- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hová lett 1000 mAh?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrnobody
tag
válasz
bandeevw #3419 üzenetére
Szervusz!
Nekem egy régebbi tipus van, egy DIR 600 és azzal gond nélkül működik. Bár nekem eddig minden wifi hálózaton működött a tabom. Soha nem találkoztam gonddal.
A korábban írtak alapján bármilyen router jó, csak játszani kell esetleg a csatorna beállítással.
Egy dolgot még nem említettek itt a forumon, előfordul hogy firmware-t kell frissíteni. Jártem már így, a router frissítése után tudott csak csatlakozni a Sony telcsi. -
engé
tag
válasz
bandeevw #1416 üzenetére
Nem értek egyet, egyre jobb és jobb a felhasználói felülete az Androidnak.
Utálom a 4.1 és azlatatti rendszerek tablet UI-ját. Nincs kapcsolótábla, nem érzem reszponzívnak, hogy oda kell bökni egy órára, hogy előjöjjön a notifikáció-fiók, mint egy mezei startmenüre.
Nem azért egységesítik a dizájnt, mert így könnyebb nekik. Ezt úgy hívják: Arculat. Pont ezért indították el a Project Kennedy-t a Google-nél.
Ajánlanám figyelmedbe a Android fejlesztői oldalának dizájn szekcióját. Lásd, hogy igenis átgondolt dizájnszellemiség van a rendszer mögött. Bár ez lehet csak engem győz meg, mert grafikus vagyok.
-
tjb007
nagyúr
válasz
bandeevw #1409 üzenetére
"miért kell bennehagyni a mobil térerő ikont, illetve annak ki-be kapcsolási lehetőségét...?"
Azért, hogy ha esetleg valaki 3G stick-kel szeretné használni akkor az tudja is. Ez eddig is így volt amúgy.
"De ami leginkább nem tetszik, a tablet UI hiánya...végülis a francba is, ez egy táblagép, nem egy telefon."
A Google-nél tessék reklamálni, ők találták ki ezt az UI egységesítést.
Közben meg lett már válaszolva.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bandeevw #1409 üzenetére
Lehet apróság, de pl. miért kell bennehagyni a mobil térerő ikont, illetve annak ki-be kapcsolási lehetőségét...?
Mondjuk a mobilnet miatt.
De ami leginkább nem tetszik, a tablet UI hiánya...végülis a francba is, ez egy táblagép, nem egy telefon.
4.2 esetén ez a tabletUI, itt nincs semmiféle telefon mód, nézz meg egy Nexus 7-es tablet-et.
szóval én egyenlőre a CM 4.2.2-re voksolok
A CM is alapból ilyen volt, az hogy készítettünk hozzá egy olyan mod-ot, amivel lehet váltani a két UI között már egy kényelmi funkció, ami más romban nincs benne.
Esetleg megvizsgáljuk annak lehetőségét, hogy a gyáriba valamiképpen portoljuk, ha erre szükség lenne, ezzel kapcsolatosan jöhetnek a visszajelzések. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
bandeevw #1136 üzenetére
Sajnos a Linksys routert valóban nem szereti, (wrt54gl) de szerintem csak a kicsi antenna miatt (2dbi).
Fontos a router jó elhelyezése, ez általában szekrény tetején a lakás közepén a legjobb, a földre sarokba letenni a legrosszabb választás.
A TP-link routerrel (5dbi antenna) semmi baja.
De szerintem rengeteg hibás wifis tab van forgalomban, legalábbis elég sokan panaszkodnad rá. -
hjanos1
senior tag
-
-
bandeevw
tag
válasz
bandeevw #441 üzenetére
Felmásoltam egy 720p-s (2 Gb) és egy 1080p-s (3 Gb) filmecskét, végülis gond nélkül megy mindkettő MxPlayerrel, ami érdekesebb, hogy mindkettőnél simán azt írja, hogy HW dekóderrel játssza. Ha átváltom szoftver dekóderre, el is kezd akadozni, tehát működik.
Amit észrevettem, hogy a 1080p-s nél a pörgetés néha nagy nehézségekkel küzd, van olyan hogy fél perc, mire egy kisebb belepörgetés után folytatódik a lejátszás.Más: beledugtam a fülest, érdekes, hogy hallani, hogy ki-be kapcsolgatja a füles hangszóróit. Ha hozzáérek a kijelzőhöz, "sistereg" kissé(nagyon kissé) a füles, majd ha nem nyúlok hozzá, 1-2 mp múlva abbahagyja.
Ha bedugod a hálózati töltőt, akkor egyfolytában susog (hallani a váltó áram zaját gyakorlatilag), de ez minden eszközre igaz egyébként is...Igen nehézkes volt visszaváltani szoftver dekóderről HW dekóderre, lejátszás közben nem is lehetett, mindent bezár, filmeket újraindít, utána már engedte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- War Thunder - MMO Combat Game
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest