- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
Baaalaaazs #2110 üzenetére
Örülök hogy sikerült.
Sajnos egyre több embernél előjön a wifi probléma.
Úgyhogy el kell fogadnunk, hogy ilyen a wifi, ha nem jó, állítgatni kell a routert.Egyébként az új 4.2.2.-ben állítottak szoftveresen a wifin. Én érzem is a változást. Amikor felraktam az új romot egyből működött rendesen a wifi, és nagyon gyors a letöltési sebesség is.
-
starr
őstag
válasz
Baaalaaazs #2110 üzenetére
Véletlenül jöttem rá, mert a Wifi-m a 3-as csatornán zavarta a rárdiós egeremet. Ekkor kezdtem el állítgatni, és közben mérni a sebességet, mert azt hittem az egér miatt ilyen lassú, de nem, azt lehúztam.
Akinek van türelme végig nézheti, hogy melyik csatorna a legjobb. Szerintem hardware hiba lesz.
Alapból 12 csatornás a volt Wifi, aztán kibővítették 14-ig. Akinek nincs a routeren 13-as, próbálja 12-essel, nekem azon is jó. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
Baaalaaazs #2103 üzenetére
Egyébként milyen routered van?
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
Baaalaaazs #2100 üzenetére
Én már újkora óta küzdök a wifivel. Nekem router csere megoldotta a problémát.
Szervízbe hiába viszed, ha ott éppen jó lesz akkor csinálnak egy szoftverfrissítést és kész.Nekem is olyan a wifi, hogy ahány romot felrakok annyiszor állítgatnom kell a routert hogy jó legyen.
Bár most a legújabb 4.2.2. rommal nagyon jó a wifim és nem állítottam rajta.
Vannak routerek amiket nem szeret: lynksys, netgear. De a tp-link-eket szereti.Állítgatni kell a csatornát és a régiót amíg jó nem lesz.
-
mrnobody
tag
válasz
Baaalaaazs #2098 üzenetére
Akkor szerintem itt mindenki azt mondaná, hogy irány a szerviz.
-
mrnobody
tag
válasz
Baaalaaazs #2096 üzenetére
Hát ha tényleg 800 kbit, akkor nagyon lassú és szerviz gyanús.
Viszont ha 800 kbyte, akkor nem hiszem, hogy a szerviz tud vele bármit kezdeni még, mert az talán határ eset. -
mrnobody
tag
válasz
Baaalaaazs #2093 üzenetére
Mit jelent, hogy belassul, számértékileg?
Vannak amiket nem értek. Volt aki lassúnak találta pl. a letöltési sebességet. Viszont egy dolgot szem előtt kell tartani, nem HDD van benne, hanem flash memória (bocs ha rosszat írtam). Ezeknek az írási és olvasási sebessége nem eget verő. Én wifin keresztül másoltam fájlokat a gépemről és részben a memória sebessége miatt, részben az smb protokol miatt lassú a másolás. Nagyjából 1 MB/s sebességgel ment.
Ha olyan műveletnél lassú amelynél a memóriába kell írnia, akkor természetes, hogy lassú.
Ha valami net sebességet tesztelő app esetén lassú, na az már érdekes, ott lehet valami gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest