- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #1366 üzenetére
Szóval Core 2 rendszerhez nem ajánlom a tápot, viszont ma pozitívan is csalódtam benne: sikerült elérnem, hogy harminc centis szikrákat hányva levágja a biztosítékot és utána minden működött!! Nem vicc...
-
Stalker-2572
veterán
3700+ SandDiego + GeForce256 VGA-val simán elindul... nevetséges...
-
Stalker-2572
veterán
És mégis mivel lehetne legkönnyebben megoldani az az inditási problémát. Mit hova kössek??
-
Stalker-2572
veterán
Na kipróbáltam a tápot egy nagyobb rendszerben (E6400 + 7900GTO stb) és volt amikor elindult.... aztán bedugtam a CD meghajtót és semmi... sípol egyet a lap, hogy power error és szevasz
kihúzom a CD meghajtót és mindig nem jó
OS nem volt a rendszeren, de volt, hogy tudtam mászkálni a BIOS-ban. Próbálgattam még pár féle összedugási módot és volt, hogy elindult, de 90%-ban nem! Egyszer megmakacsolja magát és utána úgy sem megy, mint ahogyan előtte 5 perccel
Mi a trükkje ennek a tápnak? Tényleg ennyire szar vagy csak én terhelem le rosszul az ágakat
ps.: régi tápommal simán megy a gép -
Stalker-2572
veterán
válasz
Veriakilis #1339 üzenetére
Akkor gondolom ezzel is elindulna: 3700+ A64 | GF 7300GT. Ugye?
-
Stalker-2572
veterán
Beszereltem egy alacsony fogyasztású gépbe (2800+ Sempron, integrált VGA) és láss csodát el sem indul
ráadásul ciripel
(bár nem hangosan, de ciripel) és néha serceg is
Lehet veszek egy normális NorthQ tápot
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
Megjött a Zen
Meglepően nehéz, minőségi cucc benyomását kelti.
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
válasz
didyman #1233 üzenetére
Ebből kiindulva minden, manapság használatos alumínium borda értelmét veszti ilyen bevonat nélkül ezt, hogy érted?
Aluminium oxide also possesses excellent thermal and electrical insulation qualities. [link]
The pink finish comes from anodizing the aluminum to increase the amount of heat that it radiates -Akkor ezt most úgy kell érteni, hogy az anodizálás miatz kívül belül oxidált a borda és ezért jobban hűt, valamint ez tette lehetővé, hogy lefessék?
Ha 20-30%-ot jelent miért nem nem jön jobban a különbség a tesztben a Zen és a Silentmaxx között? -
Stalker-2572
veterán
hoppá kétszer...
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
Nemtom mi van az Inno kártyákon, de rájöttem minek van rajta ez a réteg.... Az alumínium levegőn magától oxidálódik másodpercek alatt, és az alu-oxid elég jó hőSZIGETELŐ. De a gyors oxidálódás miatt nehézkes a bevonása is, ezért kerül 20k-val többe a Silentmaxx. Pár fokot számít a tesztek alapján, azt meg mindenki döntse el, hogy neki megér-e +20k-t a dolog.
Teszt: [link]
Kép: -
Stalker-2572
veterán
Egyébként rájöttem a Silentmaxx 400 és a FSP Zen közti különbségre
a silentmaxx bordási le vannak kenve valami rózsaszín cuccal, ami jobb hőleadást biztosít. Furcsa, hogy ematt dobta rá 20k-t, de nem hülyeség
-
Stalker-2572
veterán
SOS
Valaki ismeri ezt a tápot vagy tud róla leírást (nagyon új lehet, mert nem találtam)
NQ-4300GP-FL Pacific -
Stalker-2572
veterán
Csak nehogy idő előtt lebomoljon
-
Stalker-2572
veterán
Új verzió is ciripel?
-
Stalker-2572
veterán
up
-
Stalker-2572
veterán
1.1-es Zennel tényleg nincs alulterhelési hiba? Hol lehet megnézni milyen verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Netfone
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest