Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz
Veriakilis #1582 üzenetére
Bár régi eset, biztos túl vagy rajta, de reagálok.
Érdemes szétszedni és kipucolni! Kondikkal nem lesz látható baj, a 12V-os és a készenléti kondikat érdemes lehet cserélni és ami fontos, a primer körben lévő két kisméretű, 22uF-osat is! A primer nagyteljesítményű eszközök előszeretettel forraszbajlódnak (a kétoldalas panel ellenére), meg a vezérlőt is jó ötlet átforrasztani, a trafókkal együtt.A kolléga nem tudom, mennyi zent láthatott, én mindenesetre sem 100%-os halálozásról (bár 20 év után már biztos ehhez lesz közeli az érték
), sem más komoly bajról nem tudok nyilatkozni. Problémás jószág, erősen bétaverziós és ez látszik rajta. Javítani borzalmas élmény (lett egy most, amelyikben az egyik dióda szaladt zárlatba, amit cserélni...Mivel közös bordán ül és a környéke is tele van, ezért ez 24, kétoldalú forrasz stabil oldását jelenti mindkét oldalán telefóliás panelen, amire nem vagyok elég jól felkészülve, ráadásul az alkatrészeket a borda forrasztás során is masszívan hűti). Ónszippancs nem tudja szívni, integrált, hevítő szippancs is van, de csak 60W-os, és sokkal nagyobbról még a szervizben is csak hümmögtek (200W körüli már biztosan elég lenne).
A CM6800-t kicserélném ML4800-ra, és az aktív PFC-t inkább kihagynám belőle, de ez már advanced perverzió :-) . Sajnos ez a CM6800 az elb.szott PFC-jével elég sok probléma forrása minden olyan tápban, ami ezt használja (AcBel, FSP, Seasonic, CWT). Nem jelentős hibaszázalék, de aktív PFC-vel ezelőtt nem volt ennyi baj. -
MaSzKa
senior tag
válasz
Veriakilis #1583 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
Veriakilis #1583 üzenetére
Nem szóltam!
-
canniball
nagyúr
válasz
Veriakilis #1573 üzenetére
Nem lenne "hatékonyabb" ha fejtetőre fordítanád (ha a "lukacsos" oldala nézne felfelé könnyebben szellőzne)?
-
Dare2Live
félisten
válasz
Veriakilis #1572 üzenetére
olvasd már el miböl indult az egész.....
vki nemtudta értelmezni amit leírtam + levágott egy részt a mondatomból és evvel az egész más értelmet nyert és erre reagáltál(tok)
egyébként szimpi a ZEN megoldásod + örülök elkészült a HP projekt. Régen néztem már be a "topicodba"
-
nyunyu
félisten
válasz
Veriakilis #1572 üzenetére
Mazli.
-
zetecR
addikt
válasz
Veriakilis #1555 üzenetére
Korábban már végigolvastam a topicot - nem nagyon rémlik ugyanez a probléma, de azért neki rugaszkodok mégegyszer
A garanciális csere asszem már a múlté, régebben vettem, mint 1 év... -
Petek
tag
válasz
Veriakilis #1478 üzenetére
Te nagyon tudod hogy annak a ventinek mennyi hangja van. Nem vicceltem amikor azt mondtam hogy nem hallatszik ki a házból egyáltalán, persze ha közvetlen a venti mellé hajolsz akkor hallható, de ez nem életszerű helyzet.
Azért vettem Zent, mert nincs még egy táp hasonló árban aminek ilyen jó lenne a hatásfoka, így kevesebb áramot fogyasztok és persze akár passzívban is mehet a táp, ha csak netezek pl. Viszont én nem csak netezésre használom a gépet, így előfordul, hogy a nagyon megdolgoztatom a procit, amitől a táp is jobban melegedett, ezért fogtam ezt a ventit. A lényeg, hogy mivel minden ventit szabályozni/kikapcsolni tudok így én dönthetem el a terhelés függvényében, hogy milyen hangos legyen a gépem, ezt pedig nem tudnám megtenni egy ventis táppal, ami a venti megállításával valszeg megsülne kis terhelésnél is. Na ezért vettem én Zent.
Az alternatív beszerelési javaslatot köszönöm, lehet hogy kipróbálom, ha meg tudom oldani
[Szerkesztve] -
atesss
addikt
válasz
Veriakilis #1471 üzenetére
Gondoltam,de legalább a figyelmet felhívtam
A te Zen-ed mikori,és hol vetted pontosan?
Kipróbálhattad a megvétel előtt,vagy nem volt ilyen ''visszavételi garancia'' szerűség? -
hétalvó
addikt
válasz
Veriakilis #1416 üzenetére
A vincsivel vagyok már csak gondban. Már alkudozom egy 2,5-esre.
A házam tetejét fogom szétmoddolni. A meleg ugye felfelé száll. Azon agyalok hogy vízzel belevágatok csíkokat.
A sonic tower csak elviszi a 4300at passzívban. VGA passzív, alaplap passzív.
Nem akarok egy ventit se.A HDD-n kívűl semmit nem akarok hallani. Ennek ez a táp lesz az alapja.
-
szamuraj
tag
válasz
Veriakilis #1341 üzenetére
-egy kicsit elfogultság szagu az irományod
-
Remington
őstag
válasz
Veriakilis #1339 üzenetére
köszi, akkor gondolom az enyémmel is menni fog
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Veriakilis #1339 üzenetére
Akkor gondolom ezzel is elindulna: 3700+ A64 | GF 7300GT. Ugye?
-
Csaba_20_
őstag
válasz
Veriakilis #1286 üzenetére
Hogy valakinek ennyire rossz legyen a helyzetmegítélése...
-
defiant9
tag
válasz
Veriakilis #1286 üzenetére
Hagyd, nem érdemes...
Jah, az importőr nagykerek által 'megajándékozott' emebrektől illúzió is lenne elfogulatlan álláspontot várni. De ez az informatikai hardware piac sajátossága nyugaton és itt is. -
gorlin
őstag
válasz
Veriakilis #1238 üzenetére
Nem mondta senki hogy rossz a régi Zen.Főleg hogy inteles konfigurációd van
AMD-vel biztosan lennének gondjaid.Ez neked akkor lehet fontos ha váltani akarsz AMD-re.
Ciripelő hangot meg akkor fogsz hallani ha teljesen leterheled a rendszered,mind a CPU-t mind a VGA-t(mondjuk 3dmark 2006+prime95).De ez így van egy Antech Phantomnál is,szerintem ezzel nincs semmi gond,az a lényeg hogy internetezésnél,vagy kisebb munkánál ne ciripeljen.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Veriakilis #1187 üzenetére
Először is ki kéne számolni, hogy mennyit fogyaszt a konfigod.
Különös tekintettel a 12V-os ágra, és emellett figyelembe véve a 3.3V-os, és 5v-os ágak terhelése mellet megengedett legnagyobb terhelésére a 12V-os ágnak.
Ez rajta van a táp matricáján.
Aztán tudni kéne, hogy mekkora áramot fog felvenni maximum a peltier elem?
Ebből a két adatból kiderülne, hogy bírná-e.
Nos, ha ezeket tudnám, akkor nem értetlenkednék itt. -
szamuraj
tag
válasz
Veriakilis #1182 üzenetére
Kézzel érintve már a 42-45fok is éget
-
szamuraj
tag
válasz
Veriakilis #1176 üzenetére
Nem lesz hűvösebb a hőáramlás egyformán érvényesül normál v fejtetőre állítva(esetleg amenyivel a gravitáció befolyásolja)
Melyik a jobb ha bele megy a por v ha nem???
Mint zen tulaj, azt mondom ez a táp(FSP ZEN) egyáltalán nem melegszik.
Lehet ,hogy hihetetlenül hangzik,de igy van.
[Szerkesztve] -
szamuraj
tag
válasz
Nem lesz hűvösebb a hőáramlás egyformán érvényesül normál v fejtetőre állítva(esetleg amenyivel a gravitáció befolyásolja)
Melyik a jobb ha bele megy a por v ha nem???
Mint zen tulaj, azt mondom ez a táp(FSP ZEN) egyáltalán nem melegszik.
Lehet ,hogy hihetetlenül hangzik,de igy van.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Szerintem max 5 °C jelent, ha kívül van a házon és a bordával felfelé. Az eredeti állapothoz képest. De ezt csak kézrátéttel állapítottam meg.
-
george11
addikt
válasz
Veriakilis #897 üzenetére
Hát nemtom
Az, hogy +1-2 vinyó az OK, de egy X300SE, és egy 7800GTX közt azért elég nagy a difi fogyasztás terén(+80W saccra tuti van terhelésen) . -
Gipsz Jakab
csendes tag
válasz
Veriakilis #874 üzenetére
Nálam a tetőtéri lakásban előfordul 31-32 C fokos szobahőmérséklet is. Ezt hogy bírja a ZEN. Egy első és egy hátsó 92 mm-es, vagy inkább 120 mm-es (csendes, alacsony fordulatú ventivel, pl.: Scythe S-FLEX 800-as) át lehet hűteni annyira a PC házat, hogy ne főjön meg, vagy maradjak a saját hűtéssel rendelkező tápnál?
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
válasz
Veriakilis #873 üzenetére
vannak olyan helyek ahol kb max 5-6mp ig tudom rajta tartani a kezem no nálam ilyenmeleg...
szoba ugy 23-24Cs hűzról oldalfalak levannak szedve.
a64 3000+, ati9200 ami fűt neki...... azaz felvehet kb max 100wt a gépem.... -
stol
addikt
válasz
Veriakilis #853 üzenetére
Mutass olyan tápot, aminek van massziv bemeneti túlfeszvédelme!
-
OC
őstag
válasz
Veriakilis #818 üzenetére
X2-3800+@2600 2 giga ram 500giga hdd 6600gt water cooled cpu+hdd+vga
-
OC
őstag
válasz
Veriakilis #764 üzenetére
Én nem foglalkoztam a külső elhelyezéssel, inkább kivágtam a ház tetejét és ráraktam egy dupla 120-as rácsot.
Valami gáz van, szal csak így:
http://web.t-online.hu/losi085/Foto-0114.jpg
http://web.t-online.hu/losi085/Foto-0003_.jpg -
csapos2
addikt
válasz
Veriakilis #764 üzenetére
Üdv!
Bizony-bizony lényegesen ,hidegebb
Más : Nekem játék közben ciripel a kicsike. Másnál előfordul ez? -
_Blank_
senior tag
válasz
Veriakilis #749 üzenetére
Sli-t nem fogom használni, csak azért lesz ez a lap mert silent otes van rajta.
Minyen vga? Írtam, geforce 7600GT, márka meg ugye nem számít most
Nem fogom az egész topikot átolvasni, azért annyi időm nekem sincs. Meg azért is van ez a topik hogy kérdezzünk vagy nem? -
rudi
nagyúr
válasz
Veriakilis #740 üzenetére
Megsúgom, hogy A64 procival és megfelelő méretű bordával (pl. Coolink U8 92) netezés vagy egyéb kis terhelésű móka közben, lazán elmegy passzívban egy Zen-es konfig. Nekem csak azért jár rajta 800-at a 92 mm-es venti, mert így sincs hangja, csak a merevlemezt hallom (már azt sem sokáig).
-
LukE
veterán
válasz
Veriakilis #732 üzenetére
szerintem 1-1 24-es aljzatot es dugot nem kapsz kishazankban, valoszinu, hogy ket atalakito atbuheralasaval tudod megoldani.
4-es aljzat es dugo van a nagyobb elektro boltokban
#730: csak 17k az a venti
Egyebkent ha a Zen re ugy tekintunk, mint egy ''tuningolt'' GP-re, ami siman kiad 400W-ot, akkor megfelelo hutessel a Zen is biztos kepes lenne ra, ha valaki ralogatna egy akkora konfigot. (tudom, mas nyak, etc, de akkoris eleg kozeli rokonok) -
Hapcis
tag
válasz
Veriakilis #731 üzenetére
Nekem kézmeleg.. de mivel nincs rajta hőmérő ezért nem tok objektív lenni.
ja és az alja egy hajszállal hidegebb mint a teteje..
[Szerkesztve] -
stol
addikt
válasz
Veriakilis #728 üzenetére
Teljesen eggyezik, de meg is van jegyezve, hogy a hozzáadott ventivel 400W csak.
-
Cableguy
tag
válasz
Veriakilis #722 üzenetére
[link]
alaplap Asus P4P800 X
proci Intel Malay 2,8MHz
hűtés Thermaltake Fanless 103
ventillátor GlacialTech Silent Blade 80
memória Brand 512/400
táp PFC ZEN
vinyó Samsung 120G SATA
ház Casetek CK-1016
bill Logitech Internet Black
egér A4tech X-708
cd-rw Plextor 48*24*48
dvd-rw Pioneer 109XLB1
monitor Samsung 710T
vga Asus GF4 Ti4400
hűtés Zalman 2tube
CPU: 18 Cfok
MB: 31 Cfok
HDD: 37 Cfok
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Veriakilis #725 üzenetére
Üdv!
A teljesítmény adatok tekintetében a 400W-os verzióval eggyezik,bár vannak a szakik között akik nem osztják ezt a véleményt,teljes mértékben. -
Hapcis
tag
válasz
Veriakilis #722 üzenetére
..én most Msi k8n sli platinium, a64 3.2+, 1G Ram, 1 vagy 2HDD
, 2db dvd író, max 2-3 venti(cpu+NB+Ház (+vészventi de az még sosem ment
),1db 6600Gt, 1-2 pci kari, (a kislemezt az nem írom
) + 3-4 usb-és cucc (webkam, stb.)
-
defiant9
tag
válasz
Veriakilis #620 üzenetére
Szerintem is, a 400W -os ZEN-el már nem lesz ilyen gond. Nem vagyok ZEN importőr nemtom mennyit visznek vissza, de szerintem tuti nem 3db -ot kaptak már ezzel vissza.
-
dmon
aktív tag
válasz
Veriakilis #586 üzenetére
Mind a két táppal ugyanezt produkálja.
Nem volt előző táp. Ez zsír új gép. Múlt héten vettem minden alkatrészt.
Lehet hogy rosszul fogalmaztam de nem az a probléma hogy újra indul a gép magától. Ilyet egyszer sem csinált. Ha elindul akkor atom stabil. Ha például vindózból kilépéskor azt választom hogy Turn Off Computer -> Restart, na ilyenkor jön a gond. Nem indul újra hanem a bootolási folyamat elején megáll és ott pörög kezdi előlről de mindig csak addig jut ahol kiírja hogy : Memory Information : Dual Chanel 128 bit.
Ilyenkor ha lekapcsolom a gép elején lévő gombbal az sem segít. Újraindításkor ugyanaz, csak az segít ha a tápot lekapcsolom és kihúzom, na akkor elindul.
Szerintem nem a ZEN okozza ill. okozta a problémát. Talán a SATA vagy a RAID vezérlő.
Egyébként mivel ez elvileg egy ZEN topik azt el kell mondanom hogy nekem táplaikusként nagyon szimpatikus a ZEN. Az egész valahogy olyan minőséginek néz ki, legalább is azokhoz a tápokhoz képest amikkel eddig dolgom volt.
Egy csendes HTPC konfigba ideális. Én teszek a végére egy leszabályozott eleve nagyon halk 80 as ventit amiből az ég világon semmit nem lehet kihallani a házból és ennyi légmozgás bőven elég neki. Épp hogy belangyosodott 2 óra után zárt házban. Mondjuk a ház is ideális mert szellőző rács van az oldalán ahol a táp van, szóval ez is segíti. Sokáig gondolkodtam egy Seasonic S12 ben, de az közel sem volt ilyen halk, sőt én még egy 12 centis vetivel ellátott tápot sem halllottam ami halkabb lenne a ZEN-től mondjuk egy 80 mm es Noisblocker S1el a végére akasztva, a házba rejtve. Na ezeket csak azért írtam le hogy valami infót íjak a ZEN ről is, mert már kezdem szégyelni magam hogy szétoffolom a topikot a problémámmal.
Azért nagyon köszönöm hogy próbáltok segíteni. -
Johnny Cage
addikt
válasz
Veriakilis #586 üzenetére
Az kizárt dolog. Főleg nem az alaplap menne tönkre az újraindulásoktól, maximum a winchester-t károsithatja, ha intenziv seek-elés közben hirtelen elveszik tőle a kakaót.
-
Krix
őstag
válasz
Veriakilis #562 üzenetére
[link]
Asus TUSL-2C -
didyman
őstag
válasz
Veriakilis #577 üzenetére
De minek? Drága, mint a bűn, külön macera meghajtani, az 555 hiába terhelhető 300mA-rel, a relé piszkosul induktív, pláne, amelyik nagy áramokat tud kapcsolni.
-
stol
addikt
válasz
Veriakilis #554 üzenetére
És, mikor kapcsol ki a tirisztor?
(0-átmenet nem vanik)
Mindent félretéve, IRF-FET-et hajts meg az 555-el. -
dmon
aktív tag
válasz
Veriakilis #559 üzenetére
OK. Köszi.
Mondjuk jó poén hogy egy 25 ezres táphoz még 2 ezerért önindítót kell barkácsolnom. -
dmon
aktív tag
válasz
Veriakilis #557 üzenetére
Igen ezt tudom. Azért is írtam hogy kivitelezhetetlen az a megoldás, ha a kolléga jól számolt.
-
dmon
aktív tag
válasz
Veriakilis #554 üzenetére
Végre egy szakember.
Tudnál nekem egy kapcsolási rajzot csinálni erről, meg hogy pontosan miket vegyek hozzá. Itt van melletünnk egy ilyen bolt a lehel úton mindenféle kütyü van. A rajzról a kollégákkal meg tudnám csináltatni. Drága ez az IC ?
Nem lehetne szerinted hogy valami más legyen a fogyasztó és ne egy égő. Nincs valami ötleted ? -
rudi
nagyúr
válasz
Veriakilis #549 üzenetére
Szeintem több helyen is lehet Zent kapni, ugyanis legalább 4 nagyker forgalmazza. Aztán, hogy melyik kiskerben van raktáron és hol kell rendelni, az már más kérdés.
(nagy hirtelenjében a 3 Testőr és a gépbót listáján láttam) -
simaz
tag
válasz
Veriakilis #534 üzenetére
Egyszer hozzáértem működés közben, hát elég forró volt.
Van hőcsöves változata is, igaz az AMD procihoz, talán az valamennyivel hűvösebb. -
_seth_
veterán
válasz
Veriakilis #534 üzenetére
Igen nagyon melegszik a chipset, tuning és terhelés nélkül a borda 81-82 fokos volt nekem (asus p5nd2 sli), rátettem egy kis ventit így csak 40 fok körül szokott lenni a borda (nem bios érték hanem valós!).
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Veriakilis #426 üzenetére
Nem kivánok belefolyni eme magasröptü ''szakmai'' vitába, de a hisztis kirohanásod alapján joggal lehet feltételezni, hogy most sem vagy még távol attól a bizonyos fényorgonakészitő kortól, mit oly' büszkén (vagy több, mint büszkén) emlegetsz. Ne fárasszuk ezt a topikot ilyen felesleges, habzó szájjal bezongorázott esszékkel. Peace!
[Szerkesztve] -
Csaba_20_
őstag
válasz
Veriakilis #426 üzenetére
Én pedig azt a közönyt és lenézést unom, ami a hozzászólásodból árad és mely reakciók abszolút indokolatlanok. Didyman felhívta a figyelmed rá, hogy ''Az ampermérő erre nem lesz alkalmas, teljesítménymérő kell.'' Erre te voltál az, aki meg akarta magyarázni, hogy de mennyire egyszerű és pontos is az lakatfogóval való mérés. Merthát ott van a hálózati feszültség, melynek értékét elég becsülni, elfogadni, hogy a szabvány szerint 230V, meg ott van a P=U*I. Eközben nagyvonalúan elhanyagoltál olyan dolgokat, amikkel rengeteg hibát viszel a mérésbe.
Egy picit tessék már belegondolni abba, hogy a fórumot nem csak végzett villamosmérnökök olvassák, akik értik is, hogy milyen hibákat hanyagoltál te el. Olvassák olyanok is, akik a te írásod alapján a következőt gondolják ''Ahha, ha ennyire egyszerű, akkor mit okoskodnak itt sokan a helyes méréssel?''. Ők át se tudják gondolni, hogy mi a különbség a korrekt teljesítménymérés és a te mérésed között. A kioktatást(a te szavaiddal élve) ezért kapod, mert hanyagul és pontatlanul fogalmazol, lefitymálsz komoly hibákat és ezzel táptalajt teremtesz urban legendeknek. Majd amikor erre felhívják a figyelmed, akkor te vagy legjobban felháborodva.
A mi évfolyamunk 80%-a épített olyan kapcsolásokat, amiket te is mikor 16 éves volt. Egy részük különbeket is. Sőt, nemhogy épített, de tervezett is. Lehet, hogy ma már ritkaságszámba megy ez is, azért emelted ennyire ki. De amikor még én 16 éves voltam(nem volt rég), még teljesen természetes volt, hogy a műszaki szakközépben ilyenekkel foglalkoztunk.
A falból nálam három vezeték áll ki, a nullára és a védőföldre azért a kedvedért ráfoghatok, egyéb variációt se neked, se senkinek én nem ajánlok. Bennem nincs ártó szándék, ellenben köszönöm a te kedvességed!
Mégegyszer felhívom a figyelmed a szóismétlésre, a ''rezisztens ellenállás'' használatakor. A rezisztens azt jelenti, hogy ellenálló, tehát ha azt mondod, hogy ''rezisztens ellenállás'' akkor ellenálló ellenállásról beszélsz. Ez szóismétlés és felesleges.
Leírtam, hogy hol viszel hibát a mérésbe és a továbbiakban nem kívánok rajta vitatkozni. Amennyiben tagadod az állításaim helyességét, akkor tényeket próbálsz tagadni, komoly ellenállásba fogsz ütközni.
Amit te teljesítmény mérésnek igyekszel hívni, az nem több, mint egy egyszerű becslés. Ehhez felesleges mérned. Pontosan ugyanígy felesleges megideológizálnod is a becslésed szakmainak látszó dolgokkal, vagy általános iskolai fizikaismeretekkel. -
didyman
őstag
válasz
Veriakilis #413 üzenetére
Az elméletben tényleg semmi hiba, csak gyakorlatban nem fog működni
.
-
LukE
veterán
válasz
Veriakilis #418 üzenetére
nem kioktatas miatt, de nem hiszem, hogy egy lakarfogo olyan nagyon pontos lenne nehany A merese eseten, foleg ha tenyleg nem szinuszos az aram.
-
Csaba_20_
őstag
válasz
1) Honnan tudod, hogy fixen 220V a hálózati feszültség. Mellesleg nem annyi, hanem hivatalosan 230V, de a valóságban ettől is el szokott térni. Ezért kell azt is mérni és nem csak divatból megtippelni.
2) Ha az általános iskolai fizika elég lenne a megfelelő mérés elvégzéséhez, valószínűleg nem oktatnák felsőoktatásban külön.
3) Az SMPS sosem nem tisztán ohmikus fogyasztóként jelentkezik a hálózaton.
4) A rezisztens ellenállás ellenálló ellenállást jelent. Ha nem tudod mit jelent, amit írsz, inkább ne írd.
5) A mérésed elrendezése is helytelen, mert nem a releváns teljesítményt méred.
6) Hallgass arra, aki megmondja a helyes mérési elrendezést! Jobban jársz, mintha gyermeki dacból elveted javaslatát. -
LukE
veterán
válasz
azé. a legtobb PC tap kozel sem tokeltetes szinusz alaku aramfelvetellel rendelkezik, es nem is mindig van fazisban. Ha ezekkel kibovited az elmeletet, akkor mar pontosabb kepet kaphatsz.
-
didyman
őstag
válasz
Veriakilis #401 üzenetére
Az ampermérő erre nem lesz alkalmas, teljesítménymérő kell.
DOS alatt szerintem nem tudsz két processzort egyszerre megizzasztani.
Csak ennyi hiba van az elméletben.
-
DanteHix
tag
válasz
Veriakilis #402 üzenetére
iPon,bar nem sokkal olcsobb..br. 23,460 Ft
-
rudi
nagyúr
válasz
Veriakilis #398 üzenetére
Nem értem, mirét kell ilyenekt megkérdezni... Nem Te vagy az első, aki rákérdez, hogy elvinné-e ezt vagy azt a konfigot. Miért nem nézitek meg a cikkeinkben szereplő fogyasztásadatokat?!
Rád éppen a Presleres vonatkozik mint legrosszabb eset [link]. Pentium 955 + I955/975 alaplap + X800 XT + 1 HDD + Cooler Master 450-es táp CPU égetés mellett 246 wattal húzott ki a konnektroból vagyis nagyjából 200 wattot evett. 200 < 300. -
stol
addikt
válasz
Veriakilis #320 üzenetére
2.03 verziójú ATX szabványhoz, ahol 12V-ról kajálnak a nagyfogyasztók, és nincs szükség -5V-ra.
-
OC
őstag
válasz
Veriakilis #160 üzenetére
R.Zoli ilyet használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest