- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
ranger69 #3046 üzenetére
Mindegyik rommal csinálja?
Mélyformázás volt már?
Másik minőségi sd kártyáról (max 4gb) próbáltad már telepíteni?Ha jól emlékszem valakinek volt ilyen problémája itt a fórumon és akksi edzés segített rajta. ( akksi lemerít utána feltölt teljesen megint lemerít megint feltölt ezt háromszor egymás után.) De keress vissza a fórumban.
És nem árt a romot fullra feltöltött akksival felrakni.
Én úgy telepítek romot, hogy fullra feltölt és telepítés közben rajta van a töltő.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
ranger69 #2967 üzenetére
Ez a jelenség a lefagyás. Kikapcsolás illetve újraindítás közben lefagy a cucc. Nekem is csinálta elég sűrűn.
Én úgy oldottam meg, hogy:
1. rom telepít a leírt módon
2. tab kikapcsol
3. sd kártya ki
4. indít recovery módban
5. sd kártya vissza
6. apply update from EXT
7. update.zip ( újra telepíted a romot )
8. újraindítNekem ezzel a módszerrel megoldódott minden problémám.
Próbáld ki hátha. -
kelzsoca
félisten
válasz
ranger69 #2900 üzenetére
Üdv!
Nyomtál egy visszaállítást is? tehát resetelted az apn listát?
A másik jelenségre: megnézzük a tárhelyek kezelését, a külső usb tár miatt egyébként is ránézünk.
(#2901) patky77
Üdv!
Igen, ez mindenképpen szerviz lesz, elképzelhető hogy hibás a kamera, egyedi probléma lesz, eddig ilyet még senki nem jelzett.
-
-Mr-
csendes tag
válasz
ranger69 #2766 üzenetére
Nálam is előfordult hogy az SD kártyát a tabon keresztül látta, de CWM-ben már nem. Én az SD kártya láthatóságát a CWM-ben úgy oldottam meg, hogy újraformáztam, de nem a windows saját formázójával, hanem az SD association-tól letölthető SD Formatter 3.1 for SD/SDHC/SDXC progival. Ezután már a CWM is látta a kártyát rendessen és stabil.
A kártya márkájára viszont már nem emlékszem, ha kell otthon megnézem. -
kelzsoca
félisten
válasz
ranger69 #2760 üzenetére
a ZTE MF190-es Digis USB stick megy a legújabb 4.2.2 alatt vagy ehhez is kell a patch?
Patch beépítve, nem kell hozzá.
(#2759) zso79
Ez tényleg olyan dolog, ami mindenkinél változó lehet, tehát userfüggő, én például 1 napig azzal szórakoztam hogy előhozzam, más felhasználó meg azonnal belefutott.
-
kelzsoca
félisten
válasz
ranger69 #2154 üzenetére
Szuper, örülök hogy jó lett, ezt a patchet továbbítom a a WayteQ fejlesztői felé, és bekerül majd a friss szoftverbe, addig patch-ként bárki tudja használni.
Cserébe annyit kérhetek, hogy pontosan leírod, hogyan bírtad működésre ezt a DIGI MOVE mobilnetet a ZTE MF190 modemmel?
Nem miattam, a közösség miatt, hátha valaki másnak is hasznos lehet.ui: mindjárt megnézem, miért nem ette meg a frissítés app ezt a csomagot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
ranger69 #2148 üzenetére
Menjünk biztosra, és zárjuk ki az APN-t mint esetleges hibaforrás, erre készítettem egy patch-et, ezt kérlek tedd fel a Frissítés alkalmazással, majd miután felment a kis csomag és újraindult a gép, tégy egy próbát a stick rádugásával (wifi ne legyen bekapcsolva, és a PIN kód se legyen a SIM kártyán bekapcsolva)
Amennyiben továbbra sem ismeri fel, hagyd bedugva a stick-et, majd az APN résznél, a jobb felső sarokban nyomj a beállításokra, és ott válaszd ki a Visszaállítás alaphelyzetbe menüt, és nézd meg ez után mi történik.
(#2149) JaBa75
Használd nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest