- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
ennyit bírnak ezek, több pénzt-időt nem érdemes már rákölteni, ha már ilyen másfél éves, mert előbb utóbb más alkatrész szorul cserére pl az akksi
mikor elromlott az érintője, megvettük az utódtípusát, az xtab 700 qci-t (fehér), 24 ezer Ft-ért
Úgy tűnik jobb lett az összeszerelés, fém hátlap, viszont bitang csiga(hajtépős, pl 20 másodpercig gondolkodott egy opera kilépésen), ezen custom rom-al javítottam és elfogadható lett
szóval olyan 1-1,5 talán két évvel számoljon az ember ezekkel, utána kuka, érdemes rá 2 év gariidőt venni, úgyis baja lesz
rákölteni még ezreket nem érdemes, úgyis csak a baj lesz vele, bár ki tudja, egy új viszont mindig jobb mert legalább friss gari van
-
szoszo1973
aktív tag
-
Luc001
tag
A legfrissebb fw V3.13 2009. jan.05. ennél újabbat nem találtam.
Es az a gáz hogy az egyik laptop nem talál wifit a 12-13-as csatornán, igaz a sávszélesség ott is visszaeset 0,5Mbps-re.
Ami dühítő csatorna váltás után az első tesztnél jó a sávszélesség a másodiknál meg már sz.r -
mrnobody
tag
Sajnálatos módon nem mindig kapcsol ki a készülék. Leáll az Android, de a készülék működik tovább, bár nem látszik rajta. Előfordul ilyenkor, hogy a készülék enyhén melegedik is, még van benne energia. A készülék kikapcsolt állapotát úgy lehet ellenőrizni, hogy a bekapcsológombot egy pillanatra meg kell nyomni, majd ezt követően (1-2 másodperc) a kijelző háttérvilágítása egy pillanatra felvillan. Ha ez nem történik meg, akkor a készülék még működik és fogyasztja az akku energiáját. Kikapcsolni ebben az esetben a bekapcsológomb nyomva tartásával lehet. Eddigi tapasztalatom, hogy ez a jelenség nagyon ritka, megközelítőleg száz kikapcsolásból egyszer megtörténik.
-
k.istvan80
csendes tag
Nekem is gyanús, hogy beleszámolja. Majd megnézem folyamatos használat mellett is (alvó mód nélkül) hogy mennyit bír.
Illetve egy 200-1000 MHz Performance2 beállítással is kipróbálom, mivel úgy láttam, hogy még így is elég a sebessége netezéshez, filmnézéshez, youtube-hoz, angry birds-höz, stb. nem túl nagy gépigényű alkalmazáshoz. -
.DLL
veterán
Igen-igen. Se ezzel, se a ZTE Blademmel nem az, szóval arra sem tudom telepíteni, hogy aztán backupáljam.
App monster, vagy Titanium Backup, stb. le tudja menteni a már feltelepített appotk.istvan80:
Nálam egy kicsit javult, mert levettem a max órajelen 1400-ra. A 4.1.1 is dinamikusan változtatta az órajelent, de ott terhelés esetén mindig kitolta a maximális 1500-ig. Itt azért a conservative nem pörgeti annyira, plusz a mindennapi használat során (nálam ez leginkább böngészést, képnézegetést, filmezést jelent) nem is kell az 1500MHz sem. Ha lavó módban van nem megy a wifi, stb. így azért észrevehető, bár nem jelentős a javulás. Fizikai csodát azért ne várjunk 3000mAh-tól.
-
.DLL
veterán
Nekem is legújabb 4.2.2, supersu, minden.
-simán Play appból rákeresve nem listázza ki
-böngészőből rákeresve, majd a linket Play appban megnyitva kiírja, hogy nem kompatibilis ezzel az eszközzel, ahogy ezt fentebb is írtam --> nem lehet telepíteni, nincs rá gomb sem.Nyilván kompatibilis, mert miért ne lenne az, csak megviccel engem a Play Store, úgyhogy kéne az az apk.
-
Sonja
nagyúr
Én inkább az Apex Launcher-t használom, és kikapcsolom benne. Sokkal kultúráltabb ez a Launcher egyébként, mint a gyári.
-
-Mr-
csendes tag
Nekem nem ezzel volt gondom.
Az SD kártyát látta és kezelte az alap gyári szoftver, olvasta írta,
pc-re dugva láttam, lehetett rá másolni. De mikor frissíteni akartam
a tab szoftverét, az állományokat ugyanerre a kártyára felmásolva
nem indult el a frissítés. CWM recovery-t felhúzva sem látta a kártyát.
De miután megformáztam a linkelt progival a kártyát, azonnal látta
a CWM is és ment róla a frissítés is. PC-vel ritkán kötöm össze, de
idáig mindig működött és láttam a tartalmát. -
hjanos1
senior tag
Ha a recovery nem ismeri fel a 32gb-os kártyát, akkor a frissítő sem fog menni, mivel a recoveryt használja a telepítéshez. Egyébként szerintem az NTFS lesz a probléma forrása. Próbáld meg FAT32-vel.
exFAT fájlrendszerrel formázott kártyám nincs, meg kéne nézned, hogy kezeli-e. -
mrnobody
tag
Hát igen! Nekem is panaszkodnak azok akikkel Skype-on beszélek, hogy rossz a hang. Talán az oldaná meg, ha webkamerát tudna kezelni a tablet. Mármint a Skype lehetőséget adna, illetve más programok is, hogy kiválasztható legyen a forrás. Az mk802-es kütyümön tökéletesen működik a külső webkamera, így ezt fogom használni Skype-ra és filmnézésre. Játékre pedik marad a tablet.
-
kelzsoca
félisten
Persze, most meg a flash játékok nem mennek.
Szuper dolog, hogy a 4.2 hivatalosan nem támogatja a flash lejátszást, mert halálra ítélt formátum, de jó lenne ha a beágyazott videók 95% nem azt használná már, hanem áttérne html5-re például...
(#2064) oszlopos
Egy módosított flash player, de ez sem tökéletes, lásd fent.
(#2063) kameraman77
Akkor károsíthatná, ha támogatva lenne az OC (overclock) tehát a magok órajelének maximum feletti hajtása.
-
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Eddig ilyen még csak gyári rom esetén fordult elő, pár felhasználónak is elszállt a belső data tárhelye, jelenleg a szervizben vizsgálnak 2db ilyen gépet, arra várunk, hogy megtudjuk, pontosan mi lehet a probléma. (én NAND hibára gondolok)
CM 10.1-re eddig közel 400 letöltés érkezett, ebből ha csak a felét is vesszük minimum 200 user gond nélkül fel tudta tenni a szoftvert, mindenféle anomália nélkül.
Próbáld meg feltenni az ICS-t, hogy Nálad azzal mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest