- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
kelekyle #3420 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom kicsit lentebb venni (mondjuk 1.1Ghz-re), de most megint eredeti 4.1 van rajta, amiben ugyebár nem lehet. Az a baj hogy sajnos nem sok időm van most ezzel foglalkozni (pedig szeretek az androidban turkálni), de akkor rádobok megint egy újabbat, hátha tényleg az a baja.
Esetleg volna értelme megpróbálni a "Next Generation Team" módosított verzióját, és ha igen akkor megkérdezhetem hogy annak hol található a legújabb variánsa?
-
-
suste
veterán
válasz
kelekyle #3386 üzenetére
ujraindítás után nekem is beindult a 2. mag, de én ugye nem frissítettem a szoftvert
szóval vagy az oprendszer rakja valamikor alvóba a 2. magot és késöbb már nem bírja felkelteni
vagy a program nem kezeli rendesen
vagy esetleg a procival van a baj, és azért nem bír felébredni egy időután
most kiváncsi leszek mennyi ideig fogja jól mutatni a 2 magot
teszteljétek ti isegyébként így stabilan hozza a 13500-as értéket 1200MHz-en
-
suste
veterán
válasz
kelekyle #3378 üzenetére
érdekesek ezek a programok
nálam 4.0.3 alatt ugyan így stopped a 2. mag
a "cpu/ram/device identifier"-rel azt írja hogy deepsleep-ben van a 2. mag
viszont ha megméretem a proci teljesítményét (evaluating), akkor volt hogy 13000 pontot hoz, de volt,hogy csak 5000 pont körül
10000 fölött nincsen egymagos proci a listán.......
fene tudja hogy lehetne kideríteni, hogy most akkor tényleg megy-e a 2. mag -
virkir
veterán
válasz
kelekyle #3104 üzenetére
Lehet, hogy én fogtam ki egy jobban sikerült példányt de pont az összeszerelés minőségével nincs különösebb bajom. Volt mostanában a kezemben tyamtyung tab az jobban recsegett.
Ami fájóbb az az akkuidő.
Lehetne kicsit izmosabb, de ezen kívül szvsz nagyon rendben van az árkategóriát tekintve. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
kelekyle #3053 üzenetére
Igen nálam is darabosabb mint a 4.1.1.
Érdekes, hogy amióta megjelent a zoom-os patch azóta nekem megint elkezdett fagyogatni és a wifi is rosszabb lett.
Az előtte lévő verzió viszont nem fagy és a wifi is hibátlan. Cserébe jelen van a zoom-olós hülyeség és az sd kártyára rakott programok eltűnése.
Ha menne a 4.1.1. ben a youtube hd lejátszás akkor visszaraknám azt, mert annak csak ez az egy hibája van és én ezt használom a legtöbbet.
Nem tudom, hogy lesz-e valaha olyan rom ami működik rendesen.!?
Kelzsoca igért egy új cm-et de szerintem már nem foglalkozik vele, úgy látom már a 100dci-t bütyköli. -
kelzsoca
félisten
válasz
kelekyle #2990 üzenetére
Hát, ezzel kapcsolatosan nem tudom mi lenne a jó megoldás.
Szerintem a szerviz ezt nem fogja garanciában cserélni, de megpróbálhatod felhívni őket, és elmondani hogy magától (valószínűleg feszült a kijelző) repedt el.(#2991) szoszo1973
Olvastam, szerintem add be vagy vidd be szervizre a készüléket.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
kelekyle #2856 üzenetére
Sajnos nem tudjuk előidézni, ezért Neked/Nektek kell megfogni a hibát, ezt a következőképpen lehet:
Kell egy terminal emulator alkalmazás, és egy rootolt készülék.
Terminal emulator letölt, feltelepít, elindít majd beírod:
su és nyomsz egy ENTER-t
Aztán beírod a következő sort, és ENTER
logcat > /sdcard/log.txt
Látszólag nem történik semmi, csak a kurzor leugrik 1-et, de a naplózás fut, amit egy fájlkezelővel le is tudsz ellenőrizni, hiszen a fájl mérete növekedni fog, és benne a tartalom is természetesen.
A terminalt nem zárod be, csak háttérbe küldöd, és megpróbálod előidézni a problémát, ha sikerült, bezárhatod a terminalt, majd megkeresed a logot, és privátban elküldöd nekünk.
-
.DLL
veterán
válasz
kelekyle #2492 üzenetére
Én hajlandó lennék valami ilyet beépíteni a tabletbe, ha ez gyakran előfordulna: Miniaute DC fan
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
kelekyle #2454 üzenetére
Igen, azt is érdekesnek tartom, hogy elvileg 3000 mAh-s akksi van a készülékben. Ha 2A-el töltöm, akkor elvileg másfél óra alatt kellene feltöltenie. Ehhez képest egy teljesen lemerült készüléket kikapcsolt állapotban is több, mint 3 óra feltölteni.
A fogyasztásra kíváncsi lennék. A nexus 7 tegra3-al (ami köztudottan brutálisan zabálja az akksit) másfélszeres akksival 2-3-szor ennyi ideig el tud menni (csúnyán számolva a Nexus 7 kb 480 mAh-t fogyaszt, a mienk pedig 1000 mA-t)
Azt hiszem megvárom az új firmware-t, és ha nem javul valamennyit a helyzet, akkor megvállok a kütyütől. Nekem jelenleg a legfájóbb dolgok:
- egyszer "beakadt a DHCP protokoll", azaz csak fix IP cimmel ment. Egy factory reset megoldotta. Azóta ilyen nem volt, de eléggé fájdalmas volt újrarakni mindent, és "rettegek", hogy mikor lesz hasonló.
- érintési érzékenység. Próbálom használni a touch screen booster-t, de még így is borzalmas.
- Jelenleg a gyári 4.2.2-vel (ami le lett szedve a wayteq.hu-ról) nem megy a HW-es videó gyorsítás (BSPlayer, MX Player, VLC, XBMC alatt lett tesztelve, egyik alatt se működik, így már a 720p-s anyagok is beszaggatnak). Mondjuk ez azért is érdekes, mert ha jól emlékszem a factory reset előtt működöttA kiálló képernyővel, a melegedő akksival még csak-csak együtt tudnék élni, mondjuk azért nem annyira olcsó ez a tablet, hogy ez indokolt legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest