- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Malibutomi #4205 üzenetére
Próbáld meg ezt az alkalmazást!
-
TeeBee73
veterán
válasz
Malibutomi #4203 üzenetére
Én a Lenovo A820-on, WiFi-n keresztül megosztott mobilneten szoktam a buszon hazafelé jövet nézni haver stream-jét (Diablo3, Idióta buildekkel szórakozik). Néha beáll, ha tornyot váltunk, de egyébként, simán megy 720p-ben. Más gond lesz ott, szvsz.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Malibutomi #3881 üzenetére
Nincs mit, sajnos tapasztalatból mondtam a megoldást.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Malibutomi #3878 üzenetére
Az új YouTube kliens nem működik rendesen a tabon. A Nexus 4-emen simán megy.
Ha eltávolítod a frissítést, akkor menni fognak rendesen a videók, csak elveszik a frissítés új funkciója, a kis méretűre lehúzható videó.
Gondolom 5.0.21 a verziószámod. -
Luc001
tag
válasz
Malibutomi #3559 üzenetére
A wifi analyzer megvolt,mivel vidéki versenyző vagyok így tök tiszta az éter enyém az egész frekvencia tartomány.a jel erősségél nincs gond mert az antennát is kicseréltem 8db-esre.
A ruteren meg már volt szoftver frissítés tavaly előtt, azóta nem jött ki frissebb. -
mrnobody
tag
válasz
Malibutomi #3540 üzenetére
Esetleg nem segít rajta, ha az alkalmazásoknál az összest nézve kikeresed a böngészőt és ráböksz az adatok törlésére?
Annyi a hátránya, hogy minden adatot töröl amit a böngésző letárolt!
pl. helyi könyvjelző!!! -
gyjofi
tag
válasz
Malibutomi #3502 üzenetére
A WayteQ oldalán a szervizelési információk között egy sor a kijelző és nincs külön érintés érzékelő réteg csere/javítás, ebből arra gondolok, hogy fizikailag egy egység a kettő.
-
gyjofi
tag
válasz
Malibutomi #3502 üzenetére
Okés! Rosszul fogalmaztam, de a probléma érthető?
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
Malibutomi #3410 üzenetére
Melyik 4.2.2.-őt raktad fel?
A wayteq oldalán lévőt? vagy a hungariandroid fórumon lévőt?
Neked mennyire melegszik? -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #3360 üzenetére
No akkor pár nap tapasztalat
Felraktam a 4.2.2-t kelzsoca tanácsára, köszönöm neki.
Nem csalódtam a cuccban, 1000-re levettem a procit, de igy is szépen megy nem akad, a kijelző gyönyörű, nekem nem nyekereg soha ha csak fogom a kezemben, csak akkor ha nyomkorászom direkt, hogy nyekeregjen. Akksi hozza mai elvárható, 3,5-4 óra.
Nem bántam meg hogy a kijelző miatt ezt választottam mert olvasásra is használom, és nagyon jó, egyáltalán nem fárad a szemem tőle.
A wifi küzdést megoldottam, a 4.2.2 is segített, aztán wifi analyzerrel megnéztem melyik csatorna lenne a tuti (a 7. nálunk). De a legtöbbet az segített, mikor fogtam a T-dobozt, felraktam a szekrény tetejére, és fekvőből álló helyzetbe raktam. Azóta a hálóban is: -
szoszo1973
aktív tag
válasz
Malibutomi #3385 üzenetére
Ha elmegy aludni, utána is ezt mutatja neked?
Nálam a tab újraindítása után megy mind a két mag, de alvás után már csak az egyik mag megy.
-
kelekyle
őstag
válasz
Malibutomi #3385 üzenetére
Egy újraindítás után most már 2 magot mutat
-
kelekyle
őstag
válasz
Malibutomi #3381 üzenetére
Frissítettem de nekem még mindig deep sleepben van az egyik mag...
Ui.: Igazából letojom, hogy egy vagy két mag megy de az nagyon zavaró, hogy lefagy (egy komoly játékkal sem tudok játszani mert megfagy) meg úgy felforrósodik, hogy nem tudom megfogni a tabot. Ezek normális jelenségek ?
Amikor megvettem 4.0 volt rajta és csak szimplán megfagyott... Másolás közben is meg ha kikapcsoltam a kijelzőt vissza már nem kapcsolt... szűz rendszer 2 gyári adat után is. Aztán még fagyogatott CM alatt is.
Selejtes a gépem ? -
suste
veterán
válasz
Malibutomi #3381 üzenetére
ma tettem fel
7.8.3-nak jelzi a rendszer, szóval a legújabb, ha jól látom
neked a régebbivel mit mutatott? ott még alvónak látta a 2. magot? -
kelzsoca
félisten
válasz
Malibutomi #3362 üzenetére
A fél topic erről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest