- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hová lett 1000 mAh?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
-
-Mr-
csendes tag
válasz
zhorvath #4189 üzenetére
Hali!
Valóban nem kicsi a belső 1GB-os tárterület, és tényleg rosszul tudod hogy alapból a belső memóriára települnének a programok
Már talán a 2.3-as android óta, amelyik alkalmazás ezt támogatja, az az SD kártyára települ. Itt ugye meg az 5GB-os tárterület az "SD kártya" alapértelmezetten. A bajom leginkább azzal van, hogy ezt a tabot a lányaim használják, és hiába húzom át telepítés után az alkalmazásokat a belső tárhelyre, ha jön egy frissítés akkor azt megint az SD-re telepíti fel. Másnap meg jönnek nyivákolni, hogy már megint nem megy ez, meg az a játék.
SD kártyám van otthon dögivel, szóval nem a tárhely méretével van problémám, hanem hogy ez idáig működött, most meg nem. -
Victoryus94
őstag
válasz
zhorvath #4189 üzenetére
Igen, egyet értek. Ha jól tudom, az a lényege, hogy több "partició" van. Az egyiken van a rendszer, van egy, amire az alkalmazások kerülnek, van, amire a képek/videók.. stb. (meg van chace-nak is..). Ezen memóriaterületek programmal feloszthatók, felcserélhetők, kibővíthetők.. stb.
Én azt ajánlom, vegyél bele egy SD kártyát, ha kevés a hely. (3-4ezerért már 16 gigást is kaphatsz). -
Victoryus94
őstag
válasz
zhorvath #4121 üzenetére
Ez kb reális.. én HD sorozatokat nézek.. max 3-at egy feltöltéssel usb-ről (40-60perc/sorozat).
2-3 naponta szoktam tölteni..
De az hogy: "kikapcsolt állapotban is lemerül 1-2 nap alatt." szerintem nagyon irreális.. hisz' kikapcsolt állapotban normál esetben nincs fogyasztó.. nem merülhet gyorsabban, mint egy telefon, vagy egy laptop..
-
Victoryus94
őstag
válasz
zhorvath #3704 üzenetére
A nagyobb cégeknél általában picit kisebb a hiba arány, de iphone-ból is akad gyári hibás.
Egyébként ilyen árkategóriában megszokott a szoftveres, és a hardveres hiba is.
Az előző xPAD-om 3 szor volt szervizbe 1 év alatt (egyszer kijelző, egyszer a bekapcs gomb, egyszer pedig jack dugó). Azóta nincs vele semmi gond.Ezt pedig 2-3 hónapja vettem, egyedül a képernyő érzékenységét tartom kicsit gyengének, illetve az usb hibát javító csomagot még nem tettem fel, az zavar néha.
Szerintem egyre jobb készülékeket forgalmaznak, a szoftveres hibákat gyorsan javítják, viszonylag hamar jönnek az új rendszerekkel is.. egyébként a szervizzel sincs gond. Beadod, megcsinálják, küldenek sms-t.. kb 1 hét. -
mrnobody
tag
válasz
zhorvath #3602 üzenetére
Sistergésre nem emlékszem, de a kattogásra igen.
Mikor nem használja egyik alkalmazás sem a "hangeszközt", akkor vannak némi hangok.
Amint egy alkalmazás elkezdi használni, megszűnnek ezek a zavaró dolgok.
Ki lehet próbálni, hogy PC-n készítesz egy mp3-at, amelyben nincs hang és lejátszod a tabon.
Én azt tapasztaltam, hogy ekkor nincs semmilyen kattogás, sistergés, stb. -
franc0
őstag
válasz
zhorvath #2735 üzenetére
Hát speciel engem ez az egy dolog ami tényleg zavar, amin meg ti testeltek az hótt hidegen hagy.
Szerintem amúgy nem kis gond, hogy minden weboldalnyitásnál in/out zoommal kell kezdenem. Merthogy ahogy a felettem lévő kolléga is írja, ha épp hozzáérsz akkor is csinálja. -
.Szaki.
addikt
válasz
zhorvath #1823 üzenetére
Ezt nem is vitatom, mondom, a frissítéshez nem is értek, ez csak egy ötlet volt, hogy nem biztos, hogy a frissítésekkel pozitív irányba fog változni a tabletnek a tulajdonságai.
A többit, amit tényleg a panaszkodóknak írtam, az pedig valós és tény, mivel leginkább csak olyan panaszt olvasni, amit a tesztben is felróttak a készüléknek. Aki A brandet vár ennyi pénzért az magára vessen, nem a készülék hibája. Szerintem teljesen jól teljesítenek ezek és ahogy olvasom a reakciókat nem vagyok egyedül!
-
kelzsoca
félisten
válasz
zhorvath #1708 üzenetére
Egy ilyen hiba azonnal előjön, hiszen ha nincs /data, akkor eltűnnek a már telepített alkalmazások, és további alkalmazások sem telepíthetőek.
Érdekes, hogy amikor visszaállítottam ICS-re, előkerült az eltűnt memória.
Igen, ez érdekes, mert a másik két usernek, bármit is csináltak, bármit tettek fel, többé nem jött helyre.
Értelemszerűen ha NAND hiba, akkor cserélve lesznek az érintett készülékek.
ui: az ICS és a JB 4.2.2 között méretbeli különbségek is vannak.
-
a_tomx
csendes tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
zhorvath #1565 üzenetére
Most nem a CM van fent éppen, de majd megnézem.
A belső tárhelyet (/data) ami az utólag telepített alkalmazásoknak elkülönített helyet jelenti, ne keverjük össze a rendszer memóriával a RAM-al.
Illetve van még egy belső tárhely, ez pedig a falhasználó számára elérhető tárhely, ez csatolható fel PC felé is, és egy belső "SD kártya" funkciót lát el.
Gyári rendszer esetén a /data összes hely: 881mb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- War Thunder - MMO Combat Game
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest