- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
z123456789 #4099 üzenetére
Még nem létezik rá magyarázat.
Sok kínai gyártmányú készüléknél előjön ez a probléma. Valószínűleg a wifi hardveresen nem tökéletes. Sok fórumozónak is előjött ez a hiba de igazi megoldás nem született rá.
A router állítgatásával meg lehet oldani a problémát, ha nem menne akkor router cseréjével. De ez csak fél megoldás mert ha elmész nyaralni vagy rokonokhoz akkor ott nem állítgathatod órákig a routert.
Nálam is volt ilyen hiba, a harmadik router-el már jól megy.
De például az alkatel típusú okostelefonom jó minden router-el, még sehol nem produkálta ezt a fajta jelenséget pedig az is kínai.Ezzel a jelenséggel együtt kell élni. Ha zavar akkor kell venni egy márkásabb tabot Pl: ASUS.
Sajnos ez van.Üdv
-
Victoryus94
őstag
válasz
z123456789 #4050 üzenetére
A CPU-t a beállításoknál tökéletesen be lehet állítani.. ha vissza olvasol a fórumba, már volt róla szó többször..
CM pedig ICS alapján készült.. és a szokásos CM okosságokat tudja -
Victoryus94
őstag
válasz
z123456789 #4048 üzenetére
Mi kell még?
Külföldön Ramos W28 néven emlegetik. Ezen a néven találhatsz még ROM-ot, de ne számíts nagy különbségre. (a hivatalos rom kb ugyanaz, csak más szövegekkel, custom rom pedig nincs sok) -
Victoryus94
őstag
válasz
z123456789 #4045 üzenetére
WayteQ weboldalán keresgélj
Illetve az 1. hsz-ben (vagy téma összefoglaló) -
szoszo1973
aktív tag
válasz
z123456789 #4045 üzenetére
A wayteq oldalán fent vannak a romok és leírás is van hozzá.
4.2.2. -
Victoryus94
őstag
válasz
z123456789 #4042 üzenetére
Az üzemidő leginkább a beállítások/ CPU beállítások beállításaitól függ. (no meg persze a cpu+kijelző megterhelésétől).
Ha jól van beállítva nincs nagy különbség a 4.2 és 4.1 között.Nekem a 4.2 jött be jobban. Bár az érzékenység egyiknél sem tökéletes.
Ritkán laggol, nem akad.. nincs semmi gondom vele.ui.: ICS-t nem próbáltam, nem tartom aktuálisnak használatát.. (én eleve 4.1-el vásároltam), sok mindenben le van maradva a JB-től.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
z123456789 #4042 üzenetére
Végig kell próbálni az összes romot, mert mindenki másra esküszik. És két gép sem teljesen egyforma. Míg egyiken csodálatosan fut a 4.2.2. addíg a másikon mindenféle problémákat produkál.
Ezek a tabletek már root-oltak gyárilag. A superuser vagy a superSU alkalmazást kell feltelepíteni play-ből és már is tudod osztogatni a jogokat.
Minden rom telepítésnél elveszik minden adat, úgyhogy előtte menteni kell ami menthető.
Nálam a gyári 4.1.1. rom vált be. Soha nem fagy le, akku idő jó, wifi jó, érzékelés jó, nincs FC, minden működik ahogy kell.
De ki kell próbálni minden romot mert van akinél szuperul megy a 4.2.2. is. De van aki esküszik a CM romokra.
Jó buherálást.
-
mrnobody
tag
válasz
z123456789 #3554 üzenetére
Elindítottad a rom telepítést a szokott módon, bekapcs gomb+hang le nyomva tartással és ezután volt valami hibaüzenet?
-
mrnobody
tag
válasz
z123456789 #3549 üzenetére
Szervusz!
Hogy végezted el a frissítést? Az sd kártyára felmásoltad az update.zip fájlt úgy, hogy nem raktad könyvtárba, vagyis az sd gyökerében volt?
Én még ilyet nem csináltam, csak patch-et telepítettem ilyen módon, de nem volt vele gond.
Meg lehet oldani a megszokott módon is, mint ha új rom-ot telepítenél, csak akkor ne legyen az sd kártyán az aml_autoscript fájl!!!
Várd meg még Kelzsoca válaszol, vagy ha nagyon sürgős, akkor ahogy írtam azzal is meg tudod oldani. -
kelzsoca
félisten
válasz
z123456789 #3536 üzenetére
Felmásolod az SD kártyára csak az update.zip-et, majd a Frissítés alkalmazással telepíted, aztán nyomsz egy gyári állapot visszaállítása (factory reset) és már kész is vagy.
-
oszlopos
tag
válasz
z123456789 #1882 üzenetére
Nem duplikálja, hanem először elnagyolva tölti be, és egy picit később a teljes felbontású képet.
A processzor sebesség beállítástól nagyban függ hogy ez az idő mennyi, meg a progitól is, amivel megnyitod.
Én a quick pic-et használom, ott szinte azonnal a teljes felbontású kép jelenik meg. -
tariattila
veterán
válasz
z123456789 #1882 üzenetére
CM rom lesz a nekedvalóóó
-
apuc
őstag
válasz
z123456789 #1349 üzenetére
köszi!
-
tariattila
veterán
válasz
z123456789 #1337 üzenetére
így gondolom én is.... ezért se értettem, hogy kelzsoca miért ajánlotta...
egyedül az ő romjukban működik rendesen (ahogy elvárná az ember gyárilag)
-
domedee
senior tag
válasz
z123456789 #1294 üzenetére
Egy 4 GB-os fat32-es kártyáról van szó, amire sima 350MB-os sorozatrészeket akartam másolni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
z123456789 #1283 üzenetére
Röviden, érhetően: az su parancs kiadásával rendszergazdai jogokat kapsz.
"Nem tudtam hogy van-e köze vagy nincs."
Azért írtam, hogy nincs hozzá köze
-
kelzsoca
félisten
válasz
z123456789 #1283 üzenetére
Semmi gond.
root=rendszergazdai jogok
-
tjb007
nagyúr
válasz
z123456789 #1281 üzenetére
"Nem tudom mi az az su."
A recovery-nek meg semmi köze ahhoz, hogy rootolva van-e vagy sem, anélkül is bejön.
-
kelzsoca
félisten
válasz
z123456789 #1278 üzenetére
A su bináris alapból a rendszer része, ehhez egy SuperSU vagy Superuser alkalmazás kell a Play-ről és rootolt is a készülék.
Ettől senkinek nem fog a garanciája elveszni.
-
tariattila
veterán
válasz
z123456789 #1272 üzenetére
nálad 'true-ra kell állítani'.... ezt hogy csinálod root nélkül?
mert én ugye a build.prop átírásra értettem a dolgot
-
tariattila
veterán
válasz
z123456789 #1269 üzenetére
hazaérek akkor visszaírom 'false'ra és megnézem mit művel...
ha addig jön válasz a CM rom viselkedéséről ezügyben ...és pozitív, akkor azt is kipróbálom..
-
tariattila
veterán
válasz
z123456789 #1269 üzenetére
a CM se tartja életben?
csak mert ez így viccnek is rossz ...
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
z123456789 #1222 üzenetére
Play-ről letöltöd a build.prop editort.
Ilyet keresel: ( menü - edit )
#Wi-Fi sleep policy
ro.platform.has.sleeppolicy=falsea false a lényeg, ha true-n van akkor átírod false-ra.
Újraindítod a tab-ot és kész.
Nekem így van beállítva és rendesen működik a wifi setting. Tegnap órákig hallgattam online rádiót alvó módban és megy rendesen.
Ha ezután sem megy akkor próbáld újrarakni a rom-ot.
-
tariattila
veterán
válasz
z123456789 #1222 üzenetére
ez engem is érdekel...
átírás után meg nem lehet majd altatni ha kellene??? -
szoszo1973
aktív tag
válasz
z123456789 #1207 üzenetére
Most próbálom éppen internet rádióval. Én arra állítottam, hogy ne kapcsolja ki ha csatlakoztatva van.
Megy szépen a rádió alvó módban, tehát nem kapcsolja ki a wifit.Egyébként build.prop-ban is van valami wifi sleep policy azt állítgattad már?
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
z123456789 #1200 üzenetére
A wifi beállítás-speciális beállításban van olyan, hogy tartsa bekapcsolva alvás közben. Ezt próbáltad?
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
z123456789 #1189 üzenetére
A gond csak annyi, hogy nincsen. Mivel elég nehezen lehet nyomkodni a hardveres hangerő gombokat, ennél a tabnál létszükséglet lenne a hangerő gomb a tálcán, de nincs.
A CM 10.1 -ben van. így néz ki:
kelzsoca: lehetne erre a gyári JB-re csinálni hangerő gombokat egy patch formájában? Király lenne.
-
djtom1981
tag
válasz
z123456789 #1185 üzenetére
Hello!
Nekem is jó tapasztalatom van a gyári JB-el, hosszú hétvége előtt csütörtök este 86%-al leraktam aludni (kikapcsolt wifivel), nem voltunk otthon (és nem vittem magammal!
), vasárnap késő este 45%-os volt az akku, azért az nem rossz és azonnal ébredt gond nélkül.
A hangerő gomb az ide is jó lenne. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
z123456789 #1185 üzenetére
Na úgy látom ideje kipróbálnom mégegyszer ezt a gyári JB-t.
-
.DLL
veterán
válasz
z123456789 #1125 üzenetére
Köszönöm!
Milyen rendszer alatt?
Ma volt szerencsém tesztelni egy másik ismerősöm tabletével, abban is Rockchip RK3066 Soc. van (mint a MyA 708DCC-ben, amivel korábban nem ment) és most ezzel sem volt hajlandó felismerni a Canon-t.
Jövőhéten kerítek egy 70dci-t vagy egy ugyanilyen Amlogic Soc-os tabot, és letesztelem, mert van egy olyan gyanúm, hogy a Soc miatt nem ismeri fel usb-n a fényképezőt.
A te tabod rootolt? Azt olvastam a Dslr Controller XDA fórumán, hogy Android 3.1 felett rootolni kell a készüléket, csakhogy a korábbi ConCorde Tab One-omat én nem rootoltam, és simán ment vele (csak elég lassan) nem hiszem, hogy gyárilag rootolt volt.
Ez az egyetlen dilemma, hogy egy sz@ros Allwinner-es Soc-al simán elindult, egy komolyabb kétmagos RK3066 alatt meg nem ismeri fel a fényképezőgépet. De mondom, jövőhéten letesztelem az xTab 70dci-t, és reménykedem az Amlogic-ban.
-
tariattila
veterán
válasz
z123456789 #1153 üzenetére
ezt a legtöbb cég elhibázza... rosszul értelmezik a wifi sleep policy-t
pedig csak az alap android sémát kellene átvegyé minden belepiszkítás nélkül...
nem értem soha ha ezzel találkozok...a huawei is felqrt agyilag mert ott meg ablakot kellett okézni, hogy mobiladatra lépjen... (zsebben persze órák múlva vettem észre és ugye addig semmi értesítés...
itt is csak a build prop segített...
v i c ctényleg! itt nem lehet ezt a wifialvást kihekkelni a buildprop-ban?
-
gabcsee
tag
válasz
z123456789 #1125 üzenetére
Valaki lenne kedves kipróbálni (és az op.rendszert is feltüntetni), hogy működik-e a hivatalosan megvásárolt (akinek megvan) Asphalt7 illetve a Modern Combat 4 (ma $1).
Nekem sajnos w28-on nem hajlandó egyik sem elindulni, tölt tölt, aztán kilép...
Olvastam valahol, hogy Gameloft játékok nem igen szeretik a JB-t, de nem tudom h ez lehet e a baja, vagy mi a szösz? Lehet h kipróbálom h CM10.1 alatt futnak e
köszi -
gekkoXT
senior tag
válasz
z123456789 #1094 üzenetére
bocsi nem válasznak szántam
Vajon ez a rengeteg garanciában visszavitt termék hogyan végzi?
Refurbished-ként újra eladják vagy visszaküldik a kínaiaknak a gyárba, hogy egyék meg. azok meg kidobják a kukába, mert sokkal macerásabb és drágább javítani, cserléni a hibás alkatrészt vagy kiszedni belőle az újrahasználható alkatrészeket.
Vagy marad a szervizben mind és abból gazdálkodnak javításokkor.
A torzók meg mennek a kukába.Tuti lenne csomó jelentkező az ilyen roncsokra hogy pimpelhessenek saját tabot vagy bármit belőle.
-
balees
tag
válasz
z123456789 #1089 üzenetére
Köszönöm a kioktatást. Rosszul fogalmaztam, azt akartam irni hogy nekem is megállt, mint ahogy az előttem íróknak. Szóval megnéztem az előző hsz-eket. De azért kösz a te hozzászólásodat is
-
tjb007
nagyúr
válasz
z123456789 #1045 üzenetére
Eddig is ez volt a menete, nincs ebben semmi bonyolult csak hosszan részletesen van leírva de itt egy zanzásított verzió:
1. Fájlokat letöltöd és egy SD kártyára másolod.
2. A készüléket indítsuk el recovery módban (hangerő le + bekacsológomb), amint megjelenik a képernyőn az upgrading....please wait felirat engedjük el a gombokat. A telepítés automatikusan le fog futni, amint kész van a készülék újra fog indulni és már a Jelly Bean fog fogadni minket. -
kelzsoca
félisten
válasz
z123456789 #1034 üzenetére
WayteQ-től van, teljesen hivatalos.
(#1033) engé
Tablet módban van persze, amennyiben a másik nézetre gondolsz CM 10.1, az csak 4.2-től elérhető, ez a szoftver viszont 4.1.1-es.
-
kelzsoca
félisten
válasz
z123456789 #1028 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
z123456789 #554 üzenetére
Jelenleg egy frissítés van csak: [link]
Ez az a verzió, amiről a képet mutattad.
************************************************A wifi-vel küzdőknek:
Kezdésnek érdemes lenne a csatornakiosztást változtatni (manuális-auto)
Továbbá, ha valaki úgy próbálja védeni a hálózatát, hogy elrejti az SSID-t, azt is nyugodtan el lehet felejteni, egy picit járatosabb hacker 2 perc alatt visszafejti, viszont a rejtett SSID-vel romlik a hálózat minősége, esetleges lassulások előfordulhatnak.Wi-fi Mythbuster: Do NOT hide your SSID
Illetve érdemes a titkosításon is állítani, meg kell nézni, hogy másféle védelemmel is vannak -e ilyen gondok, esetleg ideiglenesen teljesen levenni a titkosítást, vagy MAC szűrést alkalmazni a készüléken.
ui: én is MAC szűrést használok, bár ez is, mint minden más "törhető" de a környezetemben nincsenek olyan emberek, akik ezt ki akarnák-ki tudnák használni.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
z123456789 #554 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat.
Visszarakom a gyári romot és kipróbálom.
Ha nem jó akkor visszacseréltetem (3napon belül vagyok ma 14:00 óráig)Kiváncsi vagyok mi lesz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
z123456789 #539 üzenetére
A jelenlegi szoftver, amiről a képet mutattad a legfrissebb ICS, ezt a build számból látni 2013.02.01.
(#538) pengész
AD-HOC hálózatokat alapból nem fognak menni, erre is rá fogunk majd nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest