- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
Ha csendet szeretnél, akkor cseréld le a házadat. Volt Stacker házam és pár hét után eladtam mert zavart, hogy minden apró fejmozgást kihallottam belőle. Seasonic-ból nyugodtan vehetsz ventis verziót is. Az jóval olcsóbb és a leghalkabb táp a piacon szvsz. Nekem 2 megy belőle itthon, egyiket sem hallom. Gyakorlatilag úgyis van a házban valami ami hangosabb.
Volt régebben FSP ZEN-em is, de mióta megvettem az első SeaSonic-ot azóta mást nem veszek.
-
Krix
őstag
válasz
Stalker-2572 #1223 üzenetére
-
Krix
őstag
válasz
Veriakilis #562 üzenetére
[link]
Asus TUSL-2C -
Krix
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem én is egy ilyen tápot. Beszereltem, minden rendben működött egy hónapig, amikoris kicsit átszereltem a gépet. Ez volt: Asus tusl2-c lap, 1,4 P3-S, 512 SD, Matrox G400 VGA, 2x 120G Seagate HDD, 1x dvd-rom, 1x dvd-rw, 2x cd-rw meg néhány apróság. Ebből kivettem a 2 dvd-t, 1 cd-rw-t meg 1 hdd-t. Innentől kezdve a maradék hdd nem volt hajlandó elindulni.
Több órás s(zen)vedés után a következőt sikerült kiderítenem: bekapcsoláskor az 5V-os ágon csak 4,5V van. Ez elég arra, hogy az alaplap elinduljon. Ekkor felmegy 4,7V-ra, de ez sajnos még nem elég a HDD-nek, így a rendszer nem talál HDD-t és nem indul. Ha visszarakom a kiszerelt meghajtókat akkor semmi gond, mert bekapcsoláskor akkora terhelést adnak, hogy rögtön beáll 5V-ra a fesz és utánna már atomstabil. Átmenetileg úgy oldottam meg a helyzetet, hogy bekapcsolás után elkezdtem nyitni és csukni a cd ajtaját. Ez kicsit feljebb vitte a feszt és igy már indul a hdd. Miután a hdd elindul már semmi gond, mert megint csak stabil 5V-ot ad, gondolom a hdd általi plussz terhelés miatt. Ha egyébként elindul utánna képes napokig stabilan menni nagyon precíz feszültség értékekkel.
Most visszavittem gariba, kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belőle, bár ahogy olvasom a fórumot ez nem egyedi eset.
Egy olyan hdd-nél egyébként fel sem tűnne a probléma amelyik elindul 4,6-4,7V-nál. Lehet egyszerűbb lesz hdd-t cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest