- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuckuckuc
csendes tag
Melóhelyen nincs wifi és az irodai gépen nem akarok "neten lógni", ne legyen "lebaxsss", de magán mailjaim, frissitések, egy fontos üzenet esetleg közösségi oldalon, stb.
Épp le akarok tölteni egy pdf -t vagy valamit ami délután szükséges valamihez....
Jelenleg nincs okostelóm, mert valaki magáévá tette és így hiába van korlátlan net a sim -n, egy 10gombos "fapad"ba van benne.
Addig kellene amíg nem veszek megint egy jó ár érték arányú androidos 3-4" közti pici telót, 3" előnyösebb de azért nem árt ha 1ghz a cpuÍgy érthető? A linkeket köszönöm, átolvasom és meglátjuk mihez lesz jogom a win7 alatt és működni fog e.
-
tariattila
veterán
-
tariattila
veterán
tjb007 és kelzsoca!
Koszi a helpet!
Megoldodott!Telenor az vakrepulesben volt de az invitel online chat mar adta a megoldast :-) pedig itt is csak tippeltek, hogy nem lesz jo es csak ha kiveszem a simet akkor lehet eredmeny...
Igaz, hogy a telenor beallitasait hasznalja DE invitelék atirtak az apn-t 'invitel.mobilnet'-re
Innen mar jott a megoldas...
zte blade-be probaltam es hibatlan' hsdpa, wifimegosztas minden flottul megy
A tab-on erdekes, hogy nem lehet menteni a megvaltozott APN-t.... Igaz atirva megjegyzi
sajna ha bekapcsolt tab-ba dugom a modemet akkor jonnek a soft reboot-ok es osszevissza mukodes...
De ha bedugom es ugy kapcsolom be akkor remekul megy magatol...
Sajna csak 3G-ig megy a tab....de igy is tokeletesCsak ne melegedne ennyire... Tiz perce netezek /wifirol/ es nem tudom megfogni mert forr
-
bandeevw
tag
Mondjuk a mobilnet miatt.
Biztos velem van a baj, de úgy gondolom, hogy manapság igen könnyen megoldható lenne sztem, ha
1. az ilyen lehúzható menü konfigolható lenne
2. neadj Isten csak akkor jönne elő automatikusan a térerő ikon, ha bedugnád a sticket...Tudom tudom, használjak launchert...de nem lehet mindenre ez a megoldás, ne támaszkodjon már erre az igen tisztelt google...lassan már oprendszer sem lesz, hanem töltsed le azt is magadnak a play áruházból....
Azt már csak zárójelben teszem hozzá (bár tudom, ez is ilyen volt a CM-ben is), hogy sztem elég csúnya, hogy az ikonok alatt minden nagybetűvel van írva, VÉGÜLIS MI SEM IRKÁLUNK ÍGY
Sokkal élelmesebb lenne 1-2 ponttal nagyobb betű, de rendes nagy kezdőbetű, aztán kisbetűvel.
Így olyan gagyi feelingje van sztem....4.2 esetén ez a tabletUI, itt nincs semmiféle telefon mód, nézz meg egy Nexus 7-es tablet-et.
Igen, tudom, ezt már olvastam korábban, hát kapja be a Google. Ez semmi másról nem szól, minthogy könnyebb legyen a már meglévő telefonos SW-ket átrakni tabletre (sztem).
Miért kéne mindennek egyformának lenni? Jól néztünk volna ki, ha annak idején pl. a windows mobile-ok ugyanúgy akartak volna kinézni, mint a win XP, csak azért hogy egyforma legyen...Szóval egyszerűen olyan optimalizálatlan hatása van sztem ennek az UI-nak.
És pont az ilyen hibák miatt tűnt régebben az Android gagyi oprendszernek, mint amit valami tinédzserek dobtak össze pár hét alatt egy garázsban egy C-64-essel...
Mondjátok nyugodtan hogy szőrszálhasogató vagyok, de sztem igenis szarvas hiba az ikonok alatti csupa nagybetű használat.
Azt hiszem sokáig kéne keresgélni bármelyik hasonló gép oprendszerében, mire ilyet találnánk, igenis tanuljunk már meg "helyesen írni", üzenem gugliéknakEsetleg megvizsgáljuk annak lehetőségét, hogy a gyáriba valamiképpen portoljuk, ha erre szükség lenne, ezzel kapcsolatosan jöhetnek a visszajelzések.
Akkor én jeleztem és ha már itt tartunk, szerettem a hangerő gombokat is a "tálcán"
-
.DLL
veterán
Hát ez szomorú.
Eddig 2-ből 2 semmi.
Jó lenne végülis a 70dci, csak kontroll monitorként használva lehet hogy kevés az a 3Ah...Asszem a továbbiakkal átmegyek az általános topikba, mert a célom csupán egy kétmagos IPS kijelző tab, amivel elindul a fényképezőgépem, és esetleg még jól is bírja akksival (tetszik a Goclever R83 is 3,8Ah akksival, de azzal nem működött amit akartam, ezért érdekelne, hogy mit lehet tenni a kernellel)
-------> -
z123456789
addikt
Jaja, innen csináltam én is.De ugye ICS-nél nem volt recovery, aminek a látványától én mondjuk már james bondnak érzem magam.
Vagyis ha felkerül a wayteq oldalára a telepítési útmutató, akkor ök is azt fogják írni hogy kell recoveryzni?
Mert akkor nincs több kérdésem, már neki is esek mint borjú az anyjának. -
gekkoXT
senior tag
Akkor mit kell venni, ami megbízható és nincsenek az átlagos használat során előforduló, oda nem illő jelenségek?
Mert én pont ezt teszem, amit javasoltok, olvasok és olvasok az eszközökről, hogy megtaláljam A terméket magamnak. Árkategóriájában megfelelőt!
Drága = több szolgáltatás, több tudás, több tárhely, jobb kijelző
Olcsó = kevesebb tárhely, kevesebb extra tudásMindegy lenne, de nem ez van most.
-
-
devast
addikt
Angry birds-nél nem, de minden más "komolyabb" játéknál igen.
Nekem ainol fire van, amlogic mx-el 1280x800-as ips panellel, és tudom, hogy játszani igen korlátozottan alkalmas. Pl batman, mass effect, stb játszhatatlan. Oda igen is kell a mali400mp4 . Ez az amlogic hardcore játékra nagyon max 1024x600 -ig ajánlható.Különben is, nyakunkon az rk3188. Ha a tendencia folytatódik, 6-9 hónapon belül már wayteq/myaudio márkanév alatt kaphatóak lesznek, kínából meg 1-2 hónapon belül.
ps: röviden a gpu különbségek összegezve:
#1. Fillrate depends on the # of GPU cores. Double the cores and you double the fillrate.
RK3066 has 4 cores versus 8726-MX with 2 cores. Thus it is able to achieve 2X the fillrate. 100% higher fillrate performance.#2. The # of triangles/s depends on total GPU clock speed. Higher clock speed = higher # of triangles/s.
RK3066 has 33% faster total GPU clock speed over 8726-MX. That gives it a boost of about 33% more triangles/s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest