- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicdog21
csendes tag
Mivel ketten is kérdezték hogy telepítettem fel:
Nem lett több gépen tesztelve, lehet csak szerencsém volt, de gondoltam tönkre nem fog menni a gép, legrosszabb esetben nem indul el, akkor marad a hivatalos telepítési mód.
Az utolsó gyári 4.2 volt a kiindulási alap. Ha jól tudom ICS-re nem fog így felmenni, mert ott másképp néznek ki a partíciók is.
Szóval csak saját felelősségre kísérletezzetek vele, de:
Felmásoltam az SD kártyára a korábban linkelt mai romból az update.zip-et, majd elindítottam a gép saját recovery-jét (kikapcs, majd bekapcs+hangerő fel nyomvatart), és ott install from EXT, aztán update.zip.
Részletesebben nem szeretném leírni, mert némi hozzáértést igényel, ha netán félremenne valami, tudja az ember hogy mit csinál.
-
peterk
senior tag
Szia,
Köszönöm a választ, akkor nem a firmware a probléma. Jól értem, hogy te semmi szoftvert nem raktál fel és úgy működik? (A hozzá adott leírás szerint telepíteni kell az anysoft keyboard-ot, és azzal megy. Ezek szerint anélkül is?). Azt egyébkent hogy érted, hogy "egyből felismeri"? Megjelenik valahol a beállításokban mint eszköz? Vagy a "felismeri" alatt annyit értettél csak, hogy egyszerűen működik? (A fizikai billentyűzet nyelvét hol lehet beállítani? Én nem találok ilyen menüt...)
-
mrnobody
tag
Sajnos nem találtam megoldást, így mérgemben elkezdtem saját megoldást készíteni.
Feltelepítettem a VLC-t és beállítottam alapértelmezett alkalmazásnak, mikor megnyitok vele egy online TV adást. Készítettem egy próba weboldalt itt és ezzel már lehet nézni pár adást.
Szomorú vagyok, hogy a tablet-en csak így tudok TV-t nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Spórolós topik
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest