- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjanos1
senior tag
válasz
s_e_n_k_i #2455 üzenetére
- egyszer "beakadt a DHCP protokoll", azaz csak fix IP cimmel ment. Egy factory reset megoldotta. Azóta ilyen nem volt, de eléggé fájdalmas volt újrarakni mindent, és "rettegek", hogy mikor lesz hasonló.
Azt már a mostani firmware is javította.
- Jelenleg a gyári 4.2.2-vel (ami le lett szedve a wayteq.hu-ról) nem megy a HW-es videó gyorsítás (BSPlayer, MX Player, VLC, XBMC alatt lett tesztelve, egyik alatt se működik, így már a 720p-s anyagok is beszaggatnak). Mondjuk ez azért is érdekes, mert ha jól emlékszem a factory reset előtt működött
A következő firmware-ben tökéletesen megy hardveres gyorsítással minden, akár 1080p is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
s_e_n_k_i #1811 üzenetére
Elsősorban a pár usernél jelentkező /data eltűnése miatt lesz frissítés.
A wifivel kapcsolatosan jelzett hibát megvizsgálják, de azt reprodukálni kellene, tehát közel sem biztos, hogy a frissítés ilyen jellegű "javítást" is tartalmazni fog.
Javaslom, hogy vidd vissza az ED-hez a gépet, ahol vásároltad, és próbáld meg visszakérni a termék árát, a korábban általad felsorolt kifogásolható hibák miatt.
-
mrnobody
tag
válasz
s_e_n_k_i #1805 üzenetére
Véletlenségből nem lehet, hogy mindig be van kapcsolva a wifi és úgy teszed alvó módba?
Nekem 28.-a óta a gyári 4.2.2 van fent és az első dolgom volt a wifi-t beállítani, hogy alvó módban is bekapcsolva maradjon. Lehet emiatt nincs wifi gondom.
Vannak érdekes leírások a témával kapcsolatban. de mivel nekem ilyen még nem jött elő, így nem tudom kipróbálni. Pedig lenni rengeteg minden amivel lehet próbálkozni. -
kelzsoca
félisten
válasz
s_e_n_k_i #1805 üzenetére
Egy másik márkatárs is azt írta, hogy kb 7 nap után jelentkezett ez a dolog. Nálam is csak ma. A firmware-t pedig a kiadás napján tettem fel, azaz nem egyből jelentkező tünet
Tehát egy olyan vélt, vagy valós problémát kergetünk, ami 7-10 nap után egyszer csak jelentkezik, izgalmas lesz ezt megtalálni, de első körben, még ha tiltakozol is, feltehetnéd a custom romot, és tesztelhetnéd azzal is.
Az Android soha nem lesz iOS szintű, még a 2-3-4x ennyibe kerülő készülékeknél is vannak, ennél akár jóval súlyosabb problémák is egyébként.
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ezért bármi jelzett probléma el lesz bagatelizálva, csak a tisztán látás végett írtam le.
(#1804) mrnobody
Nyilván mindenre nincs idő, azért jönnek javított szoftverek, 4.2.2-nél nincs feljebb.
-
mrnobody
tag
válasz
s_e_n_k_i #1801 üzenetére
Szervusz!
Teljesen igazad van, de ne feledd, hogy ez a készülék egy olcsó típus.
Engem is zavar egy kicsit az aksi kapacitása, de valahogy lenyelem a gombócot, mivel cserében van egy olcsó és nagyjából használható tablet-em. Sőt, ezek ellenére a kedvencem lett.
A wifi hibára valószínűleg van megoldás. A gyártó valószínűleg annyira nem tud vele foglalkozni, mivel a mai világban az az elsődleges, hogy ki legyen adva egy szoftver és utána ráér a hibajavítás.
Szerintem házilag meg lehet barkácsolni a wifi hibát, valami konzolos utasítással.
Ha érzel affinitást, akkor olvass utána. Én még nem mélyedtem bele az Android lelki világába, de mivel Linux alapokon nyugszik, így jó eséllyel meg lehet oldani. -
kelzsoca
félisten
válasz
s_e_n_k_i #1798 üzenetére
A töltési-merülési dolgokra itt találsz információt: katt
A wifi kezelése nálam jól működik, nem tudom milyen a céges hálózat kiépítése, de otthoni, normál körülmények között, több routerrel próbálva is szépen megy a DHCP.
Mint látod, a készülékre már a kezdeti 4.0.3-as Ice Cream Sandwich óta, további két verzió elkészült (4.1.1 Jelly Bean, és 4.2.2 Jelly Bean)
(#1800) enyime
Félreértések elkerülése érdekében a szériaszámot nem azért kértem be, hogy statisztikát készítsek, hanem azért, hogy megbizonyosodjak arról, hogy az adott hozzászóló valóban rendelkezik -e a géppel, vagy csak amolyan hitelrontó, troll, hangulatkeltő hozzászólással van -e dolgunk.
A készülékből nincs hibás széria, vagy hibás sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest