- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz
Dare2Live #1569 üzenetére
Sajna más gépbe dugdosni se időm, se lehetőségem, mert a közvetlen közelemben csak olyan gép van, ami munkagép, folyamatosan megy és vezérel, tehát nem tudok vele mókuskodni.
Viszont annyi fejlemény van, hogy kivettem a tápot a helyéről, mefordítottam, tehát a lyukacsos rész van felfelé. Így 1.5 óát megy hibátlanul, majd újraindul, DE most postol, beindul a Win, és csak pár perc után kezd bele az újraindulós ciklusába.
Viszont minden alkalommal, amikor próbál újraindulni, halk sercegésféle hallatszik belőle.
Gondolom ez nem túl jó.Úgyhogy valószínű csere lesz, aztán majd ha kikerül, megnézetem valaki hozzáértővel.
Apropó, az új 400-as Zen-t sem érdemes megvenni? -
-
zetecR
addikt
válasz
Veriakilis #1555 üzenetére
Korábban már végigolvastam a topicot - nem nagyon rémlik ugyanez a probléma, de azért neki rugaszkodok mégegyszer
A garanciális csere asszem már a múlté, régebben vettem, mint 1 év... -
zetecR
addikt
Sziasztok!
Elég rég óta jól működő Zen-em a következőt csinálja:
Január óta egy Inteles konfigot hajt. Integrált VGA-s Gigabyte lap, E4300 proc, 2GB RAM, egy HDD és a DVD író. Ebben a felállásban nem akart mindig elindulni, ezért rádugtam még egy DVD olvasót, azóta semmi gond nem volt vele mostanáig, ugyanis pár óra működés után egyszercsak újra indul a gép, viszont már a BIOS-ig sem jut el, folyamatosan újra és újra és újra indul mindaddig, amíg hátul a billenőkapcsolóval nem áramtalanítom és nem várok 20-30 percet.
Utána újra megy jó pár órát.
Nem hiszem, hogy melegedéssel lenne probléma, mert a szobában nincs melegebb, mint télen, se a táp, se a proc nem meleg, és tök mindegy, hogy net-böngészés, vagy mondjuk játék fut; fogja és átvált a végtelen újraindulós üzemmódra. (Természetese a HDD is állandóan lekapcsol, felpörög - marha jó...)Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest