- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Letöltöd a wayteq weboldaláról a 4.1-es frissítést, és telepíted a leírtaknak megfelelően.
Innen válaszd ki a megfelelőt:
http://www.wayteq.hu/hu/letoltes-tablet-pc -
Victoryus94
őstag
Erre leghamarabb 2-3 hónap múlva fog válaszolni a WayteQ
Előbb a szakembereknek kell megszerezni, és átvizsgálni a kódot.
Az, hogy hozzá juthassanak a kódhoz, néha több hónapba tellik.
Mi az hogy kijött a 4.3?
"Bemutatta az Android új, 4.3 verzióját a Google"
Az, hogy bemutatta a google az új Androidot, nem azt jelenti, hogy "kijött".
Igen, akinek nexusa van, az a napokban tudja majd frissíteni.
A WayteQ-et ismerve lesz 4.3 a készülékekre, azt nem tudom, melyikekre, és mennyi idő múlva.
Hivatalosan biztos nem fog sem nem-et sem igent mondani a WayteQ.Ui.: Egyébként nincs nagy változás 4.2-höz képest. Az is lehet, hogy a frissítés után csak több bug-od lenne, a mostani 4.2-höz képest (amit persze idővel javítanak).
Az OPENGL lesz érdekes.. de ennek hatása minimum fél-1 év. Olyan játékot senki nem akar fejleszteni, amit az Androidosok 2-3%-a ér el max.
Bluetooth fejlesztések vannak, az nincs a gépbe, szóval egyedül a több felhasználói fiók lehet érdekes, amennyiben használod. -
-
ranger69
tag
Sajnos ezt nálam is többször eljátsza a tablet, legutóbb ma reggel. Nem kapcsolt be, az üres akku ikon villogott csak. Rádugtam a töltőre és utánna ahogy bekapcsoltam pár perc múlva pedig már 100 százalék töltöttséget mutat. Azért ez így elég gáz, reggel utazás közben használnám 15-20 percet és hol az SD kártyát nem ismeri fel, hol be se kapcsol.
-
starr
őstag
-
kelzsoca
félisten
Akkor kérnék egy újraindítást, majd log indítás, és csatlakoztatni a külső meghajtót, szabályosan leválasztani, majd újra csatolni, ha nem látszanak a mappák, akkor log-ot leállítani, és elküldeni nekem és hjanos1 kollegának.
Köszönöm.(#2882) k.istvan80
A conservative nem biztos hogy a legjobb mód, én inkább egy performance2-t javasolnék 200-1300MHz-es beállítással, és akkor a rendszer és a játék sem fog valószínűleg akadozni.
-
kelzsoca
félisten
Hagyjuk az ilyen root ellenőrző alkalmazásokat, amik közel sem biztos hogy fel vannak készítve 4.2.2-re, sőt valószínűleg nem.
Így ellenőrizd=> SuperSU feltelepítve, su bináris sikeresen frissítve, majd:
Terminal emulator letölt, elindít, majd be kell írni hogy: su és nyomni egy ENTER-t, ha ez után felugrik egy kis ablak, akkor van root, ha nem, akkor nincs root.
-
kelekyle
őstag
Igen, csak én is egyértelműbbé tettem
Nos, a tapasztalataim:
- Érintés valóban sokkal jobb, kapacitív tollal próbálva (így lehet legjobban tesztelni) /*de még nem tökéletes*/
- Gyorsabb, pörgősebb rendszer /* Sokkal*/
- Nem olyan intenzív a merülés (sokkal jobb)
- Processzor skálázható
- Még mindig csak 3 governor /* Performance2 , Conservative , Performance */
- Wifivel semmi gondom, erős a jel
- CM10.1-ről váltok és megérte, mindenkinek ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest