-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
szoszo1973 #4100 üzenetére
Nem.Itt nem ezzel lesz a probléma.
Egyébként emlékszem a wifis mizériára itt.
Eddig mindenhol működött rendesen a tabom.Bármilyen wifin.A telefonom is.Sőt, most is működik, csak az itthonin nem.
5 napos Asus routerem van.A gyári firmware-rel remekül működött mindkét kütyü.Viszont az nem nyújtott olyan szabadságot, amit a tomato fw.Ezért lecseréltem.Azóta nyögnek a mobil eszközök.
Viszont ebben az esetben akkor ez most már tomato topic, nem ez.
Csak egy lehetőséget akartam kiaknázni.Köszönöm azért.
-
buba87
csendes tag
válasz
szoszo1973 #585 üzenetére
Mi a upcnek használjuk a wifi is netjuket. Alap beallitasal
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #4072 üzenetére
Leírhatod, ha fedi a valóságot, sajnos sokszor olvasni egész merész sztorikat, de csak egyik oldalról, kicsit a végére járva pedig kiderül, hogy nem éppen az lett leírva, ami a valóságban történt.
(#4071) Casoli
Amennyiben garanciális a készülék, akkor csak a szervizbe juttatást kell saját költségen megoldani, vissazfelé ez ingyenes, és általában GLS futárral küldik vissza a terméket.
-
válasz
szoszo1973 #4072 üzenetére
Ha már szidod őket, legalább írd le mit csináltak rosszul. Anyagilag meg nem mindegy, nem a szomszéd utcában lakom...
-
suste
veterán
válasz
szoszo1973 #4039 üzenetére
KÖSZI!!!
Ez a rootdim tényleg működik!
Kár, hogy nincsen kirakható widgetje a beállítható gomboknak -
starr
őstag
válasz
szoszo1973 #4039 üzenetére
Ezer köszönet!
Ezt kerestem.
Ráadásul widget-jeivel gyorsan lehet kapcsolgatni a fényerőt. -
starr
őstag
válasz
szoszo1973 #4037 üzenetére
Én is keresek megoldást a fényerő lejjebb vételére. Az akkuidő miatt is.
Eddigi tapasztalatok:
A "Screen filter" programok nem veszik lejjebb a led háttérviágítás fényerejét,
csak a képtartalmat sötétítik el.
Az egyik Night Mode program valóban lejjebb vette a háttévilágítás fényerejét, de ha 0%-ról
indultam, akkor az is csak a képtartamat sötétítette.
Tehát egyik sem javít az akkuidőn.
Ha éles szögben benézünk jobbra a kijelző mellé, akkor látható két fehér csík, a háttérvilágítás. -
suste
veterán
válasz
szoszo1973 #4035 üzenetére
van egyébként olyan program ami leveszi 1-re vagy 0-ra?
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #4032 üzenetére
Már mit szeretnél rajta állítani?
-
suste
veterán
válasz
szoszo1973 #4023 üzenetére
Én ugyan ilyet keresek egy ideje
Szólj ha talász valamit! -
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #4013 üzenetére
Nem, nem lehet kérni cserét, és a termék árát sem vissza.
(#4014) eight
Melyik szoftver van jelenleg a készüléken?
-
Aronixus
csendes tag
válasz
szoszo1973 #4003 üzenetére
Nekem azt írja ki hogy:
JDQ39.20130512 -
virkir
veterán
válasz
szoszo1973 #3978 üzenetére
-
EMPORIO88
újonc
válasz
szoszo1973 #3969 üzenetére
Köszi a segítséget. Beviszem akkor szervizbe.
star
felraktam töltőre, ott hagyom 6-7 órát, hátha...ha nem akkor szerviz, köszi. -
Victoryus94
őstag
válasz
szoszo1973 #3930 üzenetére
Érdekes. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Én xPAD-dal jártam szervizbe (3-szor is voltam), egyszer telt sok időbe.. karácsony környékén. A másik 2 alkalom nem volt több 10 napnál.
-
Victoryus94
őstag
válasz
szoszo1973 #3928 üzenetére
Milyen szervizbe adtad be? Hol érdeklődtél? Milyen külső szerviz?
1-2 hét szokott lenni egyébként onnantól, hogy bevitted a WayteQ szervizébe a tabot, míg megkapod az sms-t hogy átveheted.
Tudtommal a WayteQ minden termékét az elektrodoki szervizeli, érdeklődni is náluk lehet, de ez a WayteQ oldalán is kint van.
http://www.wayteq.eu/hu/node/62 -
Expulso
tag
válasz
szoszo1973 #3924 üzenetére
De úgy tűnik mindvégig működött, csak soha egyszer nem jutott eszembe nyomva tartani a betűket.
Pálma.. De nagyon nagy.
-
Expulso
tag
válasz
szoszo1973 #3922 üzenetére
Nagyon szepen koszonom meg egszer mindenkinek a segitseget es a turelmet.
Atneveztem a file -t "Update.zip" -re, atmasoltam kulso mem root -ba , frissiteskezelo azonnal kapcsolt. Ujrainditas es telepites utan a belakott rendszert tekintve minden valtozatlan. Kiveve ugye a hotfix -et.
Mar csak azt tudnam hogyan varazsoljak ekezetet erre a masinara.
-
Expulso
tag
válasz
szoszo1973 #3918 üzenetére
Ez igy sem nyert ugy. A linkrol semmit nem tudok letolteni, szimplan listazza a .zip tartalmat es ennyi. Talan mert tableten vagyok de nem hiszem hogy ennek van jelentosege.
A kis csomag telepitesere korabban azt ertettem, hogy recovery -ben kene feltenni avagy az android rendszer frissites opcioban..
Egy rovid kb ot lepeses utmtato igazan nem igenyelne nagy erofeszitest.Ha az otthoni gep elott lennek mar letudtuk volna, de sajnos meg par hetig itt raboskodom es a jatek a mobilnet - flash drive cserevel, ujrainditasokkal, kezd uncsi lenni.
Koszonom.
-
Asbee
veterán
válasz
szoszo1973 #3899 üzenetére
Most a wifi miatt van szervizben vagy mert megfeküdt? Nem mindegy, hogy valaki a wifi dolog miatt viszi be vagy mert megfeküdt.
-
Victoryus94
őstag
válasz
szoszo1973 #3867 üzenetére
Ha sem RESET, sem a töltő nem segít, akkor szerviz.. az xPAD-om egyszer nekem is így halt be..
-
Victoryus94
őstag
válasz
szoszo1973 #3865 üzenetére
Reset kb 1 mp.
Esetleg hangerő fel+bekapcs hosszan.
Ha nem jó, tedd fel tölteni, és próbáld meg 15-20p múlva.
Látom, próbáltad. -
Sify
senior tag
válasz
szoszo1973 #3824 üzenetére
Sajnos ezzel én is így vagyok. Wayteq terméket nem veszek többé.
-
Sify
senior tag
válasz
szoszo1973 #3808 üzenetére
Nekem 4.2.2 alatt sem akadtak a HD videok. De ezzel az ujjal viszont nem müködik. :-(
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #3788 üzenetére
Az a csomag nem erre való!
(#3782) DeNi91
A WayteQ oldalon megtalálod a 4.2.2-es Jelly Bean szoftvert, ha azzal sem lesz jó, akkor vagy visszaviszed a boltba, vagy a garanciajegyen található telefonszámot felhívod.
ui: rom telepítés után az első boot hosszabb időt vesz igénybe..
-
DeNi91
tag
válasz
szoszo1973 #3783 üzenetére
Ez alatt pontosan mit értesz? Megpróbálnám. Csak kéne valami segítség, hogy ezt hogy kell csinálni.
-
TeeBee73
veterán
válasz
szoszo1973 #3785 üzenetére
Ezek szerint ROM probléma lenne? Azzal gyanítom, nem vihetem szervizbe gariztatni.
MOD: (Gyárilag 4.1.2 van rajta.) -
TeeBee73
veterán
válasz
szoszo1973 #3765 üzenetére
Nálam is ez a probléma. Tök mindegy, milyen ROM van rajta, alvó állapotban kifagy.
-
Victoryus94
őstag
válasz
szoszo1973 #3761 üzenetére
Szerintem, ha a 4.2-t telepíted újra, ugyanúgy rendbe jön a gép.
Én használtam 4.1, és 4.2-t is, utóbbi sokkal stabilabb. -
czelu
csendes tag
válasz
szoszo1973 #3722 üzenetére
Sziasztok.Én nekem az mx player pro filmlejátszó kicsit segített a hangerő gondon,beállítások->szoftveres dekodoló.Igaz amelyik filmnél gyenge volt a hangfájl minősége sokat nem segített.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #3722 üzenetére
Arrol nem tehetünk, hogy a 4.2-es verziót nem támogatja egy külső szoftver, nem tudom melyik alkalmazásról van szó, de akár a fejlesztőnek is lehetne írni ez ügyben.
Nálam sem volt még fagyás, de ha jól emlékszem akkor korábban javasoltam szerviz látogatást Neked. -
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #3720 üzenetére
A külső hangszórónak ez a hangereje, hardveresen ennyit tud.
Én sosem találkoztam ezzel az "alvásban lefagy a tablet" dologgal. Valószínűnek tartom, hogy egy rosszul megírt alkalmazás okozhatja. -
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #3718 üzenetére
A hangerővel nem lehet mit csinálni, gondolom a külső hangszóró hangerőre gondolsz.
-
Batman007
tag
válasz
szoszo1973 #3485 üzenetére
Üdv!
Továbbra is 4.2.2-t használsz? Minden működik rendesen? Ha igen leírnád, hogy milyen beállításokat használsz?
Nálam még mindig 4.1 van fent, amivel nem volt semmi gond, de jobban szeretem a 4.2-t és jobb az akku idő is. -
Victoryus94
őstag
válasz
szoszo1973 #3693 üzenetére
A beépített hangszóró ennyit bír. Ha halk, használj jack dugós hangszórót.
-
dr.laci1
tag
válasz
szoszo1973 #3493 üzenetére
Szia. A cm10.1 el tökéletes volt,a router nem az enyém,állítani nem tudok rajta.A mély formázásos csomagban lévő 4.2.2-t rakta fel magának.valakinek esetleg valami tippje?
-
Expulso
tag
válasz
szoszo1973 #3485 üzenetére
Azt a bizonyos Patch -et keresném.
-
btree
csendes tag
válasz
szoszo1973 #3441 üzenetére
Szia szoszo!
Köszönöm szépen a friss információt. Amint lesz egy kis időm újra felrakom a 4.2-őt.
Üdv és kellemes napot kívánok!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
szoszo1973 #3412 üzenetére
A wayteq-től szedtem le, azt raktam fel.
Most pl csak fórumozgatok, és a kamera mögött jó langyoska(amolyan fürdővíz meleg). Játékok alatt ott eléggé forrósodik, de elviselhető. Meg ugye most alapban nagyon meleg van.Más eszembe jutott, van-e egyáltalán értelme visszavenni a procit benne, hisz ha feszültséget ugyanazt kap 1000 és 1500-on is, akkor szinte semmit nem spórolunk vele.
-
btree
csendes tag
válasz
szoszo1973 #3409 üzenetére
Szia szoszo!
Köszönöm szépen az eddigi infókat. Remélem stabíl marad a rendszered és élvezheted a 4.2 extráit.
Üdv!
-
btree
csendes tag
válasz
szoszo1973 #3407 üzenetére
Szia szoszo!
Köszönöm szépen a válaszodat, remélem sikerül összehozni valahogy,hogy a 4.2 is stabilan menjen.
Ha pár nap múlva sem fagy nálad akkor szerintem én is visszarakom a 4.2-őt, mert a családi használat miatt illetve az aksi spórolás miatt is jobb lenne.Üdv és további szép napot kívánok!
-
Batman007
tag
válasz
szoszo1973 #3401 üzenetére
Én is állítgattam a frevenciát, és egy-két napig jó volt minden, aztán újra előjött, eleinte csak töltőről levétel után, utána meg random bárhogyan. Remélhetőleg ez most nálad azért jó lesz hosszú távon is.
-
mrnobody
tag
válasz
szoszo1973 #3401 üzenetére
Hát igen,mindegyiknek van elönye és hátránya.
A 4.1.1-ben valószínűleg a kernel beállítások miatt nem lehet állítani a frekvenciát.
A 4.2.2 első verziója király volt,viszont nem ment pl. a mindigtv app. Az újban működik a mindigtv app viszont már akkor is forrósodik,ha csak olvasgatok rajta és alapjáraton van a cpu. Valószinűleg kényszerítve van a gpu használat és emiatt melegszik.
Én ettől független ezt az új romot használom,mert a real racing 3-mal kibir majdnem 3 óra folyamatos játszást egy feltöltéssel!!!
Ja,egyébként a cpu-z és a többi hasonló app nem támogatott cpu-ként kezeli ezt a hardvert és emiatt lehet,hogy nem mutatja a második magot rendesen. -
btree
csendes tag
válasz
szoszo1973 #3396 üzenetére
Szia szoszo!
Visszatettem én is a 4.1-et mert sajnos nem találtam egy konkrét programot sem, ami a fagyást okozta volna.
Az érdekelne, hogy te a frekvencia állítást melyik programmal csináltad?Üdv!
-
suste
veterán
válasz
szoszo1973 #3388 üzenetére
ugyan ez van nálam is
megnéztem a CPU-Z-t is mielött újraindítottam, és ugye stop volt a 2.
most újraindítom, és megnézem mind a 2 programban egymás után, hogy mit mutatszerk:
reboot után a CPU-Z is működőnek mutatja mind a 2-t
vagy proci vagy oprendszer hiba lesz -
suste
veterán
válasz
szoszo1973 #3358 üzenetére
én is megnéztem pár cpu infós appal a playr-ről, de mindegyikben volt cpu:0 és cpu:1
nem így jelölhetik a 2 cpu-t? -
sube87
csendes tag
válasz
szoszo1973 #3337 üzenetére
tehát akkor ennek is rugós a sd kártya slotja csak nagyon be kell nyomni???
Egyébként megtaláltam a pendrive bugra a javítást letöltöttem a zippet már csak azt kérdezném hogy hogyan lehet ezt feltelepíteni vagy mit kell csinálni vele?
-
sube87
csendes tag
válasz
szoszo1973 #3337 üzenetére
köszi akkor vissza olvasok
Másik micro sdvel veszed ki? azt mégis hogyan kell elképzelni -
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #3278 üzenetére
És hogy ha app csinálná akkor már meg lenne a hiba mert én elküldtem a log.txt fájlt kelzsocának de nem szólt még vissza. Abból pedig azonnal kiderülne.
Kezdésnek töröld a gépről a Speedtest, és Időkép alkalmazást.
-
atty_hor
tag
válasz
szoszo1973 #3273 üzenetére
Kösz, legközelebb már így csinálom!
Persze kérdés, miért tudott így "elszállni" a wifi? -
atty_hor
tag
válasz
szoszo1973 #3270 üzenetére
Nem találtam a recoveryből való telepítést, így egyszerűen újratelepítettem, és most jó. Hogyan kell recovery-ből telepíteni, hogy minden megmaradjon?
-
thyl
csendes tag
válasz
szoszo1973 #3250 üzenetére
Bocsi...
Hogy tudom a 4.2.2 helyett a korábbit - 4.1.1 - feltenni? Van vmi trükkje? -
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #3245 üzenetére
Az ami nem igaz ám.
Akkor viheted vissza ha hibás, akkor cserélik.
(#3244) thyl
Köszönjük a beszámolót, az ilyen hosszabb szösszeneteket mindig jó olvasni
biztos vannak még páran, akik csak olvassák a topicot, de nem mondanak véleményt, nem folynak bele a topic/közösség életébe.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #3214 üzenetére
Az a sok ember nagyjából Ti vagytok ketten.
-
Batman007
tag
válasz
szoszo1973 #3215 üzenetére
Nekem már a patch előttivel is fagyott. Még a legrégebbi gyári 4.2-vel nem fagyott, amiben nem volt flash player meg ilyenek.
Megnéztem, és nagyon finom beszaggat néha így is. Alapjáraton nem lehet annyira érezni, de most direkt megnéztem egy-két slow motion videót, és azokban azért látszott. Ezt csak a youtube app csinálja, a böngészős nem, de annak meg nincs is normális hd minősége.
Play store szerintem rosszabb mint 4.2-ben, nem mondom hogy nagyon lassú, de akad görgetésnél. Meg úgy általában minden lassabb mint a 4.2-ben. -
suste
veterán
válasz
szoszo1973 #3128 üzenetére
Szia!
Újabb teszt:
Nappali (itt a router), proci performance-ba kapcsolva. (Én mindíg normálban használtam.)
Teljesen folyamatos mind a 3 video android 4.0.3-on!
Szoval nem csak a 4.2.2-n megy jól a HD....... -
Batman007
tag
válasz
szoszo1973 #3136 üzenetére
Ezer hála és köszönet!
Tolom is fel.
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #3161 üzenetére
/storage/sdcard1/log.txt
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #3159 üzenetére
Most milyen elérési utat adsz meg neki és az miért nem jó?
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #3140 üzenetére
Nem, nincs meg.
A CM most tolódik, elég sok munka lenne vele, mire sikerülne olyan állapotba hozni, mint a gyári 4.2.2-est, és erős időhiány is közrejátszik.
-
Batman007
tag
válasz
szoszo1973 #3134 üzenetére
Köszönöm!
-
Batman007
tag
válasz
szoszo1973 #3130 üzenetére
Szia! Visszaolvastam egy kicsit és most látom neked is fagyásokkal volt problémád, amire a zoom-olós javítás előtti rom adott megoldást. Nekem már nincs meg ez a rom, és ha jól látom időközben az oldalon, ahova kelzsoca feltöltötte, ott is frissítve lett. Légyszíves fel tudnád tölteni valahova? Nagyon hálás lennék érte!
kelzsoca : tőled is kérdezem, hogy nincs meg az új rom javítás előtti verziója valahol?
-
suste
veterán
válasz
szoszo1973 #3128 üzenetére
Igen akadt egy kicsit az elején, de ez wifi hiba. Nálad van amikor hibátlan, vagy mindig szaggat?
Azt nem tudja valaki, hogy tényleg csak "N lite" a wifije?
Vagy esetleg akinek meg van a 144Mbites kapcsolat, annak is szaggat-e?
Majd kipróbálom közelebb a routerhez is, meg lehet ráveszem magam egy 2. csatornás tesztre.
Nálad egyébként mekkor a kapcsolati sebesség amin szaggat?
(de jó lenne egy lancsati a tabon....rögtön kiderülne a turpisság) -
suste
veterán
válasz
szoszo1973 #3115 üzenetére
szia!
Tapasztalatok:
Link1 - elsőre az első 1 percben beszaggatott, utàna nem. Másodikra már az elején is tökéletes volt. Bent voltam a hálószobában, zárt ajtó mögött. Gyanús volt hogy wifi hiba lesz, kinyitottam az ajtót és közelebb ültem hozzá, aztán indítottam a
Link2 -t, ami szinte folyamatos volt, ha nagyon erősen figyeltem, akkor ráfoghattam, hogy mintha néha lenne egy kis röccenés féle, de miután befejezte a letöltést (wifi ikonon nem volt adatmozgás), már ezt sem láttam.
Link3 - ua mint 2., de már elsőre is jó volt, ha nem vizslatom a szaggatást, akkor tuti észre sem veszem a hibákat.Router N-es wifis (300Mbit), de nincsen engedélyezve a 2. Csatorna, így max 150Mbites lehetne a kapcsolat, de csak 72Mbites a tableten (csak N lite van benne?). Laptopon 144Mbit van.
Véleményem szerint csak a wifi lassúsága miatt szaggatott be! -
suste
veterán
válasz
szoszo1973 #3066 üzenetére
már néztem egy csomó olyan youtube-os videót, ami nagyon jó képminőség volt, és a kis bal oldali HD ikon is kint szokott lenni, és még egyik videó sem szaggatott, de ha írsz egy linket, akkor megnézem szívesen....
(sokszor egyébként a router/wifi sebesség keseríti meg az ember életét, és ez mindenkinél egyedi, mert hiába vannak ugyan azok az eszközök, a helyi sajátosságok nagyon meghatárózóak) -
suste
veterán
válasz
szoszo1973 #3056 üzenetére
nálam pl még mindíg az eredeti 4.0.3 van fent, mert zavaróbb hibákat írtatok mindíg az újakban, mint ami a régiben van
igazából csak a lefagyás/kikapcsolás alvó módban, amit hibaként élek meg a 4.0.3-mon, de ez bőven elviselhető
volt még a belső tárhely eldobás, de csak az elején, amikor sok telepítés volt egyszerre
wifi , youtube, flash, DLNA hibátlan, webezni is jó vele (gyári böngészővel), szóval tökéletes sosincs, de elég jól használható a cucc (volt már SOKKAL rosszabb tapasztalatom is androidos kütyüvel) -
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #3056 üzenetére
Mindent bütykölünk, de miért nem teszed fel a wayteq oldalról a 4.2.2-t?
-
kelekyle
őstag
válasz
szoszo1973 #3050 üzenetére
CM10.1 jó lenne csak nekem is fagyott... illetve az akksi üzemidő a gyári romokhoz képest gyatra volt.
Szerintem is a legújabb 4.2.2 a legjobb szoftver bár az UIban az animációk kicsit lassúcskának és darabosnak tűnnek.
Ez másnál is így van ? -
ranger69
tag
válasz
szoszo1973 #3049 üzenetére
Az előző ROM-mal is csinálta, most a legújabb van fent. Abban nem hiszek, hogy az akksi töltöttsége vagy az SD befolyásolná a ROM-ot, mert ettől eltekintve, hogy időnként nem kapcsol be vagy nem ismeri fel elsőre az SD-t jól működik.
-
boken
senior tag
válasz
szoszo1973 #3050 üzenetére
Köszi,akkor marad a 4.2.2 elsőre mert a gyerek kapja szülinapjára 1 hét múlva,sokat nem tudom nyomkodni mert észreveszi,de pár dolgot szeretnék rátenni neki,idáig párom galaxy p1000-ét használta,azért ennek másabb a kezelő felülete.
Starr neked is köszi!
-
ranger69
tag
válasz
szoszo1973 #2970 üzenetére
Felraktam recovery-ből az update.zip-pet újra, ahogy itt tanácsoltátok páran, de sajnos nem szünt meg a probléma. Tegnap este kikapcsoltam kb. 50%-os akksinál a tabletet. Miután kikapcsolt felvillant a fehér üres akksi jel a képernyő közepén és nem lehetett újra bekapcsolni. Rádugtam a töltőre, úgy bekapcsolt és ismét 50% körüli töltöttséget mutatott a kijelző. De hát ugye nem tudom mindig rádugni a töltőre, amikor ilyet csinál.
Tudtok erre valami megoldást vagy ez hardveres/akkumulátoros hiba és szervíz? A szervízzel csak az a baj, hogy nehéz reprodukálni a hibát, csak időnként, pár naponta fordul elő. -
virkir
veterán
válasz
szoszo1973 #3019 üzenetére
Azzal próbálkozok de a fent leírtakat produkálja.
-
tjb007
nagyúr
válasz
szoszo1973 #3014 üzenetére
A system/app könyvtárban törölni kell a MarketUpdater.apk-t, így nem fog egyáltalán frissülni a jövőben.
Természetesen a root megléte elengedhetetlen hozzá. -
k.istvan80
csendes tag
válasz
szoszo1973 #3010 üzenetére
Nálam is ugyanez volt az első 4.2.2 telepítés után. Egy újratelepítés (recovery menü alól) megoldotta, most már nem jelez kompatibilitási problémát.
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #2998 üzenetére
Talán, próbáljuk meg. Küldd el a log fájlt nekem és kelzsoca kollegának.
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #2996 üzenetére
Wifi buffer mérete változott, mert írtátok, hogy egy idő után néha belassult. Ennek semmi köze nincs a csatlakozáshoz, amit te írtál, mivel csak akkor használja amikor már felépült a kapcsolat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #2993 üzenetére
Annak semmi köze ám a wifi működéséhez.
-
vrgrgwd
csendes tag
válasz
szoszo1973 #2974 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
vrgrgwd
csendes tag
válasz
Kipróbáltam én is ezt a módszert. Wifi nálam ugyanolyan maradt. A másik amiért kipróbáltam hogy a belső tárhely mérete 761 Mb. Előrébb 823 Mb-ot olvastam másnál. Ez is maradt a kevesebb.
Az összes telepített program és beállítás megmaradt a telepítés előtti állapotban.
Ez normális vagy valamit nem jól csináltam? -
ranger69
tag
válasz
(#2968) mrnobody
Ilyen is lehetett 1-2-szer, mert volt amikor valóban lemerült használaton kívül, de ma reggel miután rádugtam a töltőre pár percen belül 100%-on állt.
Köszönöm, kipróbálom a módszeredet és újratelepítem recovery-ből.
-
suste
veterán
válasz
szoszo1973 #2957 üzenetére
Szerintem te nézed be a dolgot.
Ő KB/s -t ír, Te meg kb/s -t szajkózol.
no comment -
kelekyle
őstag
válasz
szoszo1973 #2957 üzenetére
5Megás nettől ennyi a max
-
kelekyle
őstag
válasz
szoszo1973 #2952 üzenetére
nekem 5megás netem van... de azt a ~600kbps-et tartja rendesen.
-
kelekyle
őstag
válasz
szoszo1973 #2948 üzenetére
Nekem WRT54GL van és hibátlan vele a tab. /*Legújabb 4.2.2*/
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #2935 üzenetére
Az rendben, fat32-vel nem lehet probléma
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #2933 üzenetére
Hát többször megpróbáltam, de nálam semmi ilyen nincs.
Esetleg azt írd le, hogy milyen programmal nézed és hogy az SD-n és a pendrive-on milyen fájlrendszerű partíciók vannak. -
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #2930 üzenetére
Ebben csak az üzenet van benne.
-
mokuska02
tag
válasz
szoszo1973 #2832 üzenetére
Köszi a tippet.gpu--hoz is tudsz valamit?
-
válasz
szoszo1973 #2824 üzenetére
Úgy tűnik csak a gyári böngésző bugos, kicsinyítésnél, ha már látszik a teljes weboldal, vagy negyed képernyőnyit odébbugrik az oldal. Chrome böngészővel tökéletes.
Még valami, jópár appra azt írja nem kompatibilis (pl. angry birds star wars), megnézné nekem valaki a fenti játékot, más készülékkel sem megy?
-
SBali
csendes tag
válasz
szoszo1973 #2814 üzenetére
Tplink, elvileg ezt szeretnie kéne...
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #2810 üzenetére
Tudtommal csak buffer változott. Ettől maximum csatlakozás után változhat a wifi sebessége, de a kapcsolódáshoz nincs köze.
-
mrnobody
tag
válasz
szoszo1973 #2792 üzenetére
Köszönöm a választ!
Kicsit még tartok attól, hogy nem lesz jobb, mert legutóbb is amiatt frissítettem, hogy jobb legyen és nem lett.
Még van egy hetem, hogy meggondoljam magam, mert addig nem leszek otthon és nem tudok frissíteni. -
kelekyle
őstag
válasz
szoszo1973 #2720 üzenetére
Nincs, de más telefonnál volt ilyen.
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #2659 üzenetére
Próbáld meg bekapcsolni, nem kellenek hangerő gombok.
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #2655 üzenetére
Nyomod a bekapcsot és nem csinál semmit?
Fel van töltve? -
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #2653 üzenetére
Valószínűleg ez lesz az amit nem tudunk megfogni, mert lehet akár az érintőkijelző miatt is, vagy az érintés miatt stb..
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #2601 üzenetére
Van olyan csomagunk, ami mélyformázást végez a NAND-on, viszont ezt nem fogjuk publikussá tenni, de privátban elküldhetem a csomagot.
(#2600) vvik12
Másik SD kártya nincs kéznél?
-
Sonja
nagyúr
válasz
szoszo1973 #2601 üzenetére
Nekem is lefagyott egyszer alvó módban.
Amúgy az akku fogyasztás sokkal jobb lett, mint a CM10.1-ben!
Ez nagyon tetszik.
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #2523 üzenetére
Miért kellett visszaraknod a 4.1.1-et?
-
.DLL
veterán
válasz
szoszo1973 #2512 üzenetére
Hivatalos 4.2.2 volt fent, tegnap feltettem a CM10.1-et is, szóval nem hiszem hogy rom −> szoftver függő, inkább hardveres a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest