- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Szia!
Csak alapból rejtve van.
Menj a Beállítások-A táblagépről, itt a Build-szám részre kattints párat, és elő fog jönni a fejlesztő lehetőségek menüpont.
(#1704) a.tothd
Üdv!
Beszéltem a szervizzel, van bent most két gép, vizsgálják, hogy mi lehet a probléma, én első körben NAND flash hibára gondolok (esetleg hibás szektor) de nem szeretnék tippelgetni, illetve mi is keressük a problémát, és rá a megoldást, de sajnos nehezíti a helyzetet, hogy ez még egyszer sem jelentkezett nálunk, pedig jópár flashelésen túl vagyunk Janival.
Illetve eddig pár felhasználónál jött elő ez a probléma, a többieknél gond nélkül ment a frissítés. -
Moralesz
csendes tag
Sziasztok! Felraktam a gyári JB-t azonban program leállításakor a főképernyőre lépve mindig kiírja, hogy "android.media.process" leokézom, nincs fagyás, csak egy kicsit zavaró. A gép rootolt, de a lucky patcher-en kívül nincs rootjoga egyik programnak sem. Találkoztatok már vele? Van rá valami megoldás?
Akinek Netgear rootere van nézze meg a beállításokat, mert nekem az N300-ast 13 Mbps-el veszi, két helyiséggel arréb 8Mbps-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest