-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
kameraman77 #3875 üzenetére
Szia!
Én használok, de nem csak tabokhoz, hanem telefonhoz is.
Küldök privit. -
törölt tag
válasz
kameraman77 #3571 üzenetére
Anysoft-al nem jó.
-
hamikike
tag
válasz
kameraman77 #3579 üzenetére
Köszi, ezek szerint akkor ezek mind rendben vannak. Csak azért érdeklődtem, mert én hülye e mellé egy concorde tab one-t is vettem (gyerekeknek szülinapi ajándék).
Ez utóbbinál tapasztaltam olyasmit, ami ezeket a kérdéseket felvetette. Ráadásul azért is fáj a dolog, mert eddig az ediginél mindig minden korrekt volt, ez az első, amikor úgy érzem hülyére akartak venni.
Ma jött, lefotóztam mindent, és holnap viszem vissza. Nehogy má a nyúl vigye a puskát! -
mrnobody
tag
válasz
kameraman77 #3576 üzenetére
Kipróbáltam két tabletten ugyan azt a billentyűzetet. Az egyik a 70dci, ezen minden jó volt, ékezetek és z-y kezelése. A másik egy 100qcr ezen csak a z-y kezelés volt gond. Nagy valószínűséggel az usb-s billentyűzetek nem egyformán működnek, más a keycode azonosítója az ékezetes betűknek a különböző gyártmányú billentyűzeteknek. Illetve az eltérő android készülékeken nem egyformán van kezelve. Nem véletlenül írtam korábban, hogy egy fájlban van tárolva, hogy melyik keycode mint jelent.
-
válasz
kameraman77 #3573 üzenetére
Nekem is olyan billentyűzetes tokom van amiben benne volt a papír, de azzal az anysoft dologgal ki lehetett törölni. Az csak annyit tesz, ha pl. az "a"-t hosszan nyomod, akkor lesz ékezet. De ugye magyar billentyűnél nem így akarjuk előhozni az ékezetes karaktereket. Én is csak az alábbi fizetős programmal tudtam megoldani, hogy menjenek az ékezetes dedikált gombok.
Wifire áttérve, tényleg nagyon fontos, hogy olyan csatornát használjunk ami nincsen telítődve. Az én MSI routeremben van beépített szkenner, kikalkulálja melyik az optimális csatorna. Egy légtérben, de több méteres távolságról is megy nekem wifin a netem maximális sebessége (40MBps) le és fel is.
-
mrnobody
tag
válasz
kameraman77 #3571 üzenetére
Elnézést, de én úgy tudom, hogy az Anysoftkeyboard nem erre van. A megoldás az External Keyboard Helper Pro, de ez fizetős. Régebben szenvedtem ilyennel, már nem emlékszem melyik fájlban kellet a map-elést módosítani, de egy idő után feladtam.
Kieg.:
Meg van anno a /system/usr/keylayout útvonalon volt egy fájl amiben a keycode cserével meg lehetett oldani. No, ezt csak annak ajánlanám aki ért is hozzá, Így lehetséges az External Keyboard Helper Pro a legjobb megoldás. Bár én már ezzel a témával 1-2 éve nem foglalkoztam. -
LacckaGy
csendes tag
válasz
kameraman77 #3321 üzenetére
Igen, pont azt a hozzászólásodat olvastam amire Kelzsóca reagált. Ezért is csodálkoztam, hogy nálad 4.0.3-al megy, nekem meg reklamál a 4.1.1-nél. A rot-nak esetleg lehet köze hozzá? Mivel a 4.1-nél nem tudtam megcsinálni. Ezért is dobtam fel ilyen gyorsan a 4.2-őt (ki akartam "gyomlálni" a felesleges dolgokat).
Mindegy, a lényeg, hogy működik! -
LacckaGy
csendes tag
válasz
kameraman77 #3067 üzenetére
Én is megpróbáltam működésre bírni a Fuso tv-t. Persze nem ment. Kíváncsi lennék Neked, hogy sikerült? Telepítés, regisztráció ment. Indításkor viszont kiírja, hogy nem támogatott eszköz, illetve a felbontást reklamálja. Elvileg csak a xTAB-100dci-n megy, úgyhogy megköszönném, ha megosztanád velem a titkot
.
-
mipityu
tag
válasz
Szia!
Ránéztem az általad említett és ajánlott fuso tv-re, de nem engedi letölteni egyik eszközömre sem, pedig a felbontás alkalmas lenne kettőn is.
Tudsz megoldást?
Köszönöm. -
suste
veterán
válasz
ezt a feléledést már egyszer én is láttam, és szerintem ebből (is) keletkezik a kifagyás/lekapcsolás is alvó módban, szóval ez egy hiba, és ez nekem is elviselhető (ellenben a flash, wifi, és a többi hibával)
-
vass17
tag
válasz
kameraman77 #2791 üzenetére
Mindenki máshogy ítéli meg, én a gyári 4.0-val vettem és soha nem takálkoztam olyan bugos rendszerrel, mint az volt. A mostani 4.2 nálam tökéletes, érdemes adni neki egy esélyt.
-
starr
őstag
válasz
kameraman77 #2791 üzenetére
Pedig ezt a frissítést most tényleg érdemes feltenni. Szerintem minden előzőnél jobb.
-
starr
őstag
válasz
kameraman77 #2462 üzenetére
Pl Maxthon vagy UC Browser böngészővel próbálkozz, vagy bármi mással, ami tudja a következőt:
UA vagy User Angent-et kell átállítani a beállításoknál.
Ami lehet Android, iPad, Asztali, iPhone, stb. Ha átállítod aképpen jelennek meg az oldalak, és akkor elérheted a kívánt tartalmakat.
Szerintem sima böngészésre jelenleg a legjobb az iPad nézet, mert iPad-ra már sok weboldalt megcsináltak, nem úgy mint adroidra. Arra minden oldal azt hiszi, hogy telefon, és bénán jelenik meg minden. -
kelzsoca
félisten
válasz
kameraman77 #2460 üzenetére
~10k körül van az ára a szervizben.
-
a_tomx
csendes tag
válasz
kameraman77 #1528 üzenetére
Mennyire melegszik jobban egy ilyen tokban, tesztelted már?
Azt már én is tapasztaltam gyakran hogy megérintem és nem reagál. Ilyenkor próbálok ujjat váltani, szárazra törölni, hidratálni, máshova klikkelni, nem jöttem még rá mi a gond. Aki használja ceruzával annál is jelenzkezik ez néha?
Amúgy milyen ceruzát vettél, azt is megosztanád?
Köszi. -
mrnobody
tag
válasz
Köszönöm a képeket!
Közben én is találtam olyan képeket melyeken többféle csatlakozóval szerepel ez a tok.
Szimpatikus nagyon. Úgy érzem egy ilyet be fogok szerezni. -
peterk
senior tag
válasz
kameraman77 #1530 üzenetére
Konkrét nincs, mert a belakás, telepítgetés, próbálgatás miatt erősen nem tipikusan használtam csak eddig. Érzésre kb. olyan, mint a 4.1, de majd 1-2 hét múlva, ha beállt a használata, jobban meg tudom mondani.
-
domedee
senior tag
válasz
Kb 2500 Ft ebay-en rendelve és még színből is tudsz válogatni
-
mrnobody
tag
válasz
kameraman77 #1517 üzenetére
Szervusz!
Tetszetős ki tok, de én a videó alapján arra tippelek, hogy nem olyan USB csatlakozó van rajta mint amilyen a Wayteq tablet-en van. Nem találtam róla leírást, olyat amelyik leírja a specifikációt. Ha jól értettem, akkor neked működik és egyezik az USB csatlakozó?
-
mrnobody
tag
válasz
kameraman77 #1483 üzenetére
hogy csinálod, hogy 3-4 órát kibír az aksi?
nekem csak 1 órát bír ki! bár én a gyári 4.2.2-t használom és lehet ez az oka.
(le van vége az órajel, a fényerő és így bír ki 1 órát)
-
cekkk
veterán
válasz
kameraman77 #1488 üzenetére
De ha elmegy alvó állapotba akkor elméletileg ő is lekapcsolja magát persze ha úgy van beállítva, na most ilyenkor szoktak jönni a gondok, hogy nem tud visszacsatlakozni.
-
.DLL
veterán
válasz
kameraman77 #1486 üzenetére
Az fura, mert néztem bejelentkezés nélkül is, és meg volt a letöltés lehetősége.
Köszönöm szépen, akkor Goclever elad --> xTab 70dci vagy Aurora II megvesz.
Csak ezt a 4:3 arányú ips kijelzőt sajnálom, ez után a 16:9 csak egy lőrésnek fog tűnni..
-
cekkk
veterán
válasz
kameraman77 #1483 üzenetére
Köszönöm!
A wifit mennyire dobálja? Már mint alvó módból megtalálja-e vagy ki-be kell kapcsolgatni a wifit hozzá?
-
.DLL
veterán
válasz
kameraman77 #1481 üzenetére
Le lehet tölteni, ott van felül egy kis nyíl, vagy a Fájl menüre kattintva a Letöltés pontot választani.
-
peterk
senior tag
válasz
kameraman77 #966 üzenetére
Örülök, hogy neked bejött "irodai, munka" használatra is, de azért ezt a magam részéről - aki 15 éve mobil eszközökre (is) fejlesztek a vállalkozásommal különböző field service üzleti alkalmazásokat, kis- és nagyvállalati környezetbe is - azért zárójelbe tenném.
Vagy inkább - hogy megengedőbb legyek
- mondjuk azt, hogy ha nagyon muszáj, akkor egyszer-egyszer megoldhatóak ezek a feladatok, de azért ettől még sem mint üzleti mobil end-device (üzleti field-service funkciók/alkalmazások futtatása), sem pedig mint desktop (irodai, fejlesztő, stb.) feladatokhoz kapcsolatot teremtő (pl. terminal emulator, teamviewer, remote dekstop kliens, stb.) nem ez való. Az egy dolog, hogy valahogy ha nagyon kell, meg lehet vele oldani, de aki tényleg ilyen felhasználásra akarná használni, az bolond lenne ilyen eszközt használni. Ha az alkalmazottaimnak ilyen eszközt biztosítanék a munkához, két hét alatt többet buknék csak az lelassult munka miatt kiesett időn, mint egy "rendes", a munkájukhoz optimálisan megfelelő eszköz ára. Arról nem is beszélve, hogy munkaeszközként, még ha valóban használható is lenne, akkor sem ezt venném, mert kéthavonta kéne cserélni, egyszerűen nem elég strapabíró ahhoz, hogy bírja a "komoly kiképzést". Az energia megtakarítást pedig hagyjuk is, mert összevetve egy ember egy óra munkaidejének költségével, a tétel egyszerűen komolytalan. Egy fullextrás laptop és ennek a fogyasztása közötii különbség egy egész életciklus alatt sem mérhető mondjuk egy napi kiesett munkaidő költségével. (Márpedig 1 évet nézve, mint tipikus életciklus, nem egy napi munka esne ki, ha ezzel küzdenének az alkalmazottaim, normális laptop helyett.)
Persze nem állítom, hogy nem lehetnek speciális helyzetek, munkák, amikre esetleg ez is megfelel, de erősen meg kell erőltetnem a fantáziámat, hogy találjak ilyent... Ha (jóval) erősebb akksija lenne, egy 3G modullal, plusz jóval masszívabb kivitelben, akkor talán-talán. De enélkül marad az amire való: személyes használatra, kellemes kis kiegészítő eszköznek multimédiára, szociális kapcsolattartásra, egy kis játékra. Én erre vettem, és be is válik, szeretem.
De ha munkáról van szó, akkor eszembe nem jutna elővenni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kameraman77 #959 üzenetére
Üdv itt!
Nyugodtan használható töltés közben is.
-
eckmester
tag
válasz
kameraman77 #959 üzenetére
Csatlakoznék a kérdéshez, mivel ez volt az egyik problémám a 808dcc-vel, hogy a töltőn a kijelző azt csinált amit akart, nem azt amit én. Azóta is a szervizben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok