- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuckuckuc
csendes tag
válasz
hjanos1 #3732 üzenetére
Olyan helyen 100% van térerő és menne a wifi, már használtam máskor más eszközön.
lehet akkor sorban kifogtam a szerelvényen végigsétálva a három wifis kocsibó három rossz router?
Sajna az öt kocsiból három volt wifis.
Csatlakozott, szokásos 10... ip volt és nem jött be a kezdő weboldal, még a címét is beírtam, nem csak más oldalakat...
Várok egy hetet és ha sose megy akkor rákérdek mávnál ha nekik sincs ötlet akkor nem tudom...
Remélem csak az a három wifi router volt rossz pont egy vonaton... -
Remus389
veterán
válasz
hjanos1 #3735 üzenetére
az lesz, csak a számlát vissza kel szerezni (könyvelőtől)
a "hülye azért nem vagyok" boltban visszaadják a pénzt? vagy levásárolható kupon?
lehet inkább egy újabb kínai csoda helyett Nexus 7 lesz
vagy concorde tab speed, az ugyanez csak jobban tetszik a hátlapja, és van hdmi (bár elég gagyi módon)
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
hjanos1 #3721 üzenetére
A külső hangszórónak ez a hangereje, hardveresen ennyit tud.
Ez nem igaz. Eddig minden romban lehetett növelni a hangerőt szoftveresen csak a 4.2.2-ben nem lehet. És ez filmnézésnél a legzavaróbb.
A lefagyást nem alkalmazás okozza mert egy frissen telepített rendszernél is lefagy. De ezt már párszor kiveséztük itt a fórumon. -
Mosquito76
csendes tag
válasz
hjanos1 #3345 üzenetére
sajnos nem program függő, több programot végigpróbáltam, mindegyik ugyanazt mutatja, az is, amelyik rendesen kiírja a proci típusát. pl CPU Identifier.
A gépről, ahogy a teszteket néztem a neten, van egy olyan menüpont a beállításokban, hogy "Processzor mód beállítás", amiben power saver, normál, és performance mód közül lehetne választani, de nekem ez is hiányzik.
Más duplamagos gépeken ugyanezek a programok simán mutatja a két mag működését (pl Rockchip3066, qualcomm s4). -
szoszo1973
aktív tag
-
szoszo1973
aktív tag
-
SBali
csendes tag
válasz
hjanos1 #2811 üzenetére
Feltettem kompletten az új 4.2.2-t, sajna nálam wifi fronton változatlan a helyzet. Ugyanaz a jelenség mint eddig. Bekapcsolom vagy újraindítom a tabletet, simán, gyorsan csatlakozik a wifire, gyönyörűen viszi a HD youtube vidiket, ide-oda pörgetem, nem akad, nem bufferel,minden oké. Kb két percig... Aztán megint belassul. Újra indítom a tablete, akkor két percig megint ok..,
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
hjanos1 #2778 üzenetére
H A L L E L U J A !!!
A zoom-olás probléma megoldva!
Iszonyat idegesítő volt ez a zoom-olás.
El sem tudom mondani mekkora élvezet így használni a tabot, hogy rendesen működik.
Nagy köszönet !!!
Azért a google-t néha nem ártana .......rúgni !!! Mert néha hajmeresztő dolgokat művel.
-
Sonja
nagyúr
válasz
hjanos1 #2627 üzenetére
Nos, most már tudom mikor csinálja ezt! Ha csak feltelepítem, és használom, akkor maradnak a programok. Ha viszont bemegyek a beállítások -> Alkalmazások részre, és ott rányomok a programra, akkor van egy olyan opció, hogy Áthelyezés az SD kártyára. Ha áthelyezem, azaz ne abból a 826MB-ból foglaljon, hanem a többi 5,37GB-ból, na akkor tünnek el a telepített programok.
Eddig ilyen nem volt, megmaradtak akkor is természetesen.
-
Batman007
tag
válasz
hjanos1 #2551 üzenetére
Köszönöm!
Flash player hogyan működik? Nekem az economist.com-on volt problémám, hogy nem volt kép vagy épp erősen akadt. Pl ezt rendesen lejátssza? Még talán érdekelne, hogy torrent klienssel(utorrent/bittorrent) hogyan boldogul, ami szintén jobb volt 4.1 alatt. Gondolom nem ez volt a legfontosabb a wayteqnél,de azért hátha..
-
lcdtv
tag
válasz
hjanos1 #2022 üzenetére
ha felteszem az uj sw.ket nincs hangom (értesítési hang van ) de sima nincs és nem is aktív a hangerőszabályzó "vonalam"
regi sw ICS van hang
CM10 és CM10.1 van hang
gyári sw-k az ICS kivételével nincs hangötlet?
ja és igen ha fülhallgatót csatlakoztatom akkor minden OK
-
mrnobody
tag
-
-
apuc
őstag
-
vass17
tag
A tablet UI nagyon jó, végre teljes méretű a kijelző. A kamera helyreállt, a hangerőgombok is nagyon hasznosak és igencsak meglepődtem amikor beléptem a SetCpu-ba, hogy végre megjegyezte a beállítást, gondolom a root jogokkal volt eddig valami!!!
Egyszerűen tökéletes, nagyon köszönjük a javításokat és amúgy a teljes ROM-ot, összehasonlíthatatlan a gyárival! Asszem már nem is kísérletezek többet, nem érdekel már a gyári 4.1 sem
-
szoszo1973
aktív tag
Egyenlőre néhány bug CM10.1:
1. váratlan újraindulás
2. hang váratlanul megszűnik.
3. A beállításokba be lehetne rakni egyből a cpu szabályzást.
4. Nekem nem ment a wifi, de mások nem panaszkodtak rá.
5. valaki panaszkodott a lassú adatátvitalre. Kártyára másolt és lassú volt. Más nem panaszkodott rá -
djtom1981
tag
Lehet,h csak holnap reggel, de rakom is fel a cuccost, ha éjjel (>22h) megjelenik.
Erre a WiFi dologra kíváncsi leszek, eddig gyári ICS-el semmi bajom vele.
Az viszont gondolom meg fog oldódni CM alatt, amit most csinál: töltés közben nem jelzi a töltődés mértékét, csak a villám jel van az akksiban, aztán mikor végez, a töltés előtti állapot látszik, -> restart.Ha a gyári töltővel+USBn töltöm, az nem gáz neki? Mert úgy néz ki, gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest