítása" hadműveletet az "SD kártya törlése" opcióval megfűszerezve. Az elmúlt hetekben sokat telepítgettem erre a táblagép típusra, és ha kihagyod ezt a lépest akkor valószínűleg (azonnal vagy egy idő után) elkezd majd "nem kompatibilis"-ként viselkedni a ketyere (sajnos).
Még nem tudom hogy a nexus/tablet kavarás vagy a telefon (android.hardware.telephony) hiánya okozza e ezt a gondot ha 4.2.2-őt teszel erre a típusra, de az enyémen szinte minden telepítésnél előjött amikor kihagytam a fenti lépést.
Sok sikert!
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
dr.laci1 #3492 üzenetére
A wifi része elég gázos a tabnak.
Nem minden csatornán tud rendesen működni.
A routeren állítgasd a csatornákat általában a 7-es csatokna a legjobb neki, de próbálgatni kell.
És vannak olyan routerek amivel semmilyen beállítással nem akar rendesen menni PL: linksys egyes típusai és netgear néhány típusa.
Próbálgatni kell.
De miért a legrosszabb 4.2.2.-őt raktad fel?
Ha felrakod a hungariandroid fórumon lévő 4.2.2.-őt abban már gyárilag benne vannak a hibajavítások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest