- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Expulso #2362 üzenetére
Érdemes, ha kell a fém készülékház, és a HDMI, és nem a játék a fő szempont a tabletnél.
(#2361) .DLL
Az Exynos nem ismeretlen a WayteQ-nél.
-
szoszo1973
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Expulso #1955 üzenetére
Töröld az SD-ről a telepítő fájlokat (vagy csinálj egy mappát a gyökérben és oda helyezd át a fájlokat) esetleg fogj egy másik sd kártyát, ha van kéznél, és másold fel rá a kis patchet.
Kapcsold ki a tabletet majd:Recovery: hangerő LE+power gombbal tudsz belépni, a hangerő gombokkal lépegetsz a menüben, a power gomb lesz az OK/ENTER.
Az apply update from EXT menüpontra kattintva tudod kitallózni az SD kártyára felmásolt kis patch-et.(#1957) tjb007
Bocs
-
mrnobody
tag
válasz
Expulso #1887 üzenetére
Itt a telepítő!
Letöltőd és telepíted. Semmi illegális dolog nincs benne, az hivatalos oldalra mutat a link.
(Én is ezt a verziót telepítettem.)Ja! Most nem kell letöltened, mert a gyári rom-ban benne van.
A CM pedig még nem tölthető le.
Ha le szeretnéd tölteni akkor kelzsoca tud linket adni.
(Én is tudom a linket, de nem tudom, hogy kelzsoca mit tervez, mikor lesz új CM.) -
mrnobody
tag
válasz
Expulso #1877 üzenetére
Ja! El is felejtettem!
Én kipróbáltam a Firefox-ot, de nem jött be.
Most CM 10.1 van fent, telepítettem a Flash Player-t és láss csodát, működik mint az álom.
Az én véleményem, hogy a gyári böngésző teljesen jó, nem hiszem, hogy szükség lenne másikra.
Persze lehet olyan weblap ami csak Firefox-on vagy egyéb böngészőn jelenik meg rendesen. -
kameraman77
tag
válasz
Expulso #1879 üzenetére
Szia! OTG-re gyakorlatilag bármit
Na jó ez kis túlzás, de billentyűzet, egér, vinyó, kártyaolvasó simán rámegy, akár USB- hub-bal több eszköz is (itt már felléphet némi áramigény, amit a hálózati töltővel lehet orvosolni) de én dugtam már rá USB-s mini ventillátort és lámpát is
(csak próbaképpen).
-
mrnobody
tag
válasz
Expulso #1879 üzenetére
Arra figyelj, hogy külső tárhelyek nem használhatók bizonyos dolgokra, pl. programot oda nem lehet telepíteni, viszont onnan lehet filmet nézegetni, stb.
Én az OTG-t arra használom, hogy a Spectrum emulátort könnyebb legyen használni (usb billentyűzettel).
Rootolás nagyon egyszerű, nem kell semmit csinálni.
A CM alapból rootolt és van telepítve superuser, amivel menedzselni tudod a hozzáférést.
A gyári is rootolt, csak nem hangoztatják. A gyári esetén a supersu-val lehet menedzselni a root hozzáférést.(Én a gyári romnál a külső HDD-met használtam és nem zavarta, hogy NTFS formátumú. A CM-nél még nem próbáltam NTFS diszket.)
-
mrnobody
tag
válasz
Expulso #1877 üzenetére
Szervusz!
1. még nem találtam angol nyelv fórumot
2. a CM telepítő anyag tartalmazza a CWM-et, de jelenleg nem letölthető
(Én tegnap este töltöttem le, kaptam egy direkt linket és így tudtam helyrehozni a gépem.)3. a vol + és - gombok a fel le mozgás a CWM-ben és a Power gomb a kiválasztás
A CM10.1 még lesz fejlesztve, de már most jobbnak találom a gyári 4.2.2-nél.
Nekem az OTG kábellel gyári rom alatt leválasztás után reboot-olt a gép,
még CM esetén gond nélkül le lehet választani az OTG kábelen fityegő pendrive-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Gitáros topic
- Autós topik
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged