- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Van ilyen és ilyen továbbá ilyen lehetőség rá.
Illetve még ez is megoldás lehet:
1. Download Maxthon browser
2. Hit the app button when your in the browser
3. Scroll over to the right when your in the pop up menu until you find UA
4. Change it to desktop
5. Then go to the same menu where you will find options and go to Browser settings
6. In that sub menu go to "Flash on Demand" and hit "always on"
7. Navigate to the youtube website and play your video of choice
8. Then hit the app button again and open another tab -
mrnobody
tag
Látatlanban azt mondanám, hogy egy img fájlt tölt le a program ami a belső tárhelyre kerül. Ezt linux-os gépen fel lehet mountolni és készíteni egy másik img-t (természetesen megformázva mkfs.ext2) és az egyik img-ból a másikba csak át kell másolni a fájlokat úgy, hogy a jogosultságokat is átvigye. (Nem emlékszem, de talán a cp -p segítségével lehet átmásolni.)
-
mrnobody
tag
Szervusz!
Ha sikerül megoldanod, hogy a tablet-en fusson egy virtuális linux az engem is érdekelne.
Nem volt idő vele foglalkozni, csak egyszer futottam neki, de nekem nem sikerült.
Egyébként arra tippelek, hogy a CM10 vagy CM10.1 a legjobb választás számodra, mivel itt ki tudsz minden felesleget szedni. Bár a gyári rom esetén is meg lehet oldani, illetve le lehet tiltani minden felesleges szolgáltatást. Pl. letilthatod a Google search-öt, Play áruházat, stb.
Az alkalmazásoknál ha oldalra lapozol, akkor az összes alkalmazás nézetben le tudod tiltani a felesleges alkalmazásokat.Ja! Nem tudom mire szeretnéd használni a linux-ot, de lehet jobban jársz más megoldással. Pl. nekem egy mk802 van otthon és arra hegesztettem egy saját linux-ot. Rengeteg munka volt vele még minden modult beforgattam, de most már elfogadhatóan működik (csak a mali400 driver hiányzik) és VNC-vel át tudom venni a képét. Innentől bármire használható, pl. NAS-nak, letöltőgépnek, bármilyen szervernek, stb.
-
mrnobody
tag
Sajnos ezt én sem értem, hogy miért van így.
Van a tablet mellet egy mk802-esem, amelyen már pár android verziót kipróbáltam és ott tapasztaltam ugyan ezt a gondot.
Ilyen esetben sajnos nincs más megoldás, mint megkerülni a Play áruházat és más úton beszerezni az apk-t és telepíteni. -
mrnobody
tag
Szerintem ez lesz a megoldás.
Csak valahogy kell egy megfelelő device ID-t találnod.
Akkor le tudod tölteni PC-n és pendrive segítségével tudod a tablet-en telepíteni. -
peterk
senior tag
Linuxot nem hiszem. Nem elég, hogy kéne találnod egy arm-es disztribet, de a meghajtóprogramokkal (video, tárhelyek, stb.) is bajban lennél.
Ugyanakkor az android maga is egy linux leszármazott, van rá busybox meg egy csomó egyéb cucc is. Nézz körül, hogy van-e rá valami optware bootstrapper. Utána lényegében bármit felrakhatsz rá, amit lefordítottak arm-re.
Indulj el mondjuk innen: Optware for Android
-
szoszo1973
aktív tag
A motion filtert felhúzod maximumra, a többivel meg próbálkozol.
Új hozzászólás Aktív témák
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest