-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
-
prsq
aktív tag
Azt hiszem akkuzárlat, vagy valami komoly hardverhiba.
Bekapcsolnám, felvillan, hogy akku üres. Töltőt bedugom, bekapcsolom, 99%. Töltőt kihúzom, működik, használom kicsit, 92%. Standbyba megy, pár perc múlva vissza, 86%. Használnám, kis kattanással kikapcsol. Visszakapcsolnám, akku üres. Töltő, bekapcs, 0%.
(Újra volt flashelve, 4.2.2-vel szűzen, nem is raktam vissza az appokat sem, csak apránként párat eddig, ami épp kellett.)
Lehet ebben akkut cserélni? Érdemes? (Mibe kerülne?)
(Ugyanitt 16 hónapos, akkuhibás 70 dci tablet eladó. :-))
-
prsq
aktív tag
Leszedtem pár dolgot, egy-két hétig jó volt, aztán ma reggelre megint 0%. (kb. 55% után csak úgy hopp, de ezúttal kikapcsolt állapotban.)
Ha az akku lenne rossz, akkor mindig rossz lenne, nem? (A hardveres hiba az mindig megvan.)
De csak néha rossz, akkor lehet, hogy mégis szoftveres?Rosszul okoskodom?
(Ma megy rá 4.2.2 újra.) -
-
prsq
aktív tag
A hiba romlott. Sokat. És rejtélyesebb.
Használtam a tabletet kb. 4 órát (ebben volt standby is, net is, netnélküli is), lement úgy 60%-ig. Majd kikapcsoltam. (Ennek 6 napja, múlt héten vasárnap este).
Ma reggel kapcsolnám be, 0%. (Semmire nem reagált, fel sem villant, töltő kellett neki.)
Megnéztem az akku beállításoknál a grafikont, a kikapcs után kb. FÉLÓRA alatt merült le 0%-ra! Hogyan? Zárlatos az akku? De akkor bekapcsolva miért működik jól? De még ha nem is kapcsolt ki, hanem standby-ba került (bár emlékszem a kikapcsra), akkor is irreális az ilyen gyors merülés.
(De egyszer előtte már történt hasonló. Mármint 0%-ra merülés. Korábban azt írtam, hogy nem megy le standby-ba. Rájöttem, hogy nem nem megy le, hanem visszajön magától. Így sikerült neki nem sikerült standbyban leszívni - fél nap alatt - 0%-ra. Variálgattam az energiatakarékos/képernyő beállításokat, most már úgy tűnik, hogy standbyban marad.)
Mi lehet a hiba?
(Még van egy hónap a gariból.Próbáljam a 4.2.2-t újratenni - az van rajta most - , úgyis ezzel kezdenék?!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged