- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo1973
aktív tag
Találtam még egy fényerőszabályzó progit:
GSam Screen Dimmer Pro
Ez fizetős, de van egy olyan plusz benne, hogy a profilokhoz be lehet állítani automatikus aktiválást. ( például az esti olvasás profil aktiválódjon este 8 órakor)
Asztalra kitehető profil widget-je ennek sincs. Mondjuk egy fizetős progitól azért ezt minimum elvárnám.
Hoppá! Most látom, hogy van ingyenes verziója.
-
Victoryus94
őstag
Én még mindig nem látom a problémát. Ott a telepítés menete, aszerint megy minden rendesen.
Ha meg nem úgy teszel, max nem tudod telepíteni.
Ha pedig telepítetted, de nem tetszik visszaállhatsz 4.0-ra.
Szerintem MINDENKI egyetért hogy a 4.0-nál mindkét jelly bean jobb a tableten. -
Victoryus94
őstag
Szinte semmi esély rá, hogy téglásítod a telót.
Komolyan, még egy másodikosnak is menne.
Felteszed a zip file tartalmát a kártyára, azt beteszed a tabletba, belépsz recoverybe, és rákattintasz, hogy telepítse.
A lényeg, hogy legyen feltöltve a tablet, és a fontos fájlokat mentsd előtte.Egyedül kb ott lehet elrontani, ha nem a tabletnak megfelelő ROM-ot telepítesz (hanem pl. a 70QCI-ét, vagy 100dci romját.. stb.)
De ezt a ROM-ot megtalálod az 1. hsz-ban, és a wayteq weboldalán is. Illetve a frissítés menetét is.
Telepítés menete Recoveryből: http://wayteq.eu/hu/sw-update-xtab70dci-jelly-bean-4-2-2
-
szoszo1973
aktív tag
Nagyon érdekes a jelenség.
Gyanús, hogy a fagyás is mindig alvás közben történik, és ez a 2. mag megállás is alvás után van.
Hát nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége. Bár félek, hogy hardveres hiba, mert nekem ezt a fagyást már újkorában is csinálta a 4.0.3-as rommal is.
De viszont a gyári 4.1.1.-el nem fagy. Az összes többi rommal viszont igen. És mindkét cm rommal is fagy alvás közben.Én már régóta észrevettem ezt, hogy csak egy mag működik, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget mert igazából egyik cpu figyelő progi sem látja rendesen ezt a hardvert.
-
Batman007
tag
Kiváncsi lennék ha kipróbálnád a 4.2-t, vissza akarnád-e tenni a 4.0-t.
Hidd el, hogy azért nem véletlen dolgoztak rajta ennyit a wayteq-nél, lényegesen jobb minden szempontból, az akku időtől és képernyő érzékenységtől kezdve a kezelőfelületen keresztül minden.
(na látom közben már válaszoltak helyettem
)
-
kelzsoca
félisten
A frissítések azért készülnek hogy élhetőbb, felhasználóbarátabb, és jobban használható legyen a készülék.
A 4.0.3 verzió óta kijött a 4.1.1 és a 4.2.2 is, esetleg ha kipróbálnád a friss szoftvert, akkor lehet megváltozik a véleményed.Hibás gépek, hálózat, külső szoftverek, vagy egyéb okok miatt, mindig lesznek olyanok akiknek semmi sem jó.
Én már kértem, hogy ezeket a gépeket juttassák el szervizbe, ott bevizsgálják őket, és eldől, hogy mivel van probléma. -
kameraman77
tag
+1
Nálam is még az a szoftver van fent, amivel a boltból kihozták, a 4.0.3.-as és semmi gondom vele. Néhány tárhely eldobás leválasztásnál bőven tűréshatáron belül van,hogy ezért váltanom kellene. Teszi a dolgát amióta megkaptam, pedig napi szinten minimum 6 órát használom. (egy dolog van ami előfordul az esetek olyan 70%-ában, ha rádugom töltőre (hálózati), akkor 1-2 perc múlva feléled a gép...éjszaka vettem észre egyszer, hogy világít, erre azóta figyelek és sokszor előjön - tudom frissítsek
, de nem olyan probléma, ami zavaró lenne.)
Más. Tegnap kipróbáltam a Fuso-t, és prímán fut a 70dci-n, bár azt írják, hogy 10" kell hozzá, de szerintem inkább a felbontásra van szüksége, ami nálunk ugye adott. Simán ment wifi-n keresztül, a filmekbe bele tudtam tekerni, nagyon nagy meglepetések értek amúgy, hogy mi minden fent van a neten - LEGÁLISAN! - pl Argento Suspiria-ja. Nagyon jó alkalmazás, nem kell vadászgatni, meg játszani a böngészőkkel, hogy lejátsza-e vagy sem, rengeteg tv adó - pl viasat, axn, mtv, tv2, videótárjai, indavideo stb.. + rádiók. Kb 1 órát teszteltem, nálam nem jött elő semmilyen akadás. És ami a lényeg ingyenes, csak reggelni kell, de az csak formalitás, mert nem kér email ellenőrzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest