-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
válasz
Victoryus94 #4444 üzenetére
Igen, eddig én is eljutottam. De én konkrétan arra gondoltam, csinálta ezt otthon valaki, van-e ilyen tapasztalata.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Victoryus94 #4427 üzenetére
Köszi, persze, a törlés már megtörtént.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Victoryus94 #4425 üzenetére
Köszi.
Tehát mondjuk innen letöltöm egyszerűen, aztán megnyitom a tableten.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Victoryus94 #4423 üzenetére
Köszi, ezeket is kipróbálom.
Az APK-t letöltöm a tablettel és arról fel is tudom telepíteni, vagy géphez kell kötni?
-
SzaboZE
addikt
válasz
Victoryus94 #4409 üzenetére
A másikkal semmi, csak bekapcsol és áll a wayteq logónál.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Victoryus94 #4405 üzenetére
Valóban, ezzel számolni kell.
De gyors, bikaerős gép. -
pimmi
senior tag
válasz
Victoryus94 #4394 üzenetére
valami tx hiba, de most hagyom mert azthiszem rájöttem mi a hiba, ha a képernyőzár be volt kapcsolva hogy zárjon le x idő után akkor volt a wifi hiba ki bekapcs után, ezzel együtt a feloldás hangja is elment egy ideje pedig engedélyezve van a hangoknál, gondoltam kikapcsolom a képernyőzárat hátha valami összefüggés van annak hang hibája és a wifi közt, nem tudom mi de bejött, és most jó a wifi újra. kopp kopp
-
Sonja
nagyúr
válasz
Victoryus94 #4377 üzenetére
Áhh, szóval nem kell hozzá semmi trükközés. Szuper.
Már vissza is tettem a 4.1.1-et!
Köszönöm!
-
patky77
csendes tag
válasz
Victoryus94 #4367 üzenetére
Szia,
Köszi az info-t, de sajnos az enyém már nem garis.
Majd kérlek tudd meg hogy mi lehetett a probléma hátha orvosolható másképpen is mint szakszervízzel.Nagyon nem szeretném kidob, mert a 8 éves fiam használja.
Köszi
-
satz18
őstag
válasz
Victoryus94 #4364 üzenetére
Elvileg kell, rootolni nem szeretném.
-
syyl
újonc
válasz
Victoryus94 #4360 üzenetére
Probáltam,de nem mindegyik app müködött utánna. Elindult,majd kilépett az áthelyezés után.
Igazábol az érdekel amivel az sd kártyát lehet particionálni,hogy a tab ugy vegye,mint része és automatikusan telepitse oda az appokat. -
Ristu
újonc
válasz
Victoryus94 #4348 üzenetére
4.2-es droid
-
Ristu
újonc
válasz
Victoryus94 #4346 üzenetére
Gyári android van rajta go lancher hd-el. Tablet ui-ra lett állítva de ha visszaraktam nexus ui-ra akkor se lett jó. Most adok neki egy visszaállítást és nem nyúlok az ui-hoz meg nem rakok rá másik lanchert hát ha jó lesz.
Gondoltam, hogy volt már róla szó csak nem igazán akartam végig olvasni 4344 hozzászólást.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #4339 üzenetére
+ xtab 70qci is 4 magos. És még HDMI-je is van. Felbontásban sem rosszabb.
A angy tesók között vannak FullHD-sek is.. de az már 50 körüli ár. -
starr
őstag
válasz
Victoryus94 #4333 üzenetére
Odáig sem jut el. Hangle + bekapcsra nem jön be a recovery, a Wayteq logo-nál megáll.
SD nélkül próbáltam, először ott akartam volna reszetelni. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Victoryus94 #4329 üzenetére
Azt hogyan kell?
Köszi -
suste
veterán
válasz
Victoryus94 #4310 üzenetére
Kelzsoca csinált valami mélyformázós dolgot, arra emlékszem én is, de hogy mere van???
-
balukon
csendes tag
válasz
Victoryus94 #4308 üzenetére
4.2.2 rom, 70dci wayteq. Elírtam
-
TeeBee73
veterán
válasz
Victoryus94 #4292 üzenetére
Ahhoz nem MHL kompatibilis TV kell?
(Az adapter meg inkább 6-10k körül alakul, ahogy néztem.) -
beni3d
aktív tag
válasz
Victoryus94 #4285 üzenetére
Köszi szépen! Eddig a főzöttel próbáltam barátkozni, legközelebb a hivatalosat teszem fel.
-
beni3d
aktív tag
válasz
Victoryus94 #4281 üzenetére
Személy szerint melyik romot javasolnád? A főzött rom milyen kézzel fogható előnyökkel kecsegtet a gyári 4.2.2-essel szemben?
-
edk-
őstag
válasz
Victoryus94 #4271 üzenetére
Valóban nem teljesen ugyanaz, mert a Wayteq-féle ROMmal nem ment a wifi a Ramoson (http://www.ramos-tablet.com/ramos-w28-dual-core-7-inch-1280-800-ips-screen-android-tablet-pc-16gb.html)
Nálatok amúgy a színátmenetek jók?
-
edk-
őstag
válasz
Victoryus94 #4268 üzenetére
Nekem még az a jelenség van, hogy a színmélység 16bitesnek néz ki: sávosak a színátmenetek. De ez minden ROM alatt így volt. Az enyém Ramos feliratú.
-
Tshrek
csendes tag
válasz
Victoryus94 #4266 üzenetére
A telepitéstől nem félek, telefont csináltam többször is.Csak a forumot végigolvasva összegeztem, hogy van a zoom-os bug, van akinél wifi nem megy, nem kapcsol ki, egyebek... Vagy ezek egyedi esetek, és kis mázlival pöpec gépem lesz ?
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Victoryus94 #4262 üzenetére
Merész kijelentés, hogy a 4.2, meg a 4.4.2 között nincs változás.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Victoryus94 #4258 üzenetére
wifi analyzerrel megnéztem és látta a wifit a 12-es (talán 13-as) csatornán, de ssid-t se tudott neki mutatni.
wifi újraindítás után 9-es csatornát adta, most úgy néz ki működik, így ezt fix-re állítottam.
olyan hulladék ennek a készüléknek a wifije, h kénytelen vagyok static ip-t beállítani, h csatlakozzon a wifihez
amíg meg nem döglik marad, mert páromnak elég hay day-re, de már többször megbántam, h megvettem. -
zhorvath
aktív tag
válasz
Victoryus94 #4238 üzenetére
Na igen, majd visszabutítják a YouTube-ot.
Nem az a rossz, hiszen nekem a gyári 4.2.2 Androidon (Nexus 7) simán ment és azóta is jó 4.4.2-n. Mivel a Wayteq 4.2.2. nem gyári, érintetlen Android, azzal van valami inkompatibilitás. -
zhorvath
aktív tag
válasz
Victoryus94 #4201 üzenetére
Szerintem már nem lesz szoftver frissítés. Nem hiszem, hogy 4.4.2-re frissítenék, mert jelenleg ott tart már az Android.
-
Sify
senior tag
válasz
Victoryus94 #4228 üzenetére
Ok...köszi. Akkor marad a droid telepitése.
-
Sify
senior tag
válasz
Victoryus94 #4226 üzenetére
Megtudom csinálni én is...már tettem fel rá. Csak hátha ez olyan hiba, be se kapcsol, nem is tölt amire a szakik azt javasolják, hogy inkább szerviz.
Akkor a 7 végén megpróbálom újra rakni a droidot. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Victoryus94 #4210 üzenetére
Köszi szépen! Ezt elfogadhatónak tartom én is, remélem azért más is megerősíti.
-
edk-
őstag
válasz
Victoryus94 #4201 üzenetére
Aszittem valamilyen beállítással korrigálni lehet.
Ebben a ROMban nem volt gyárilag juhtyúk-kliens, úgyhogy majd keresek régebbi verziójú .apk-t.
-
edk-
őstag
válasz
Victoryus94 #4175 üzenetére
Valami nem stimmel a Ramos W28-ra tett Wayteq 4.2.2 ROMmal.
A WiFit nem tudja bekapcsolni. Csak a Turning WiFi on... felirat látszik a beállításoknál.
Jól feltelepült, a telepítés utáni újraindítás is megvolt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Victoryus94 #4180 üzenetére
Nem tudom miért kapcsol ki, más eszközzel is kikapcsol?
ui: a telefon pedig valahol elcsúszik a bootloadernél, tehát nem tudja a rendszert betölteni szerintem, bár ilyet még nem láttam...
-
edk-
őstag
válasz
Victoryus94 #4175 üzenetére
Thx (és kelzsocának is)
-
TeeBee73
veterán
válasz
Victoryus94 #4168 üzenetére
Ha szakmai topicban, témához kapcsolódva kérdez, akkor még ejnyebenye sem jár érte. Elég sok 7-es Tabja van a WayteQ-nek, néha, sokszor csak egy betű különbözteti őket, de a hardver/ROM totál más. Simán be lehet nézni. A szakmai topicban lévő 94 hsz. pedig lehet, mind kérdés volt. Szvsz., nem kell kapásból letolni mindenkit.
No offense. -
jfehervari1
tag
válasz
Victoryus94 #4166 üzenetére
Az a gond hogy xpad helyett xtab.ot használtam.Azota semmi.
-
Misi61
tag
válasz
Victoryus94 #4162 üzenetére
Bocs,köszönöm a segítségedet.Legközelebb figyelek.
-
Misi61
tag
válasz
Victoryus94 #4159 üzenetére
3napos,csak ezen a játékon próbáltam még.
-
Misi61
tag
válasz
Victoryus94 #4157 üzenetére
Ugye az nem lehet hogy a XTAB-700QCI-n nincs gyroscope?Mert hiába döntögetem a gépet nem reagál.Pedig a játékon belül az van beállítva.Hogy lehet kipróbálni?Előre is köszi.
-
snooze
veterán
válasz
Victoryus94 #4140 üzenetére
kiváncsian várom mit ajánl..hátha van valami restore nélkül is..
-
snooze
veterán
válasz
Victoryus94 #4138 üzenetére
sajna én sem találtam semmi érdemlegeset a neten erröl..
nem vagyok jártas az ilyen telepitésekben..
hm..nem válaszol privire az van kiirva neki,ebbe a topicba sem ir nagyon.. -
snooze
veterán
válasz
Victoryus94 #4136 üzenetére
sima 70dc-re is van 4.2?
gyárival is,meg a battery widgettel..ugyanazt mutatja.. -
snooze
veterán
válasz
Victoryus94 #4134 üzenetére
más valami megoldás?? frissiteni nem tudom,nem akarom elcseszni..
-
csill4g
csendes tag
válasz
Victoryus94 #4122 üzenetére
Az 1-2 napot nem konkrétan 1 vagy 2 napra értettem, hanem arra az időintervallumra amire újra a kezembe kerül (nem szoktam nagyon számolgatni). Szerintem mondjuk az sem normális ha mondjuk egy hétig ki van kapcsolva és csontra lemerül kikapcsolt állapotban. Amikor megvettem sem tudtam egyből bekapcsolni, töltöttem egy darabig mire magához tért.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Victoryus94 #4120 üzenetére
Nekem is mindig a töltőn volt. Egy 40 perces sorozat megnézése levett az akkuból 30%-ot. Ez a Nexus 7-en most kb. 5-6%.
-
elekracz
csendes tag
válasz
Victoryus94 #4103 üzenetére
és usb kábelen keresztül? /olvastam az első hsz-t/ a topicot is sokszor, csak reméltem van valaki aki próbálkozik.....
-
suynem
csendes tag
válasz
Victoryus94 #4080 üzenetére
Szia!
Meg fogom nézni, bár letölteni nagyon nem szoktam. Így hogy már működik a lejátszás, elégedett vagyok
Jó kis masina, megérte az árát.Köszi!
-
suynem
csendes tag
válasz
Victoryus94 #4078 üzenetére
Én play-en kerestem ezt. Ki is próbáltam, így most működik!
Beágyazott youtube videó is ok.
Köszi a segítséget!
-
z123456789
addikt
válasz
Victoryus94 #4051 üzenetére
pff.
Szerintem hagyom a rom(b)olást.
Stock-ban van annyi lehetöség hogy arra ne szánjak felesleges idöt.AKkor ezzel végeztm is.
Köszönöm!
-
z123456789
addikt
válasz
Victoryus94 #4049 üzenetére
Ja?Èn azt hittem hogy ehhez is "minden héten" csinának egy újat.
Akkor szerintem hagyom a fenébe.
A stock 4.2 igazából bevállt, csak kicsit az akku idön szerettem volna dobni.Akkor annyit le tudna valaki írni hogy a CM és a gyári között mi a különbség?
Illetve hogy mi kell a CPU használat irányításához, és hogyan müködik, valamint az alkalmazásokat mivel tudom vezérelni, mondjuk hogy a facebook, ne zúgjon állandóan a háttérben.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Victoryus94 #3983 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
A tableten az eredeti 4.0.3 Android van, ezzel jött ki hozzám, nem vagyok az a hackelős fajta.
A CPU beállítás valóban Normal módban colt, ezt most átraktam energiatakarékosba. Alkalmazáskt volt egy időkép, de szinte soha nem használom, ezért ezt eltávolítottam. Ezen kívül a gmail widget is távozik, hiszen, amióta ez a 3 felé sorolás van lehetetlen használni.Keyboard szoftvert láttam már, sejtettem erre a tanácsra, eddig nem mertem bevállalni, ezt feltétlen ki fogom próbálni.
A szervizzel az a probléma, hogy rendkívül kevés időm van, ráadásul ha minden igaz a szerviz a gubacsi út pont azon felén van, amit tömegközlekedéssel tulajdonképpen lehetetlenség megközelíteni, számomra messze is van, autóval, vagy taxival pedig már nem is éri meg. Ha tudtok esetleg olyan helyet ahol esetleg le lehet adni (pl. Belváros pest) vagy van szerviz is, azt megköszönném.
Egyébként elfelejtettem azt is, hogy a böngésző is előszeretette adja meg magát.
Egyébként memória térn teljesen rendben van, egyáltalán nincs telepakolva, a készüléke pedig pláne nem, a dolgok90%-a SD-n van.
-
Elixión
tag
válasz
Victoryus94 #3973 üzenetére
Bocsi haver de nemigazán találtam saját forumot:/
-
EMPORIO88
újonc
válasz
Victoryus94 #3964 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors reagálást, segítséget!
Tudom, hogy egyszerre kell nyomni a hangerő LE gombot a POWER-al, de nekem nem történik semmi ha lenyomom a két gombot. Akkor ha csak simán a POWER-t nyomom bekapcsol a WayteQ feliratig, és ennyi. Akkor is ugyan ez van ha a Hangerő FEL gombot nyomom a POWER-al. Szóval nem tudom. -
kelzsoca
félisten
válasz
Victoryus94 #3961 üzenetére
Rendben, adb-vel tud másolni a data alá is.
-
Ocean
tag
válasz
Victoryus94 #3957 üzenetére
Hát így elég nyakatekertnek tűnik: ha már egyszer Total Commanderben betallóztam az egész tabletet (rejtett mappákat is, gondoltam csak tudok másolni beléjük, de nem.
Keresek akkor egy helyet, ahová tudok írni, aztán a tabin magán átmásolni.
-
Ocean
tag
válasz
Victoryus94 #3955 üzenetére
Szia!
Pedig elolvastam, megcsináltam, és írtam is ezt, hogy elvileg kész.
Amit viszont tényleg kihagytam, hogy a fájlok PC-n vannak, és PC-ről szeretnék rá másolni, ez az ami nem megy. Lehet itt a bibi?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Victoryus94 #3941 üzenetére
Az apple termékeire is csak 1 év a garancia, és azok ezekhez képest arany áron vannak.
-
bringus1.
újonc
válasz
Victoryus94 #3935 üzenetére
Igen, tényleg igazad van, bocsi... én néztem el. Egy korábbi wayteq xTAB-ról van szó. Aminek viszont már lejárt az 1 éves garanciája. A felbontás csere sem segített. A kijelzőn nincs külső, látható sérülés.
Bocsi a típus tévesztésem miatt... De bármi ötlet? -
szoszo1973
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3931 üzenetére
Azért kösz a segítséget. Remélem jövő hét elején kész lesz.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3929 üzenetére
Az elektrodoki szervízbe adtam be. Ez volt a honlapjukon.
Kicsit nekem is furcsa a dolog de idézem ezt írták:A készülék javítását nem mi, hanem egy külső szerviz végzi, így sajnos nem tudok részleteket mondani önnek.
-
borist
tag
válasz
Victoryus94 #3910 üzenetére
azt nem lehetett, de ezt igen, ennek végtelenül örülök, még egy idióta töltővel kevesebb :-)
-
Expulso
tag
válasz
Victoryus94 #3913 üzenetére
Korabban mar probaltam egy csomagot telepiteni recovery menuben de miutan ujrainditottam, egy szuz rendszer fogadott.
Egy pontosabb utmutatot szivesen fogadnek.
A hotfix amit keresek nem a "storage removed" uzenetet javitja (azzal meg kibekulok) hanem amikor ujra csatlakoztatom a flash drive -ot akkor vegre latna a tartalmat.
Koszonok meg egyszer barminemu segitseget. Korhazban vagyok igy limitaltak a lehetosegeim ami a keresest illeti.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3910 üzenetére
Ezt lehet tölteni USB-ről, csak lassabban töltődik, mint a konnektorból.
-
Libretom
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3861 üzenetére
Kösz!
Egyértelmű, hogy az IPS döntő kérdés, mert sokat olvasnám. Van ugyan ebookom, de a tableten párhuzamosan lehet a dokumentumokat megnyitni, gyorsabban lehet oda-vissza lépni bennük, ami nekem sokszor fontos.
kuckuckuc
A bt jó lenne, a többire a tabletnél nincs igazán szükségem. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3866 üzenetére
Köszi a segítséget!
Sajnos sehogy nem sikerül életet lehelni belé. Úgy látszik, hogy valami hardver nagyon megfeküdt benne.
Megy szervízbe. A poén az egészben, hogy holnap indulunk nyaralni. Na mindegy viszem a laptopot.
Azért ha valakinek van még ötlete azt szívesen fogadom. -
Leonardo91
őstag
válasz
Victoryus94 #3851 üzenetére
Az érdekes az hogy ugyan ez az alkalmazás mondjuk egy S3-mon meg sem röccen tehát nem hinném hogy magával a programmal lenne gond
-
DeNi91
tag
válasz
Victoryus94 #3792 üzenetére
Akkor természetes, hogy az sd-re nem tudok appot áthelyezni? Ti sem tudtok? Akkor nem sok értelme van, telefonon lehet. 5gb elég kevés, 1 nagyobb játék 1,5 körül foglal.
-
DeNi91
tag
válasz
Victoryus94 #3780 üzenetére
Hát igen, de pont aznap, mikor vettem, jöttem haza Pestről és az pénteken volt. Ha visszamentem, akkor beviszem, aztán csinálják meg, cseréljék ki, mert már unom.
-
DeNi91
tag
válasz
Victoryus94 #3778 üzenetére
Írtam nekik csütörtökön, ezekkel a képekkel. Nem jött válasz eddig. Pixelhiba is van 3 a kijelzőn, az edigital azt írta nem cserélik ki a készüléket, annak ellenére, hogy még a vásárlás napján észrevettem a pixelhibát és jeleztem is emailben...
Kezd egyre jobban idegesíteni, visszaviszem és márpedig cseréljék ki egy másikra. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3762 üzenetére
Már próbáltam legalább 20-szor. Telepítés után egy pár napig minden ok, aztán elkezd lassulni és jönnek a lefagyások egyre sűrűbben. Már rengetegszer próbáltam de még nem sikerült úgy feltenni, hogy rendesen működjön.
-
safy89
csendes tag
válasz
Victoryus94 #3750 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a gyors válaszokat!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Victoryus94 #3744 üzenetére
Arra az esetre meg itt van ez program: [link]
Milliószor egyszerűbb és könnyebb, nem kell semmiféle kábellel meg beállítással játszani. -
Remus389
veterán
válasz
Victoryus94 #3739 üzenetére
megy gariba, meglátjuk
pénzvisszafizetés, levásárolható kupon, vagy egy új Wayteq lesz
-
Remus389
veterán
válasz
Victoryus94 #3737 üzenetére
3 hónapos kb
-
Asbee
veterán
válasz
Victoryus94 #3715 üzenetére
Ok, akkor le fogom kapcsolni, csak telóból indultam ki. Mondjuk kicsit érdekes, hogy csak a wifi, úgy hogy nem sok minden szinkronizál, ennyire meríti.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3705 üzenetére
Attól még szomorú vagyok, hogy fél év alatt másodszor kell szervizbe vinni és még backupolni sem tudom.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Victoryus94 #3695 üzenetére
Egy alap 3 ezres fülbedugós Sony vagy tetszőleges márka megteszi, minőségi javulás lesz.A hangszórója egy Nexus 7-hez képest jóval halkabb, nem filmezésre való.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3681 üzenetére
Gyári 4.2.2
Ez olyan X akta, ilyet én még semmilyen androidos készüléken nem tapasztaltam. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Victoryus94 #3677 üzenetére
Csak megtaláltuk.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Victoryus94 #3673 üzenetére
Erre most még nem tudok válaszolni.
(#3674) gretzky 38
70i? annak van saját topicja, de a reset, és a power gomb hosszan nyomását próbáltad?
-
sid87
senior tag
válasz
Victoryus94 #3669 üzenetére
Azt gondolnám hogy a project butter miatt szmúszabb lett azért a felület.
-
kelekyle
őstag
válasz
Victoryus94 #3658 üzenetére
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3655 üzenetére
A "kijött" konkrétan azt jelenti, hogy a Nexus 4-emen már 4.3 van. Szerintem jobb lett tőle a telefon, de a Wayteq tabletre felesleges, teljesen igazad van.
-
vikotrot
csendes tag
válasz
Victoryus94 #3546 üzenetére
Még egy érdekes kérdést felvetek.
( pár hozzászólással előbb kérdeztem, lehetne-e vga kamerával jobb minőségű felvételt készíteni)A kamera egy része az egész integrált áramkrnek, mondatnám külön eleme a tabletenek, ami ha nem működik, nem okoz problémát.
Mi van akkor, ha kicserélem a kamerát egy fogyasztásilag ugyanakkora kamerára, csak jobbra. 2 megapixelesre. Sőt! 1 Mpixelesre. Az talán mégsem akkora eltérés...
Szoftverileg meg lehetne oldani, hiszen csak annyi a dolgom, hogy egy olyan szoftvert töltök le, ami tudja kezelni azt a felbontást. MAx lassabb lesz.
A fő munkát úgyis a proci foja elvégezni( az a bizonyos szoftver), ami feldolgozza azt a bitsort, amit beküld a kamerához tartozó integrált áramkör.Tehát teszem azt kicserélem a kamerát, tegyük fel hozzátanulok, és írok hozzá egy programot, akkor lehetséges, nem?
-
krisztinka29
csendes tag
válasz
Victoryus94 #3458 üzenetére
Képet nem tudok csinálni! nem letöltéssel van gond egyszerűen képeket nem enged h csináljak....a másik próbáltam törölni de azt sem engedi.Néztem a tárhelyet még sok hely lenne rajta.A képeket csak a fájlokban tudom megnézni. Ha a galériába nézem mutatja h 119 kép van de csak szürke képek jelennek meg.Nem tudom mit csináljak gyári visszaállítás helyet nincs más lehetőség? Fontos képek vannak rajta =(
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Victoryus94 #3329 üzenetére
Köszönöm a jótanácsod, de sajnos ezt is próbáltuk már, valamiért nálam nem működik.
(#3330) kelekyle
...de akkor mi rootol? -
kelekyle
őstag
válasz
Victoryus94 #3329 üzenetére
a supersu program nem rootol... az csak akkor megy ha a su bináris rajta van alapból a gépen (tehát rootolva van) és a SuperSu max. a binárist frissíti
Az a program csak kezeli a root jogot... -
LacckaGy
csendes tag
válasz
Victoryus94 #3318 üzenetére
Na akkor teszek egy újabb próbát. Tegnap vettem a gyerkőcnek, akkor még 4.1.1 volt rajta én azzal próbáltam. Ma reggel felraktam a 4.2.2.-őt meg kapott egy root-ot. megnézzük!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Victoryus94 #3312 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom megtenni, mert az SD-kártya helyét elrontottam, rootolni pedig még kelzsocának sem sikerült.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Victoryus94 #3309 üzenetére
Nincs rootolva. Egyébként a Nexus 7-en 4.2.2 fut, ezen pedig 4.1.1, gondolod, ez ennyire befolyásolja az app működését?
Megnézem ezt a tablet/telefon UI beállítást, bár az appban nem láttam. Ezt ott mondod?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Victoryus94 #3307 üzenetére
Ez most (ismét
) laikus kérdés, de miért van az, hogy pl. a Facebook appnál a felső ikonok (ismerősök, értesítések, üzenetek) és a többi szöveg is apró, míg egy Nexus 7-nél jóval nagyobbak és hozzáférhetőbbek.
Kérdezem ezt azért is, mert a két készülék felbontása egyezik, az appon belül pedig nincs ilyen méretállítási lehetőség. Mi lehet akkor ennek az oka?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Victoryus94 #3297 üzenetére
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Victoryus94 #3297 üzenetére
Maga a gép eléggé gyűjti, én leszedtem a fóliát a jobb érintésérzékelés végett.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Victoryus94 #3292 üzenetére
"billentyűzetes tok van-e hozzá megfelelő méretben?"
-
starr
őstag
válasz
Victoryus94 #3289 üzenetére
Kint ülök az erkélyen, rásüt a nap. 75 százalékon van a fényerő, és teljesen jó.
-
starr
őstag
válasz
Victoryus94 #3283 üzenetére
4.2.2 óta nem rossz az érzékenység. Azelőtt őrjítő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest