-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
kelzsoca #4015 üzenetére
Üdv!
Az az igazság, hogy még tegnap este a posztom után visszaraktam azt a verziót, aminek a telepítője még ott figyelt az SD-kártyán, és telepítés után minden szépen vissza is ment Backupról a helyére ahogy kell, meg a Wifi is rendben lett, szóval most már minden passzol. Csak az estémből kicsit több időt kellett rááldoznom mint ahogy terveztem, azt főleg azért voltam szomi, meg ugye mi van ilyenkor egy olyan felhasználónál, aki mondjuk nem ért hozzá annyira hogy Androidot telepítgessen, stb.
Azért köszönöm szépen, hogy segíteni próbáltál
-
eight
senior tag
Üdv.
Na, visszajött a tablet a szervizből. (azért volt ott mert nem érzékelte az érintést a képernyő).
Se szó se beszéd, simán leformázták az egészet, és rátettek egy másik oprendszert verziót, és most a Titanium nem hajlandó visszaállítani a dolgaimat a jelenlegi felállásban.
Ez nekem olyan mintha mondjuk, az ember fiának volna egy laptopja hibás képernyővel, de egyébként minden szépen futna neki és be lenne állítva a Win7 ahogy kell... És akkor az ember fia szépen elvinné szervizbe a portékáját, aztán visszakapná csumira legyalulva Win XP-vel (vagy Win8-al akár), azt "Deal with it!" öcssém.
Ja, és itt ülök a router mellett a 8-adik csatornát próbálom és 2-esnél még nem ment feljebb a jelerőség, amikor a szerviz előtt még a konyhában is simán ment a net (bár gyengus volt az igaz), de most (megismétlem, hogy tényleg nem vicc), itt ülök a router mellett és alig van net.... bár az érintés az most tényleg megy.
Persze tudom hogy kb. 1000 tabletet csinál meg az kedves kolléga nagyon jól, és az csak egy csúnya egyedi kivétel, hogy pont én jártam most így.. de azért mégis kicsit rosszul esik a dolog, még akkor is ha maszek nyomor. Nem haragszom én senkire, őszintén megvallva már akkor letettem erről az egészről történetről amikor meghalt a képernyő, csak jelezném hogy én pl. nagyon szoktam vigyázni az olyan dolgokra amik nem az enyémek, aztán hülye módon mindig azt hiszem hogy ezzel más is így van.. és tessék, megint kicsi szomorúság lett az egész hercehurca vége
-
eight
senior tag
Üdv!
Ma végleg eldobta a tabom az érintés érzékelését sajnos (már egyszer egy kicsi időre csinálta pár hete, de akkor magához tért valahogy).
Az a baj, hogy négy felhasználó van rajta, egy csomó érzékeny adattal és loginnal. Szeretném megkérdezni, hogy ennek a hibának a javítása megoldható e a szervízben úgy, hogy pontosan látom mit csinálnak a tabbal, vagy most le kell törölnöm róla mindent, és úgy bevinnem mélyformázás után?A másik kérdés az lenne, hogy ha már úgy is be kell vinnem, akkor esetleg megoldható lenne e egy csere androidos jackre, vagy reménytelen mert az alaplapon csak az L+R kimenet van bekötve és kész?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm szépen.
-
eight
senior tag
válasz
dr.laci1 #3494 üzenetére
Én csak annyit tudok ajánlani, hogy bármelyik 4.2.2-üt raknád is fel, telepítés után egyből engedj rá egy "Gyári adatok visszaállítása" hadműveletet az "SD kártya törlése" opcióval megfűszerezve. Az elmúlt hetekben sokat telepítgettem erre a táblagép típusra, és ha kihagyod ezt a lépest akkor valószínűleg (azonnal vagy egy idő után) elkezd majd "nem kompatibilis"-ként viselkedni a ketyere (sajnos).
Még nem tudom hogy a nexus/tablet kavarás vagy a telefon (android.hardware.telephony) hiánya okozza e ezt a gondot ha 4.2.2-őt teszel erre a típusra, de az enyémen szinte minden telepítésnél előjött amikor kihagytam a fenti lépést.
Sok sikert!
-
eight
senior tag
válasz
kelekyle #3420 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom kicsit lentebb venni (mondjuk 1.1Ghz-re), de most megint eredeti 4.1 van rajta, amiben ugyebár nem lehet. Az a baj hogy sajnos nem sok időm van most ezzel foglalkozni (pedig szeretek az androidban turkálni), de akkor rádobok megint egy újabbat, hátha tényleg az a baja.
Esetleg volna értelme megpróbálni a "Next Generation Team" módosított verzióját, és ha igen akkor megkérdezhetem hogy annak hol található a legújabb variánsa?
-
eight
senior tag
válasz
mrnobody #3417 üzenetére
Köszönöm szépen. Bár a telefonoknál nem volt gond a fólia után, de azért akkor várok egy két napot.
@kelekyle: Köszönöm, de igazából már minden verziót kipróbáltam, a legutóbbit is beleértve, valamit én is belepiszkáltam már a rendszerbe, de sajnos nem találtam meg mi lehet a gubanc.
-
eight
senior tag
válasz
Batman007 #3414 üzenetére
Üdv a tisztelt Hölgyeknek és az Uraknak.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A fórumban ajánlottak alapján végül is nagy nehezen rászántam magam hogy levegyem a védőfóliát a tabletről de most meg nem tudjuk használni, mert a családban mindenkinek tapad. Először csak arra gondoltam, hogy nem tiszta a felülete vagy esetleg a kezem, de többszöri kézmosás és letisztítás után is ugyanaz volt a helyzet, és a 9 éves gyereknek is ugyanúgy tapad, (akinek nem hinném, hogy olyan sokkal zsíros vagy szárazabb lenne a bőre, mint a felnőtteknek, de az én bőröm se tér el az átlagtól és más érintőképernyővel sincs soha gondunk)
Kicsit most elkeseredtem, mert nem elég hogy ez már a harmadik darab (az első kettő már az első nap cserére szorult), ez is állandóan fél percekre megfagy (akár egyből, teljes újrarakás után is), ráadásul most a fólia levétele után 2 órával meg is jelent rajta egy subpixel hiba... és akkor most a tetejébe már aztán használni se tudjuk... szóval nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni mivel lehetne ezt itthon valahogy lekezelni hogy legalább ne tapadjon.
Köszönöm
-
eight
senior tag
Üdv!
Nekem is lett egy ilyen kütyüm. 700dc-t kaptam eredetileg ami nagyon tetszett volna, de a képernyőjével sajnos nem tudtam kibékülni, és mivel az aksija amúgy is halott volt, ezért inkább egy ilyenre cseréltem be. Hiányzik a miniHDMI és ez biza azonnal érezhetően lassabb is volt mint a 700dc, de azért a nézhető kijelző kárpótol mindenért, szóval végül is szerintem jól döntöttem.
Feltettem az itt található android frissítést (simán egy szűz 32GB-os MicroSD-re másoltam WIFI-n keresztül TC-ftp segítségével). Megy is minden szépen, kivéve hogy a "Little Dentist" nevezetű játék most egy sima fekete képernyőt produkál, viszont a gyári oprendszerrel rendesen működött. Tudom hogy erősen "firstworldproblem" a dolog, de ez a gyerek egyik kedvence, és itt biza kő kövön nem marad ha nem tudom kijavítani.
Ha esetleg valakit tudna segíteni, azt nagyon megköszönném. Akár a régi oprendszer visszarakása is érdekel ha megvan még valakinek, de ennek a játéknak sajnos mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged