- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrnobody
tag
-
mrnobody
tag
Nekem ne volt még gondom a wifivel, csak olyannal találkoztam, hogy egy Sony telefon szórakozott egy adott router-rel, de másikkal nem. Ebben az esetben a router firmware frissítés megoldotta a problémát. Mivel az 524-es már nagyon régi típus, így valószínűleg van rá frissítés. Ha még soha nem frissítetted a router firmware-t, akkor most lehet érdemes lesz megnézned, hogy van-e frissítés és segít-e a gondodon.
-
Malibutomi
nagyúr
Érdemes megnézni a wifi analyzer app-al, hogy melyik lenne a legjobb csatorna. Úgy vettem észre ezek elég érzékenyek arra ha másik hálózat is megy ugyanazon a channel-en a közelben. Pl. társasház.
Ja meg onnantól fullos a wifim, hogy a router felkerült a szekrény tetejére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest