- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
válasz
hétalvó #1454 üzenetére
Az újabb daraboknál is szükség van plusz terhelésre a PC indításakor?
Házajánló a passzív táphoz:
CoolerMAster 690 -
Dare2Live
félisten
válasz
hétalvó #1429 üzenetére
levegővel ilyen szintü konfigot full passzivan nehéz lesz.....
vizzel meglehet csinálni csakhát az elég drága igaz utána kertes 0hangu háznál zárt ablakoknál ha beléptem a szobámba nem hallottam, hogy megye a gép... és leültem a gép elé bekapcsoltam és azt vettem észre, hogy nem bekapcsolam hanem ki.... -
Necc
addikt
válasz
hétalvó #1424 üzenetére
Nem, csak a hülye fejemmel kintről befujattam a procihoz a levegőt, az jól felmelegítette, és kapott a hőből minden alkatrész, a videokari, a vinyók, az optikaik tűzforrók voltak, stb
Megfordítottam és most kifelé fújja a meleg levegőt, amit a házból szív el, a házba pedig lentről (főleg a vinyók felöl) érkezik a friss levegő... no meg helyretettem azt a hatalmas kábelkáoszt is ami a gépembe volt... ha kinyitottam az oldallapot, akkor a gép bele ''kifolyt''ezt is lekötöztem így belül is jobban kering a levegő. Ennyi az egész
-
Veriakilis
senior tag
válasz
hétalvó #1415 üzenetére
'Nekem egy olyan ötletem lenne hogy megfordítom a tápot és rárakok egy 12es ventit ami kifújná a levegőt a házből. Ez a venti 10db-s.
'
Felesleges.
Ennek a tápnak tán az a jelentősége, hogy elég ha a gépházban egy db szellőztető ventillátor mozgatja a levetőt,- annak is elégnek kell lenni.
Így 1db szellőztető, és 1 db tápventillátor helyett (hagyományos ventillátoros táp) elég 1 db házszellőztető ventillátor is.
1 ventillátormnak meg mindenképpen kevesebb a hangja, mint kettőnek (ugyanazon szellőztető ventillátor mellett).
Az igazi jelentősége ennek a tápnak akkor van, ha teljesen passzív hűtésű gépbe használod,- olyanba, mint pl. az enyém.
Ez esetben is érdemes a géházon kívülre rögzíteni (hűvösebb marad) oda, ahova egyébként bellülre kerülne, csak a külső oldalra rögzítve.
Veriakilis
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest